|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
عزیییییییییییییییزم مریم گلی . من امروز خانواده شوشو مهمانم بودن نتونستم بیام گلم . بووووس
نادیا جون انشالله که شنبه همه چیز برای تو و مریم خوب خوب باشه انشالله
سلام نگار جون . آره سختههههههههههه اما قرار هست امسال پایان سختی هامون باشه عزیییزم . انشااااالللله . انشالله ماه رمضون خدا در رحمتش رو به روی ماها باز کن . بیش از پیش
یه الهیییییییییییییییییییییییییییییی آمییییییییییییییییییییییین هم به این امضای نادیا
سلام بچه ها خوبین؟؟؟؟؟؟ نگار جون دیگه اینطوریه دیگه. کاریش نمیشه کرد. باید بجنگیم. بچه ها برای منم تو ماه رمضون دعا کنید. منم براتون دعا میکنم. ایشاله سال دیگه ماه رمضون یه نینی تپل مپل تو بغلمون یا تو دلمون باشه.امین
سلام به همه راست میگی مریم گلی. لولیتا داشت فکر کنم. مریم که دیگه نمیخواد بره ابن سینا. منم نظر زرنانی رو بدونم دیگه شاید نرم. میگم چطوره اصلا جواب رو بگیرم یه راست برم پیش عارفی یا معینی؟ تا حالا که نظراتشون یکی بوده بچه ها هر کی که رفته.
من عجول دیروز برگه رو دادم به همکارم که بره جواب رو بگیره تا قبل از دکتر خودم! بررسی کنی که حاضر نبوده.
لیلا جان استراحت کن. هیچی مثل استراحت و پوشوندن دل و کمر، دردت رو تسکین نمیده. مراقب خودت باش.
نگار جون مریم جون انشاله همه چی به خوبی و خوشی پیش میره.
من امروز رو روزه گرفتم. میخوام یه روزایی رو بگیرم. هر وقت تونستم. دلم واسه لحظات قبل از افطار تنگ شده بود. آخه من پارسال حتی یه روز م نگرفتم باردار بودم ولی....... اگر قابل باشم همه لحظه ها مخصوصا لحظه افطار یاد همتون هستم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
لولیتا جون من خودم به شخصه تا حالا نرفتم اما من به این دلیل نرفتم و صبر کردم 1 ماه بعدش بیام معینی چون من منمیتونستم از ابادان هی بیام تهران و برم برای ازمایشا و دکترای نوبتی ابن سینا . برام سخت بو . نیاز داشتم به کسی که یه جا ازمایشام رو ببینه و باقی ازمایشات رو بده و سری بعدشم راهنمایی و تجویز کنه . برای همین تک درمانی رو به درمان گروهی ترجیح دادم . فدااااات