2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158870 بازدید | 14067 پست
سلام دوستا
لیلا جون خوبی ؟؟؟؟؟
منم امروز زنگ زدم کریمی نژاد گفت جواب آزمایش کاریوتایپمون حاضره ایشاله فردا میرم میگیرم و میبرم دکتر ببینه اگه همه چی اوکی باشه ایشاله از این ماه اقدام میکنیم فقط نگرانیم بایت کمیاب شدن داروی هپارینه نمیدونم چی میشه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی شکررررر مریم جونم . خیلی برات خوشحالم گلم . انشالله که همه چیز اوکی باشه و بتونی اقدام کنی . ادم حوصلش سر میره برای اقدام دوباره اما خوب مهم نتیجه این همه رفت و امد ها به دکترهاست که بتونیم بارداری سالم داشته باشیم . انشالله به سلامتییییییییییییییییییییییی

منم مثل تو خیلی راضی بودم ازشون . انشالله

سارا جون اصلا نگران نباش هیچ جا نباشه حلال احمر و بیمارستان ها دارن 100%
سلام دوستیا خوبین
لیلا جونم انشالله امسال به سلامتی نینی میاد توی بغلت عزیزم با این دل مهربونت بوووووووووووووووووووووس

مریم جون انشالله این سری نتیجه بگیری ولی من دیدم هر کس رفته پیش معینی خدا رو شکر نینی داره
مرسییییییییی عزیز دلم . اما واااااااااااااااای به خاطر اینا گفته روزی 2 تا کلگزاااااااااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مامانیییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟ اخه من الان اینا رو دادم . اگه ایراد داشته باشه چه کنم ؟؟؟ ما سوراخیییییییییییییییییم هاهاهاهاهاهاهاها. من الان pai-1 و mthfr و 2تا ژن های لیدن دادم . جوابش حاضره اما کاریوتایپم مونده هنوز . اماده شه میام تهران که ببرم پیش دکتر

فدات شم سونیا جون .. امیدوارم که به زودی نینی خودت بیاد گلممممممممممممممممم
بچه ها منم بهم زنگ زدن و گفتن چرا شما صبح تماس گرفتی ؟؟؟ گفتم خواستم ببینم آزهام تو چه مرحله ای هستن . گفت که شما جواب آزمایش ترومبوفیلیتون آمادست ، کاریتایپم تا آخر تیر ماه احتمالا آمادست و شما محض احتیاط 7 مرداد نوبت بگیر پیش دکت رمعینی . من مزنگ زدم منشیشون گفتن 16 مرداد ماه ساعت 12 ظهر بیا مطب شهرک . 12 مردام پیش دکت رغددم اهوا زنوبت دارم انشالله اونم اوکی باشه . اینم شرح حال من
سلام به همگی
من دیروز رفتم ابن سینا. اومدم بهتون گزارش بدم:

اول رفتم پیش دکتر زرنانی. آزمایشهای ژنتیکم رو هم گرفتم. نتیجه اش این بود:
C677T= Not Detected
A1298C=Heterozygote

4G/5G=Homozygote

دکتر زرنانی گفت دومی مشکل داره ولی چون فاکتور اصلی به نظر من همسرته و اسپرمهای اونه که مشکل داره و چون جنینهای تو هیچکدوم قلب نداشتن و اینکه با وجود گرفتن آسپرین و هپارین (حتی با دوز پایین) باز هم جنین نمونده، خیلی نمیتونه تو سقطهات تأثیر داشته باشه. این مسئله در مورد کسانی که قلب داشته جنیهاشون بیشتر مورد توجه قرار میگیره.
برام تجویز آسپرین، ویتامین د سه و هپارین (موقع بارداری) داد و گفت بهیچ عنوان نیاز به سرم نداری. گفتم الهی شکر!

بهش گفتم که همسرم بیرون از ابن سینا تحت درمانه و دکتر براش تشخیص واریکوسل داده. به نظرتون بهتر نیست یکماه دیگه صبر کنم و درمان ایشون رو پیگیری کنم؟ گفت بد نیست. اینم یه راهیه. خودت اینمدت آسپرین رو مصرف کن. درمان همسرت رو هم ادامه بده ولی خیلی نمیتونی صبر کنی چون سنت بالاست. و برام بدلیل: 1- شرایط سنی خودم 2- وضعیت اسپرم همسرم 3- وضعیت سلامت کامل خودم 4- اینکه در لوله های رحمی مقدار مختصری عفونت دیده شده برام توصیه به انجام میکرو نوشت.

بعد رفتم ویزیت زنان. بقول مریم میرزا بنویس زرنانی. هر چی زرنانی گفته بود رو روی یه برگه دیگه پاکنویس کرد و بعد گفت که باید میکرو بشی. برام آزمایش ذخیره تخمدان نوشت که انجام دادم دیروز و اوایل مرداد حاضر میشه.

در ضمن گفت دفعه بعد که میای صبح باشه که دکتر متخصصهای صبحمون ببیننت (من نفهمیدم بالاخره این دکتر بود یا نه؟) چون بدلیل عفونت داخل لوله ها باید لوله های رحمت رو ببندیم چون عفونت داره و ممکن دلیلی برای سقط باشه. تو دیگه لوله ها رو لازم نداری چون میخوای میکرو بشی پس ببیندیشم بهتره!!!!! البته گفت ذهنت رو خیلی مشغول این مسئله نکن. این در حد یه حدسه. من از این حرف خیلی آشفته شدم و بهم ریختم. هیج دکتر متخصصی به من نگفته بود. دکتر خودم که برام عکس رنگی نوشته بود گفت انقدر مختصره که هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه. لوله ها کاملا بازه و همین برای ما کافیه. دقیقا یادم ازش در این مورد اون جمله پرسیدم گفت انقدر نیست که بخوایم بهش اهمیت بدیم.

راستی بهم گفت کمبود ویتامین d3 میتونه دلیل سقط باشه. ولی از شماها شنیدم که نمیتونه باشه. از زرنانی یادم رفت سوال کنم.

کلا هر چی زرنانی خوشحالم کرد، زنان حالم رو گرفت.

حالا هم باید تا جواب آزمایشم صبر کنم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.