2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام یچه ها من 14 تیر خالم که گفتم سرطان داره فوت کرد تازه امروز اومدم اینجا دارم دق میکنم عاشقش بودم همین یه خاله رو داشتم بچه هایی که عزیز هاتونو از دست دادین تا چند وقت این غم و غصه که همه فامیل دارن کم میشه همه مخصوصا مامان و مامانبزرگ و داییهام دارن دق میکنن پسر 9سالش سراغ مادرش میگیره خالم همش35 سالش بووووووووووووووووووووووووود خداااااااااااااااااا 2سال براش دعا کردیو نذر کردیمممممممممممممممممممم چرا مرررررررررد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/خدااااااااااااااااااا دارم از غصه میمیرم دیگه اصلا به بارداریم فکر نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خالم مثل خواهرم بود اخه خواهر ندارم همش میگفت ایشاله بچه دار میشی من میشم خالش هر درمانی که واسه سقط انجام میدادم اول واسه خالم میگفتم حالا به کی بگم همش امیدواریم میداد دیگه کی امیدواری بده بهم؟
خدایا دوستت دارم
سلام مریم جوووونم . خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الهیییییییییییییی شکر ای جااانم . انشالله نینیت مامانش رو زیاد منتظر نزاره

مریم بهم گفت تا آخر تیر آمادست اما محض احتیاط 7 مرداد وقت بگیر . نمیدونم به خداااا . از طرفی میترسم از آبدان این همه راه بردارم بیام راهم ندم شوشو کلم رو میکنههههههههههههههههه موندم توش . بچه ها میگن ما برای ازمایش نوبت نمیگیریم اما خانمش به من گفت وقتی تقریبی گفتن بیا اینجا نوبت بگیر . منم گفتم چشم هههههههههه

برای واهرزادت هم بی نهاااااایت خوشحالم عزییییییییییییزم . الهی که همیشه تنش سلامت باشه . خدا رو شکررررررررررررررررررر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااااااااااااااااااااااااای شرایگین جون الهییییییییییییییییییییی بمیرم . خسلس سختههههههههههههه . خدا بهت صبر بده . خاک اون بقای عمر بازماندگانت باشن . میفهمم . من پدرم عزیزترین کسم بوده که تا به حال مرده . داغش هر روز که میگذره و از بازگشتش نا امید تر میشم و غمم سنگین تر . اما رسم زندگی هست و باید ادامه داد گلم . چاره ای نیست . من یادمه اون روزا همش قرآن ، قرآن ، قران . ارومم میکرد . خونمون حا لو هوایی پیدا کرده بود . عالیههههههههههه . برای مرده هم بهترین هست . بچشم که به خدا نمیدونم خدایا شکرررررررررررررررررررررررررت اما چقدر سختهههههههههههههههههه من 21 سالم بود مردم ، این ینده خدا خوچیکه . هوای اون رو داشته باشید . از خدا براتون صبر میخوام . بووووووووووووووووووووووووس تسلیتم رو بپذیر
سلام دوستان عزیز
مریم جون خدا خواهر زاده گلتو شف بده عزیزم
پس به سلامتی این ماه و میری اقدام انشالله که مامان گلی میشی

لیلا جون یعنی باید نزدیک 2 تومان پول برای سرم بدیم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای
بچه ها سلام
لیلا جون چرا حق ویزیت رو که دکتر میگیره چون من خودم بردم داخل و نشون دادم و چند تا سوال هم پرسیدم ولی اگه خانومش ببره داخل ویزیت دیگه نمیگیرن .
مریم جون دکی به منم همینو گفت که به محض باردار شدن برم پیشش بدون نوبت .این سری ازش پرسیدم اون سرم آی وی آی جی چیه خیلی ها استفاده میکنن منم نیاز هست بزنم گفت نه اصلا خداروشکر ظاهرا فقط باید آمپول بزنم روزی 2 بار
اره سونیا جون . با داروهای دیگه تقریبا 2 تا ماهی میشه

سارا بانو جون اخه من خودم با دکتر میخوام حرف بزنم و باید بهم بگه تصمیم چیه و .......... می ترسم ببرم راهم ندن . اخه موقعی که باردار میشید چون باید سریع دارو شروع کنید بدون نوبت براتون مینویسه و شما میرید میگیرید و ........... اما الان من باردار نیستم . اما 1 ماه رو الکی از دست میدم . من میخواستم زودی اقدام کنمممممممممم

به اون تاپیکم زدم هر کس زدتر داره و ازمایشاش اماده نیست ، یکی اوم زد من 29 تیر دارم . فعلا بهش گفتم اگه اماده بود من میرم و تو 16 مرداد برو . تا بینم اون موقع امادست یا نه .
نمی دونم چرا امروز اینقدر حالم بده.... دلم خیلی گرفته.... من دو تا سقط داشتم که یکیش همین نیمه شعبان بود... حالا دکترم میگه باید بری ابن سینا... ازون طرف میگه ذخیره تخمدانات کمه ازون طرف میگ باید وزنت رو کم کنی.... دلم داره می ترکه....اولش اصلا میگفتن راحت باردار نمی شی... اما هر دودفه فقط با متفورمین با دوسه بار اقدام باردار شدم ... اما نمیمونه همین که آزم مثبت میشه تو هفته شیش یا پنج میوفته...
خداوند بهترین حافظ است و او مهربان‏ترین مهربانان است.
شنیدم خیلی طول میکشه و آدم کلی الاف میشه تو ابن سینا ... حالا یعنی باید وایسم تا حداقل یه پری بگذره بعدشم سه چهارماه الاف آزمایش شم اگه ذخیره تخمدونام تموم شه چی؟
مرسی لیلا جون به خدا دیگه خسته شدم از سال89 تا الان همش مراسم عذاداری و غم وغصه داریم خیلی خالم دوست داشتم یعنی همه دوسش داشتن فکر کن مادربزرگم پارسال رفته بود مکه واسه خودش کفن اورده بود الان کفن داد به خاله بیچارم .با این روحیه خراب چطور اقدام کنم واسه بارداری اصلا اماده نیستم 22مرداد چهلم خالمه 23مرداد ابن سینا نوبت دارم.اصلا دیگه نمیتونم با شوهرم سکس داشته باشم کی حالم خوب میشه کی غمم کم میشهههههههههههههه خدا چرا همش اذیتم میکنی هنوز از شوک سقطم بیرون نیومدم چرا خاله خوشگلم ازم گرفتی به بچش رحم میکردی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا دوستت دارم
بهار جون من تعریف عارفی رو زیاد شنیدم . در مورد ivf

شرایگین جون چاره چیه گلم . بهتر میشی . زما باید بگذره . بهر حال این روند زندگی هست . تو باید به فکر خودتم باشی . یکم زمن بده همه چیز درست میشه تازست . کم کم بهتر میشید . خدا صبر بدههههههههههههههه

مریم باجی جون همونجور که بهت گفتن الان اگه بری دنبال درمان چون هورمونات هنوز نرمال نشدن همه چیز نا درست میشه و درمان هم تغییر میکنه . باید بهبدنت اجازه بدی تا با 2تا پری اوکی بشه بعدش انشالله بری دنبال ازمایش و درمان . ذخیره تخمدانت مگه چنده ؟؟؟ ما ل من 1.5 بود سال پیش . بهش خیل یفکر نکن . روحیه خیلی مهم هست گلم
بهار جون من تعریف عارفی رو زیاد شنیدم . در مورد ivf

شرایگین جون چاره چیه گلم . بهتر میشی . زما باید بگذره . بهر حال این روند زندگی هست . تو باید به فکر خودتم باشی . یکم زمن بده همه چیز درست میشه تازست . کم کم بهتر میشید . خدا صبر بدههههههههههههههه

مریم باجی جون همونجور که بهت گفتن الان اگه بری دنبال درمان چون هورمونات هنوز نرمال نشدن همه چیز نا درست میشه و درمان هم تغییر میکنه . باید بهبدنت اجازه بدی تا با 2تا پری اوکی بشه بعدش انشالله بری دنبال ازمایش و درمان . ذخیره تخمدانت مگه چنده ؟؟؟ ما ل من 1.5 بود سال پیش . بهش خیل یفکر نکن . روحیه خیلی مهم هست گلم
سلام به همه دوستان
شرایگین جان تسلیت میگم بهت عزیزم. میدونم فقط خاله اتو از دست ندادی. بهترین دوست و همزبونت رو از دست دادی. ولی باید غمهاتو به خدا بسپاری تا برات تسکین بده. راهی جز این نداری. امیدوارم خداوند مهربون، روح پاک خاله مهربونت رو در بهترین درجات بهشتش جا بده و برای پسر کوچولوش آرزوی صبر و تسکین مادام العمر دارم.
بهترین راه برای شادی روح خاله اینه که مواظب پسرش باشید تا بتونه این بار سنگین روی شونه های کوچیکش تحمل کنه.
روحش شاد باشه.

مریم جون بابت خواهرزاده ات هم ناراحت شدم هم خوشحال! هم ناراحت اینکه به این مشکل مبتلا شده و هم خوشحال از اینکه جوابش خوب اومده. انشاله که بلا از خودت و تک تک اعضای خانواده ات دور باشه.

بهار جان راستش منم با اینکه دکتر عارفی و معینی رو ندیدم ولی برای آی وی اف و ... بیشتر میلم به عارفیه. شاید بیشتر چون خانومه و تو سایت هم خیلی از کارش تعریف کردن. حداقل استرس معاینه توسط یه دکتر مرد رو نداشته باشم.
راستی من امروز وقت دکتر عارفی رو داشتم که نرفتم. گفتم که آزمایش ذخیره تخمدانم آماده بشه بعد برم پیشش ببینم چی میگه. تو بیمارستان بهمن وقت گرفتن ازش راحته.

مریم باجی سقطات در چه شرایطی بوده عزیزم؟ غصه نخور چون فایده ای نداره. همه ما درگیر این لحظات بودیم و به امید شرایط بهتر و تکرار نشدن اون لحظات تلخ با هم هستیم.
اگر نیاز به آزمایشات طولانی مثل ژنتیک و هورمونی و ... داری که فرقی نمیکنه بری ابن سینا یا جای دیگه. فقط فرقش اینه که انگار ابن سینا یه مدت بعد از سقط وقت میده ولی دکترای دیگه نه. البته ابن سینا به من خیلی زود وقت داد یعنی یکماه هم ازسقطم نگذشته بود. حالا دلیلش رو نمیدونم.
ابن سینا تخصصی تر بررسی میکنن و اگر نی نی هات قلب داشتن بنظرم بهتره بری ابن سینا چون ازاین لحاظ خیلی دقیق بررسی میشی.

اگر هم دوست داری پیش عارفی بری امروز من میتونم وقتم رو بهت بدم. اگر خواستی زودتر بیای تا اسمم رو بهت بگم که بری. 10 نوبت دارم. اگرچه من فکر کردم صبح زوده ولی ما دیر میایم حواسم نبود

لیلا جون خوبی عزیزم؟
بقیه دوستای خوبم خوبید؟ امیدوارم که در بهترین لحظات خوشی باشید.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
نادیای عزیزم ممنونم ازنهمه محبت گلم... نمی دونم قلب داشتن یا نه ... فک کنم نداشتن چون به هفته هفت نمیرسن هیچ کدوم.... حالا ابن سینا بهم وقت دادن 13 مرداد.... شاید تا اون موقع پری هم شده باشم .... می دونم خیلی ها سختیهای بیشتری از من کشیدن بچه 5 -6 ماهه رو از دست دادن... اما مشکل من اینه که هیچ کس جز شوهرم نمی دونه و اون هم اصلا درک نمی کنه.... همش میگه چیزی نشده که فک کن پریودت عقب افتاده.... نمی فهمه که هر دفه که آزمایش مثبت میشه من چه حالی میشم ... وقتی اولین لک میوفته چطور احساس می کنم ... همخش میگه تو زیادی لوسی
نادیا جون من یه جلسه بعد سقط چهارمم که آذر ماه بود پیش عارفی رفتم و یه سری آزمایش نوشت اما چون کاریوتایپ هم نوشته بود جوابش طول کشید و بعد عید آماده میشد که من عید فهمیدم حامله ام اما عید نتونستم عارفیو تلفنی پیدا کنم دوباره رفتم پیش پاکروش که بازم تو 6 هفته رشدش متوقف شد الان میخوام ببرم جواب آزمایشارو ببینه شاید بهش بگم میکروم کنه با تخمک اهدایی اما 9 مردا وقت معینی هم دارم موندم واسه میکرو پیش کدوم برم خودم فکر میکنم معینی بیشتر کنترل بارداری های ریسک تجربه داره و آی وی اف کمتر شایدم هردو در یک سطحن البته واسه درمان سقط هم بازم نمیدونم روش کدوم بهتره حالا فکر میکنم تو مطب معینی هم از مریضا میشه پرس و جو کرد. بعضی وقتا به سرم میزنه رحم جایگزین بگیرم و خلاص. ولی هم هزینه اش زیاده هم نمی تونی به هرکسی اعتماد کنی.
خدا به همه مون کمک کنه من که دیگه بریدم.
مریم باجی شما هم هم اگه خیلی عجله داری میتونی از عارفی وقت بگیری بری پیشش یا از دکتر معینی البته معینی هم 2-3 ماه بعد وقت میده.