|
مشاهده متن کامل بحث +
1158899 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام بچه ها پریسا و مریم جون منم دیروز توی مظب بودم چ جالبببببببب ساعت 11 اومدم جواب آزمایشمو نشون دکتر بدم آخرین نفر رفتم تو چون نوبت نداشتم ولی چون خانم بهبهانی همیشه بهم لطف داره اجازه داد برم داخل دکتر هم بنده خدا مریض داشت بیمارستان بهمن و باید سریع میرفت و ..... بچه ها منم 2 تا بارداری پوچ داشتم و کورتاژ شدم و یسری آزمایش ژنتیکی داده بودم . دکتر که دید گفت من هم مشکل انعقاد خون دارم از کورتاژم 3 ماه میگذره گفت اقدام کنم و بهم آسپرین و فولیک اسید و ویتامین دی داد و سونو واژینال کرد و بهم متفورمین هم داد یکی در روز گفت یکم پی سی او هستم و گفت به محض باردار شدن برم پیشش تا بم دارو بده . دکتر خیلی عجله داشت نشد بپرسم چه دارویی قراره در بارداری استفاده کنم شاید منظورش هپارین بوده ! با اینه بهم گفت میتونم اقدام رو شروع کنم یه حس استرس شدید دارم میترسم این بارداری هم خدای نکرده با مشکل مواجه بشه ..لطفا منو هم تنها نزارین از تجربیاتتون به منم بگین خوشحال میشمممممممم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
پریسا جون تو شرکت سرم شلوغ شد مجبور شدم برم. مرسی از راهنماییت. من تو آزمایشهام TOP زده 4.05 روبروش زده 1 تا 16 باید رنجش باشه. یه آزمایش دیگه هم دارم به اسم ANTI-THROMBIN III زده 90 و روبروش زده 80 تا 120 رنج نرمالشه. آزمایش انتی تی پی او ندارم. نمیدونم اینها همونه یا نه. ایشاله که لازم نبوده که دارو نداده. این آمپول رو شنیدم هم فرانسویش هست هم ایرانی این قیمتها که گفتی فکر کنم ایرانیش باشه.
سارا جون آره عزیزم منظورش همین آمپول سلکسان هستش. استرس هم نداشته باش. دیگه ما باید پی ی همه چی رو به تنمون بزنیم دیگه. با ترس واسترس که نمیشه. ایشاله که دیگه برامون تکرار نشه.
وای چقدر مخوفه. من کلا از آمپول وحشت دارم. یعنی اول سوسک بعد آمپول ولی همون قدر که سورنگش آمادست خیلی خوبه. آره اینها نرماله ولی آنتی تی پی او تو آزمایشهام ندیم! مرسی گلم از راهنمائیهات
سارا بانو جان هلال احمر و بیمارستانا به خاطر بیمارای قلبی همیشه دارن اما هی گرون میشه . اتفاقا دردش کمترههههههههههه . من زدم . خیللی راحته . عادت میکنی به خدا . من .وقتی سقط کردم ساعت امپولم که میرسید خون گریه میکردم . دیگه عضوی از زندگیم بود مثل ناهار ظهرم . انگار یه چیزی گم کرده بودم . عادی میشه . سارا بانو جون ادم به هر چیزی عادت میکنههههههه
پریسااااا ، مریم . کلگزان رو تا زمانی که تا اخر فشار ندادید که ضامنش ازاد شه هنوزم توش هستاااااااااااااا . باید کامل تزریق کنید . پریسا باید تو همون بدنت که هست تا ته تزریق کنید بعدش خودش ضامنش ازاد میشه و خیلی راحت بدون اینکه بفهمی میاد بیرووون راحت راحت . دیگه میندازیش . اینقدر خووووووبه نمیخواد خودت بکشی بیرون
همه مشکلها درمان داره جز مرگ فقط از خدا بخواین تن سالم و روح پاک و بی الایش نصیبتون کنه. خالم که گفتم سرطان داره و سرطان بیشتر بدنشو گرفته امروز حالش تا حدی بد شد که بهش نفس مصنوعی دادن و الان هم بیهوشه.خدا میدونه اخر و عاقبتش چی میشه ما هم که فقط دعا میکنیم .شاید از فردا نتونم بیام اینجا چون باید برم بیمارستان پیشش باشم. براش دعا کنین امشب شب جمعه است دعا ها قبول میشه .یه پسر 8 ساله داره برای بچش دعا کنین بی مادر نشه.
همه مشکلها درمان داره جز مرگ فقط از خدا بخواین تن سالم و روح پاک و بی الایش نصیبتون کنه. خالم که گفتم سرطان داره و سرطان بیشتر بدنشو گرفته امروز حالش تا حدی بد شد که بهش نفس مصنوعی دادن و الان هم بیهوشه.خدا میدونه اخر و عاقبتش چی میشه ما هم که فقط دعا میکنیم .شاید از فردا نتونم بیام اینجا چون باید برم بیمارستان پیشش باشم. براش دعا کنین امشب شب جمعه است دعا ها قبول میشه .یه پسر 8 ساله داره برای بچش دعا کنین بی مادر نشه.
اخییییییییییییییییی شرایگین جون الهی بمیییییییییییییییرم . خدا خودش شفا بده . ناراحت نشو . منم پدرم رو با این درد از دست دادم اما به خدا اگه نخواد شفای کامل بده زنده موندنش هم خودش رو اذیت میکنه هم شما رو . خیلی شرایط سختیهههههههههههههه . ارزو دارم به حق این روزها و ماه های عزیز خدا خودش به پسرش رحم کنهههههههههه یا خدا . دلم براش سووووووووووووووووووختا . الهی بمیییییییرم . کی میفهمه تو دلش چی میگذره . دلم ریش ریش شده شرایگین . مواظب خودت باش گلم . خاله عزیزههههههههه
سارا بانو جون عزییییزم من هستم هر وقت که نیاز به کمک داشتی برای تزریقت ما کمکت میدیم . سوالی داشتی بپرس . پریسای عزیز هم با اینکه نزدیک زایمانش هست اینقدر ماه هست که مار و فراموش نکرده و کنارمون هست . امیدوارم زودی نینی دار بشی و شروع کنی این تزریق رو
کافیه فکرش رو بکنی که مثل شیری که بعدا میخوای به نینیت بدی تا زنده بمونه ، این امپول زنده نگهش میدارههههههههه اون وقت برات بهترین لذت دنیا میشهههههههههه
آره بچه ها لیلا درست میگه بعد چن روز عادت میکنید انگار ک زمان خوردن قرصتون رسیده...خیلی خیلی تزریقش راحته من اولی رو رفتم تزریقاتی اما از دومی به بعد دیگه خودم زدم..خیلی راحته...آره لیلا جون اولا میزاشتم خودش میزد بیرون الان دیگه حواسم به حباب آخرش هست گاهی خودم میکشم بیرون خدا همه ی مریضارو شفا بده ما هم تو اقواممون ی پسر 9 10 ساله گرفتار این بیماری شده ...خدا همه رو شفا بده
وقتی پای بچتون وسط باشه همه چی رو به جون میخرید... خدا به همتون ی نی نی ناز و صالح بده.... فعلا ک من برای گیر آوردنش به مشکل نخوردم...فقط حساب کتابش و داشته باشین ک بی آمپول نمونین خدایی نکرده...ولی از اول تا حالا قیمتش هی بالا رفته..که اونم چی بالا نرفته