2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوره چهارم ختم قرآن
ویژه ماه مبارک رمضان (ختم هفتگی)
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20620&ChatDate=&postID=41051866
هوالرزاق***رایانه صهبا***خدمات رایانه ای درمحل شما،با پرسنل مجرب،کمترین هزینه،بهترین خدمات...http://rayaneh-sahba.persianblog.ir نگران فردایت نباش،چرا که خدای امروزودیروز خدای فردایت هم هستLilypie Second Birthday tickers
عزیییییییییییییییزم مریم گلی . من امروز خانواده شوشو مهمانم بودن نتونستم بیام گلم . بووووس

نادیا جون انشالله که شنبه همه چیز برای تو و مریم خوب خوب باشه انشالله

سلام نگار جون . آره سختههههههههههه اما قرار هست امسال پایان سختی هامون باشه عزیییزم . انشااااالللله . انشالله ماه رمضون خدا در رحمتش رو به روی ماها باز کن . بیش از پیش

یه الهیییییییییییییییییییییییییییییی آمییییییییییییییییییییییین هم به این امضای نادیا
سلام بچه ها
خوبین؟؟؟؟؟؟
نگار جون دیگه اینطوریه دیگه. کاریش نمیشه کرد. باید بجنگیم.
بچه ها برای منم تو ماه رمضون دعا کنید. منم براتون دعا میکنم. ایشاله سال دیگه ماه رمضون یه نینی تپل مپل تو بغلمون یا تو دلمون باشه.امین
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستای گلم . خووووبین ؟؟؟

انشالله مریم جون . امییییییییییدوارم .

بچه ها من پری شدم اصلا حال ندارم . نمیدونم کی میام . فعلا برم دراز بکشم . دارم میمیرم . اویشن و اب جوش نباتم خوردم اما حال ندارم . بلاخره روز 36 اومد
سلام به همه
راست میگی مریم گلی. لولیتا داشت فکر کنم.
مریم که دیگه نمیخواد بره ابن سینا. منم نظر زرنانی رو بدونم دیگه شاید نرم.
میگم چطوره اصلا جواب رو بگیرم یه راست برم پیش عارفی یا معینی؟ تا حالا که نظراتشون یکی بوده بچه ها هر کی که رفته.

من عجول دیروز برگه رو دادم به همکارم که بره جواب رو بگیره تا قبل از دکتر خودم! بررسی کنی که حاضر نبوده.

لیلا جان استراحت کن. هیچی مثل استراحت و پوشوندن دل و کمر، دردت رو تسکین نمیده. مراقب خودت باش.

نگار جون مریم جون انشاله همه چی به خوبی و خوشی پیش میره.

من امروز رو روزه گرفتم. میخوام یه روزایی رو بگیرم. هر وقت تونستم. دلم واسه لحظات قبل از افطار تنگ شده بود. آخه من پارسال حتی یه روز م نگرفتم باردار بودم ولی.......
اگر قابل باشم همه لحظه ها مخصوصا لحظه افطار یاد همتون هستم.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
التماس دعاااااااااااا . امیدوارم قبول باشههههههههه

نادیا من مردم و زنده شدم شوشو تو حیاط رو زمین جمعم کرد تازه بهتر شدم . اوردم بالا و خستم شدههههههه دیگه ازش حالم بهم میخوره

شماها هم اینطور میشید ؟؟؟؟
سلااااااام . خوبین ؟؟؟؟

لولیتا جون من خودم به شخصه تا حالا نرفتم اما من به این دلیل نرفتم و صبر کردم 1 ماه بعدش بیام معینی چون من منمیتونستم از ابادان هی بیام تهران و برم برای ازمایشا و دکترای نوبتی ابن سینا . برام سخت بو . نیاز داشتم به کسی که یه جا ازمایشام رو ببینه و باقی ازمایشات رو بده و سری بعدشم راهنمایی و تجویز کنه . برای همین تک درمانی رو به درمان گروهی ترجیح دادم . فدااااات