2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من از سقطم تا الان که بهمن ماه بوده . چون همه ازمایشا رو دکترای اینجا گفتن نمینویسیم و ازاد دادم . تا الان 2 میلیونی دادم . فقط سی دی مارکرام 230 . یه سری هورمورنی دادم کامل 250 الان نزدیک 1 میلیون . متفرقه هم دادم یه عالمهههههههههههه امیدوارم نتیجه بگیریم . اگه قرار باشه سرمم بزنم که دیگه باید بریم پی وااااام ههههههههههههه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اینجا رفتم از بیمارستان پرسیدم گفت 500 ازادش . با بیمه فکر کنم 300 و خرده ای یا 400 میشه . مجبورم چه کنم . دکتر گفت با پردنیزولون امتحان کن نشد اونوقت سرم بزن گرونه . خودم و شوشو گفتیم نه . اخه دوباره سقط برام واقعا به معنب مردن هستتتتتتتتتت
بچه هایی که میان ظاهرا بار اول که میان میگه دیگه نیا و شوهر هم بره دفترچه ببره دارو مینویسه . بعضی ها هم که میگه اصلا نیاید . حالا وقتی اجازه بده ازش میپرسم . اما دوباره میرم زیر نظر دکتر اهوازم اگه قبولم کنه دوباره اخه ارامشش رو دوست دارم ماههههه
بچه ها اگه بلدید و آزمایشتون مشابه منه ممنون میشم آزمایش ژنتیک منوکه به دلیل سقط مکرر دادم تفسیر کنین

Result: The molecular analysis reveals that this individual is wild type for G1691A and H1299R mutations in factor v(FV)gene, wild type for V34L in factor XIII, compound Heterozygote for C677T and A1298C mutations in MTHFR gene, and also she has 4G/4G polymorphism in pal gene
سلام دوستیا خوبین
لیلا جونم منم وقتی هپارین میزدم مامانم میرفت توی اتاق و گریه میکرد وهمش از خدا کمک میخواست وبه بابای خدابیامرزم میگفت برای دخترمون دعا کن
لیلا جونم خدای ما هم بزرگه درسته خیلی تا حالا سختی کشیدیم ولی حتما مصلحت بوده الان که دارم مینویسم دارم فقط گریه میکنم
ولی میدونم یروزی هممون میایم واز شیطنت بچه هامون میگیم
عزیزم من این ماه مامان نشدم خدار و شکر چون دکترم هنوز از خارج از کشور نیومده
انشالله ماه بعد

خدایا خودت دامن همه منتظرای نینی رو سبز کن خدایا خدایا خدایا تو رو قسمت میدم به این ماه عزیز