2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
الهییییییییییییییییییییییی بمیرم سونیا جون . میفهمم چی میگه . الهی که به زودی دامن تو هم سبز بشه گلمممممممم

چه صحنه ای رو تجسم کردی . مامان منم میرفت تو اتاقش که عکس بابام هست اونو التماس میکرد میگفت تو درگاه خخدا بخواه این دختر نتیجه بگییییره .

امیدوارم تو بهترین زمان ممکن که خودتم بخوای نین یبیاد . گریه نکن فدات شمممممممممممممممم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عکاسی فوق تخصصی از از کودکان زیر 6 ماه همراه با قصه برای اولین بار در تهران و ایران (طراحی با پارچه بدون فتوشاپ)
www.ninipics.com
اتلیه تخصصی کودک همراه با شعر و قصه( ترجمه انگلیسی) برای اولین بار در تهران و ایران http://ninipics.blogfa.com/
سلام دوستیا خوبین
لیلا جونم خدا نکنه عزیزم الهی همیشه زنده باشی
لیلا جونم مرسی بابت دلداریت انشالله که بلاخره یروز میاد که دل هممون شاد میشه
خدایا دل هیچ مادری رو نشکن
لیلا جونم خدا پدر عزیزت رو بیامرزه ولی خیلی جاشون خالیه نه؟؟؟؟؟من گاهی اوقات اینقدر دلم براش تنگ میشه که نگو بابای من خیلی دوست داشت بچه دار شدن منو ببینه ولی متاسفانه نشد میدونم که توی اون دنیا برام دعا میکنه
سلام به همه
زهره جان مال من که همونروز آماده شد و بهم دادن. یه ربعی معطل تایپ گزارشش شدم همین.

مریم جان خوبی؟ انشاله دیگه این ماه میری واسه اقدام؟

لیلا جون شما هم که اشاله بعد از آزمایش کاریوتایپ؟

بقیه دوستان خوبید؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
من سه شنبه وقت زرنانی دارم ولی چهارشنبه آزمایشم آماده میشه.
امروز زنگ زدم آزمایشگاه که ببینم حاضره یا نه؟ بدجوری باهام رفتار کرد که چرا وقت زودتر گرفتی؟ انگار گناه کبیره ای کردم من
خلاصه قرار شد دوباره سه شنبه صبح زنگ بزنم اگر حاضر بود برم اگر نه که وقتم رو تغییر بدم. بازم صد رحمت به اون خانوم منشی زرنانی که با آدم راه میاد. بهش گفتم اگر آماده بود بیا اگر نبود زنگ بزن وقتت رو عوض میکنم.

راستی یه سوال آزمایشهای MTHFR و PCR و DNA Extraction مربوط به چیه؟ این که امروز میگفت ژنتیکه. این میشه همون انعقادی ها که شما حرفش رو میزنید. من سر در نمیارم کمکم کنید.
با این آزمایشها چی رو متوجه میشن؟

سلام نادیا جون
این آزمایشها آزمایش ژنتیکه . مربوط به ژن انعقاد خون . اگر جهش ژنی داشته باشی نشون میده که داروش آسپرین و هپارینه. یه چیز جالب من تحقیق کردم که این جهش ژن برای چی ایجاد میشه و جوابش فقط آلودگی های محیطی بود. همش فکر می کردم چون ژنتیکه ربطی به عوامل خارجی نداره ولی دیدم برعکس دلیلش فقط همین آلودگی هاست. یعنی به جز 15 درصد سقط تو بارداریهای شناخته شده که از قبل بوده و نرماله ،بخوای ریشه اینهمه سقطهایی که مثل نقل و نبات زیاد شده رو در بیاری میشه پارازیت و آلودگی هوا و .... یعنی دست گلشون درد نکنه.........
دیروز خبر سقط دو تا دیگه از آشناهامون رو هم شنیدم. یکی با قلب یکی هم پوچ. یعنی 50 60درصد آدمهای دور و برم که تو این 3سال اخیر تصمیم به بارداری داشتن دست کم یه بار سقط رو تجربه کردن. خیلی خیلی زیاد شده. وحشتناکه

نادیا جون نگران نشو اگر هم آزمایشت آماده نبود وقتت رو تغییر بده. زرنانی زود وقت میده.

منم امروز پری شدم. معینی گفت دیگه میتونی اقدام کنی ولی خودم دو به شک ام. احتمالا یکی دو ماه دیگه اقدام میکنم. اصلا از لحاظ روحی آمادگی ندارم. به بارداری مجدد و اون ویار وحشتناک فکر میکنم می ترسم. توانایی اینو ندارم که بخوام دوباره برای شنیدن صدای قلب روی تخت سونو دراز بکشم. باردار شم نمی دونم قدرت این کارها رو از کجا بیارم... برام دور از ذهنه.......از این شهر با این همه آلودگیهاش متنفرم، از این .... که به جون مردمش رحم نمیکنه و فقط به خاطر اینکه چهار تا آدم چند تا کانال کمتر ببینه پ ا را زیت رو سر مردمش هوار میکنه متنفرم. به خدا اگر راهی برام باز بود یه روز هم اینجا نمی موندم.......دیگه خیلی خسته شدم. دور برم پر شده از آدمهای مریض و سرطانی. آخه ما مردم چه گناهی کردیم که باید اینقدر خسارت بدیم فقط به خاطر سوء مدیریت یه مشت آدم دزد و مفت خور که جون آدمها براشون اندازه یه سر سوزن ارزش نداره...... آخرش هم میگم بچه بیارم که چی.... تواین هوا ،‌ تو این وضعیت، دور از جون شماها تواین دیوونه خونه بیاد با یه مشت آدم که از فشار همشون یا خل و چل شدن یا علیل و مریض..... آخه میخوام چی بهش پیشکش کنم ... یکی رو بیارم که اونم بشینه و این جنگل رو نگاه کنه. به خدا هر تو این چند ماه بلاهایی سر خواهر زاده ها و برادر زادهام اومده که جیگرم براشون کبابه. دارو خوردن به دارو حساسیت نشون دادن. چرا ؟ چون معلوم نیست داروها رو از کدوم جهنمی میارن میدن دست این مردم . بچه خواهرم تا پای مرگ رفت و برگشت. هنوزم بیمارستانه. اون یکی ریه هاش عفونت کرده واسه چی ؟ آلودگی هوا... دکتر میگه دیگه میشه گفت آسم داره. کوچیکتر بود تو یکی از بهترین مهد ها یه مربی که اونم از فشار دیونه شده بود کتک میخورد..فکر کن!!!! با این گرفتاری و مصیبت بچه بیار بعد یه از خدا بی خبر اینکارها رو کنه. به خدا به اینها که فکر میکنم از هر چی بچه اوردن پشیمون میشم. خودمون زندگی نکردیم آخه چه زندگی میخوایم به اونها بدیم. زندگی خوب پیشکش! یه آب و هوا ی خوب و محیط سالم و استاندارد که دیگه ابتدایی ترین چیزه هم نیست..... به خدا موندم!!!!!!!!!!!!!!!اگر یه طرف قضیه خواست همسرم نبود با این حال که جونم برای مادر شدن میره و عاشق بچه هستم، پا رو دلم میزاشتم و قید دنیا آوردنش رو میزدم.
خدایا شکرت
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام و ممنونم مریم جون از جوابت.
راستشو بخوای منم از این فکرا زیاد میکنم. همش فکر میکنم حالا خدا بهمون خواست و صاحب یه نی نی شدیم و بغلش گرفتیم و بوسیدیمشو و .... بعدش چی؟
چه جوری تو این جامعه بزرگش کنیم؟ اگر دختر باشه یه مشکلی اگر پسر باشه یه مشکلی دیگه. من یه برادر مجرد دارم باورت میشه هنوز حواسم بهش هست. گاهی بهش زنگ میزنم گاهی چکش میکنم. خیلی بچه سالم و سر براهیه ولی جامعه مون خیلی خرابه. بعد چطوری یه بچه معصوم رو توی این جامعه بیمار، خشن، ناسالم و ... رها کنم.

منم دقیقا شرایطم عین توئه. هم خودم عاشق بچه ام هم شوهرم ولی باور کن گاهی به همسرم میگم بیا بیخیال بچه بشیم. اونم طفلکی میگه اگر تو دوست نداری باشه. ولی میدونم که دوست داره. هنوز نتونستم تصمیم قطعی رو بگیرم.
البته الان چون پریود شدی، نمیتونی خیلی خوب تصمیم بگیری.
شرایط خوبی نداره آدم روزهای پریودی.

یه سفری برو یه گشتی بزن مسایل دوا درمون از ذهنت بره بیرون تا بتونی راحت تر تصمیم بگیری.

یکی از علل کم بودن حجم مایع آمنیوتیک ، نارسایی گردش خون رحمی، جفتی است.
به طور کلی بارداری به خودی خود ، زمینه را برای ایجاد انعقاد خون و در نتیجه تشکیل لخته خون فراهم می کند . پس با این شرایط کافی است عوامل مساعد کننده ای هم وجود داشته باشد تا این مشکل خود را بنمایاند .
پروتئین c یکی از مواد ضد انعقاد در سیستم گردش خون می باشد . کمبود پروتئین c می تواند منجر به مستعد شدن بدن برای تشکیل لخته در رگ ها شود . بنابر این ممکن است پزشک شما صلاح بداند حتی قبل از بارداری برای شما داروهای ضد انعقاد تجویز کند .در عین این که مصرف این داروها پس از زایمان نیز به پیشگیری از ایجاد لخته ی خون در دوران نفاس کمک خواهد کرد . از بارداری که بگذریم در صورتی که به هر علت و در هر زمان قصد استفاده از داروهای هورمونی مانند قرص های جلوگیری از بارداری را داشتید حتما پزشک را از این موضوع مطلع سازید .

" Pal1" ژنی است که در سیستم انعقاد خون نقش دارد . وقتی در آن جهش اتفاق می افتد ، افزایش یافته و در نتیجه باعث تشکیل لخته در عروق می شود که این تشکیل لخته در جفت سبب پیر شدن جفت و عدم خون رسانی به جنین می شود . لینک زیر اطلاعات شما را در این زمینه زیاد می کند . پژوهشی در ارتباط با سقط های مکرر در زنان ایرانی و بررسی جهش چندین ژن ، مشخص کرده که جهش ژن " Pal1" می تواند باعث سقط های مکرر در زنان ایرانی شود .
http://www.sid.ir/Fa/VEWSSID/J_pdf/53213852902.pdf

بیشتر آسیب های DNA یا همان جهش های ژنی ، در اثر شرایط معمول زندگی ما روی می دهند مثلا جهش ها ممکن است در اثر تابش های طبیعی خورشید یا استنشاق دود وآلاینده های هواایجاد شوند. برخی دیگر بر اثر انواع اشعه ها و داروها به وجود می آیند . علت اینکه برخی عوامل جهش زا روی برخی افراد اثر می گذارد اما روی برخی دیگر بی اثرند به چند دلیل است که یکی از آن ها این است که سیستم ایمنی افراد قابلیت تدافعی متفاوتی دارد. علت برخی از جهش ها مستقیما شناخته شده است . مشاوره ی ژنتیک می تواند در مورد علت جهش رخ داده ، اطلاعات خوبی را در اختیار شما بگذارد .
آسپرین از داروهایی است که جزء گروه c طبقه بندی شده است .در صورت تجویز در بارداری باید با کمترین دوز مصرف شود . البته توصیه می شود به علت عوارض آن ، در سه ماهه ی سوم تجویز نشود . مصرف آن با دیگر داروهای ضد انعقاد سبب تشدید اثر آن ها شده و چه بسا ایجاد خون ریزی نماید. مشکلات گوارشی از موارد منع مصرف آسپرین است . به هر صورت بایستی تجویز آن با توجه به برتر بودن منافع نسبت به مضراتش صورت بگیرد.
سلااااااااااااااام . خوووووبین ؟؟؟

والله مریم منم از این حرفا میزنم . یادم هست یک سال اول زندگی من میگفتم بچه شوهر م میگفت نه مگه گناه کرده و این حرفای تووووو. الان بهش میگم بابا حرفات درست به خدا گناه دارهههههه میگه نه من اشتباه کردم لازمههههههههه ههههههههههههههههه اونوقت میگن زنا ال و بل . اما من باهات موافقم . گناه دارن به خدا . خدا خودش کمک کنه

نادیا جون و مریم جون مرسی بابت ااطلاعات . الهییییییییییییییی بمیرم برای خودم . اخه من پروتئین سی پایین دارم . توی این خوزستان و ابادان خراب شده زندگی میکنم که گاهی اط شدت الودگی هوا اسمونش قرمز میشههههههههههههههه و خاک تو تاروپود لباسامون میره چرا چون اقایون نمیسازن با کشورهای عربی که یه فکری به حال این بیابونای مشترک کنن . به خدا ما هم مردیییییییییییم . ما که خاک بر سریم . همیشه خدا . تاااازه الودگی ما همش مال عراق و ایران هست که معلوم نیست چه مواد شیکیایی از جنگ توش هست . فردا همه به درد سرطان میمیریم . بااااور کن pai-1 من هم مورد داره ههههههههههههههه نور علی نور میشهههههههههههه .

میگم من که کلگزان باید میگرفتم معینی برای چی دیگه این ازمایشا رو داده ؟؟؟ مگه داروی دیگه ای هم دارهههههههههه ؟؟؟!!!
لیلا جون سلام عزیزم
نگران نباش همه مثل همیم. به خدا این روزا تهران نمیشه ساختمونها رو دید. من که از کرج میام به سمت تهران هر روز غصه میخورم. آخه کسی نمیخواد به داد دل این مردم برسه؟ حالا ما که هیچی. مادرای باردار، این طفل معصوم بچه ها چه گناهی کردن؟ همشون به فکر چپاول بیشتر هستن. مردم هم شدن آلت دستشون. هر وقت لازمشون دارن مردم عزیز میشن بعد هی بیخیال آسایش مردم.

فکر کنم جهش من مال این غصه های صبح باشه. انقدر که غر میزنم و حرص میخورم وقتی تو اتوبان میام