سلام به همه دوستان
شرایگین جان تسلیت میگم بهت عزیزم. میدونم فقط خاله اتو از دست ندادی. بهترین دوست و همزبونت رو از دست دادی. ولی باید غمهاتو به خدا بسپاری تا برات تسکین بده. راهی جز این نداری. امیدوارم خداوند مهربون، روح پاک خاله مهربونت رو در بهترین درجات بهشتش جا بده و برای پسر کوچولوش آرزوی صبر و تسکین مادام العمر دارم.
بهترین راه برای شادی روح خاله اینه که مواظب پسرش باشید تا بتونه این بار سنگین روی شونه های کوچیکش تحمل کنه.
روحش شاد باشه.
مریم جون بابت خواهرزاده ات هم ناراحت شدم هم خوشحال! هم ناراحت اینکه به این مشکل مبتلا شده و هم خوشحال از اینکه جوابش خوب اومده. انشاله که بلا از خودت و تک تک اعضای خانواده ات دور باشه.
بهار جان راستش منم با اینکه دکتر عارفی و معینی رو ندیدم ولی برای آی وی اف و ... بیشتر میلم به عارفیه. شاید بیشتر چون خانومه و تو سایت هم خیلی از کارش تعریف کردن. حداقل استرس معاینه توسط یه دکتر مرد رو نداشته باشم.
راستی من امروز وقت دکتر عارفی رو داشتم که نرفتم. گفتم که آزمایش ذخیره تخمدانم آماده بشه بعد برم پیشش ببینم چی میگه. تو بیمارستان بهمن وقت گرفتن ازش راحته.
مریم باجی سقطات در چه شرایطی بوده عزیزم؟ غصه نخور چون فایده ای نداره. همه ما درگیر این لحظات بودیم و به امید شرایط بهتر و تکرار نشدن اون لحظات تلخ با هم هستیم.
اگر نیاز به آزمایشات طولانی مثل ژنتیک و هورمونی و ... داری که فرقی نمیکنه بری ابن سینا یا جای دیگه. فقط فرقش اینه که انگار ابن سینا یه مدت بعد از سقط وقت میده ولی دکترای دیگه نه. البته ابن سینا به من خیلی زود وقت داد یعنی یکماه هم ازسقطم نگذشته بود. حالا دلیلش رو نمیدونم.
ابن سینا تخصصی تر بررسی میکنن و اگر نی نی هات قلب داشتن بنظرم بهتره بری ابن سینا چون ازاین لحاظ خیلی دقیق بررسی میشی.
اگر هم دوست داری پیش عارفی بری امروز من میتونم وقتم رو بهت بدم. اگر خواستی زودتر بیای تا اسمم رو بهت بگم که بری. 10 نوبت دارم. اگرچه من فکر کردم صبح زوده ولی ما دیر میایم حواسم نبود

لیلا جون خوبی عزیزم؟
بقیه دوستای خوبم خوبید؟ امیدوارم که در بهترین لحظات خوشی باشید.