2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
2 وقت دارم. کلا زرنانی به همه میگه 2 اینجا باشید ولی هر مریضی نیمساعت 45 دقیقه طول میده.
اگر زودتر برم به نفعمه.
ساعت 12 میرم آخه راهم دوره.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم سونیا جوووونم . من پارسال انجام دادم ، خاله شوشو هم همزمان برای من انجام داد اما هنوزم دستم خالیه اما شکرررررررررررررررش بازم انجام میدم . فدات شم . الهی که خدا دلت رو به زودی شاااااااااااااااااد کنه سونیای گل من . بوووووس
لولیتا جان من هفته پیش دفعه اولم بود پیش زرنانی میرفتم و در واقع مریض ابن سینا نیستم فقط وقت مشاوره از دکتر زرنانی گرفتم تا با ایشون مشاوره کنم من که شنیدم بهترین دکتر ایمنولوژ اونجا زرنانیه، من از دقت و حوصله و رفتارش خوشم اومد فعلا هم چندتا آزمایش نوشت تا دفعه بعد ببرم پیشش.
نادیا جان چشم وقت کنم میام چون شاغلم فقط وقتایی که خونه ام میتونم بیام تو سایت. به من دکتر پاکروش پیشنهاد تخمک اهدایی داده اما نمیدونم بازم از اینکار نتیجه بگیرم یا نه من ممکنه اگه تو این چند ماه دوباره حامله نشم برم اهدایی بگیرم و اگه آدم مطمئنی هم پیدا کنم به عنوان رحم جایگزین استفاده میکنم چون واقعا دیگه خسته شدم هم سنم بالاست هم رفت و آمد به تهران دیگه اذیتم میکنه.
اره بهار جون ای وی اف میکنه

لیلا جون شرح امروز:

صبح وقتم ساعت 9.30 بود که من ساعت 8.40 اینا اونجا بودم هنوز در مطب باز نشده بود و نزدیک 20 نفر هم پشت در بودن
طرفای 9 دکتر و خانومش اومدن
اول یه چندتا امینوسنتز رو فرستاد بعد هم یه نفر که تو سیکل ای وی اف بود و ساعت 10 هم من رفتم داخل
فکر می کردم که خیلی بیشتر از اینا باید منتظر بمونم
دکتر شروع کرد تو کامپیوتر واسم پرونده درست کردن و همه ازمایشام رو هم دید
من هم واسم کل ماجراهام رو شرح دادم وداروهایی که می خورم
و نتیجه:
واسه کمکاری تیرویید که گفت تحت نظر همون دکتر صمدانی باشم و دکتر خیلی خوبیه
باید ivig بزنم اما الان واسم ازمایش ig A نوشت که ببینه که به سرم حساسیت نداشته باشم
و واسه انعقادی هم گفت که با دکتر توگه مشورت کنم و نتیجه رو ببرم براش..چون من قبلا دوبار کلگزان زدم و بی اثر بوده شاید الان روزی دوبار کلگزان بخوام و البته امپول فرگمین هم در نظرش بود ولی گفت که 7و8 ماهه که گیر نمیاد
و در اخر هم بعد از سونو گفت که کمی پلی کیستیک هستی و شاید متفورمین دا دم
حالا باید جواب نظر دکتر توگه و جواب از رو ببرم براش
گفت بهتره که 1و2 ماه دیگه صبر کنی تا مطمئن بشیم و دقیق داروت مشخص بشه و بعدش حامله بشی

از طرز برخورد و دقت و نظرش و حتی برخورد خانومش به شدت خوشم اومد
ایشالا که این دکتر واسه من و شماها خیر باشه
بعدش خیلی سر حال بودم برعکس همیشه که بعد دکتر دپرس میشدم