2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
بیمه تکمیلی دارو رو نمیده ولی تو قرارداد جدید ما نوشته سرم تراپی هم تحت پوششه.
فکر کنم بشه تو این قالب جاش داشت یا مثلا هزینه تزریقشو میدن.
ولی مگه سقفش چقدر هست؟ نهایتا دو بار میشه.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
مریم جون هیچکدوم پوچ نبودن اولی که چند روز بعد آز خونریزی کردم سونو هم نرفته بودم فکر کنم به قلب نرسیده بود دومی سونو تو 5 هفته و خرده ای رفته بودم فقط میدونم پوچ نبود اما با وجود شیاف و آسپیرین لک بینی شروع شد و سقط شد نمیدونم به قلب رسیده بود یا نه چون دو هفته بعد سونو من لک شدم و خونریزی کردم.
سومی هم که با آی وی اف حامله شدم بتا 40 بود و اومد پایین و همون موقع داروهامو قطع کردم چهارمی هم تو 8 هفته رفتم دکتر گفت جنین هست اما رشدش 1 هفته هست متوقف شده و گفت قلب داشته اما ایستاده آخری هم تو 6 هفته رفتم سونو قلب داشت 10 روز بعدش دکتر که سونو کرد گفت قلبش ایستاده. الان عارفی میگه شاید مشکل از تخمکه اما 100درصد نمیشه گفت ولی باید دوتا هپارینو میزدی.
من ذخیره تخمکم پایینه اما آخرین آزمیشم آف اس اچ خوب بود کاریوتایپ هر دومون سالمه آز اسپرموگرام هم پاکروش میگفت واسه آی وی اف خوبه اما مورفولوژی و تحرک واسه بارداری طبیعی کمه. پاکروش میگه تخمک تو مراحل تقسیمش خراب میشه و معیوبه اما من میگم از کجا معلوم اسپرم اینطور نباشه . من دیگه حوصله ریسک و جواب منفیو ندارم اگه خودم طبیعی حامله نشم دیگه نمیرم دنبال آی وی اف.
سی دی مارکر هم ظاهرا 16 بالاست. آز ژنتیک انعقاد خون نمیدونم کدومو میگین pcr فقط انجام دادم.
نادیا جون تست اسپرم فقط اسپرموگرام انجام دادیم که اونم مورفو و تحرک پایین بود.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نادیا جون بعضیا از پاکروش نتیجه گرفتن اما من مطمئنم در مورد من کوتاهی کرد و درست چکم نکرد منی که تو این سن از شهرستان میام تهران و کلیم هزینه میکنم چرا باید الان حسرت اینو بخورم که کاش 4سال پیش قلم پام میشکست و پیش این دکتر نمیرفتم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! فقط به آدم استرس وارد میکنه و هر 3 ماه یه بارم پول ویزیت و وسونو رو اضافه میکنه. الان دیگه شوهر من انقدر اعصابش خرد شده حاضر نیست بریم اهدایی بگیریم قبل از این دو سقط آخری من حتی رفتم دنر هم پیدا کردم اما بعدش که حامله شدم و دوبار سقط پیش اومد دیگه شوهرم میگه تحمل شکستو ندارم ..... نمیدونم شاید تا آخر عمر حسرت بچه به دلم بمونه.
بهار جون غصه نخور خدا بزرگه.
مطمئن باش نی نی دار هم میشی. انقدر بهش فکر نکن مطمئن باش خودش میشه.
مگه چند سالته بهار جون؟

راستی جنینی که دیده نشه میشه پوچ دیگه.
وقتی قلبش رو نبینن دکترا اصطلاحا میگن پوچ.
منم سقط اول و دومم تو هفته های 6 و 5 بود.
ولی دومی جفت و زرده رشد کرده بود ولی جنین دیده نشد. در واقع هر سه تاش پوچ بود.

الانم یه مدت به خودت استراحت بده. به تغذیه خودت و شوهرت برس و به بچه هم فکر نکن تا خدا بخواد و آروم یه نی نی بذاره تو دلت.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
اخی بمیییرم بها ر. سختههه . اما توکل به خدا کن . انشالله با ورودت به این تاپیک و انتخاب یک دکتر درست و حسابی به سلاتی یه بارداری خوب داشته باشی منم شنیدم هپارین روزی 2 تا ، کلگزلن روزی یکی . اگه به تو هپارین داده باید 2تا میزدی
نه نادیا جون من بارداری اولم فقط سونو نرفته بودم و نمیدونم چطور بود بقیه که رفته بودم جنین بود و قطب جنینی داشت البته سومی که ای وی اف کرده بودم بتام 40 بود و فکر کنم فقط حنین تو رحم جایگزین شده بود و بلافاصله رشدش متوقف شده بود. من 40 سالمه عزیزم.
لیلا جون هپارین 5000 داده بود پردنیزولون 50 هم روزی نصف داده بود (نه 5) که وقتی به دکتر عارفی گفتم خیلی خیلی تعجب کرد و گفت من کنار سرم دیگه پردنیزولون نمیدم.
مریم جون من دیگه وقتی اسفند حامله شدم و عید فهمیدم حامله ام چون شهرستان بودم نتونستم عارفیو تلفنی پیدا کنم ناچارا به پاکروش زنگ زدم تا داروهامو بپرسم و همین مسئله باعث شد دوباره اشتباه کنم و بازم برم پیش پاکروش چون دیگه پاکروش واسم اینبار سرم نوشت . بعد این سقط که دیگه اردی بهشت سقط کردم رفتم پیش عارفی یه جوری بدش اومد که رفتم پیش پاکروش و گفت باید دوتا هپارین میزدی و پردنیزو 50 نباید میداد گفت فعلا هم 3 ماه جلوگیری کن حالا بعد اونم هنوز پیشش نرفتم شنبه وقت دکتر زرنانی دارم و مردادماه از معینی وقت گرفتم اینبار حامله بشم یا پیش معینی میرم یا عارفی.
لیلا جون و نادیا جون و مریم جون امرسی که بهم دلداری میدین امیدوارم که شماها به زودی مامان بشین و دیگه اون نوع حاملگی های تلخو تجربه نکنین چون واقعا میدونم چقدر سخته و چقدر ضربه میخوری..... من 3 تا سقط آخرمو تو شهر غریب بدون اینکه حتی یک دوست اینجا داشته باشم فقط اشک ریختم و ضجه زدم خیلی روزای تلخی بود خیلی...............
بهار جونم خدای ما هم بزرگه. مطمئن باش به زودی دامنت سبز میشه و یه بچه سالم نصیبت میشه. من پیش پاکروش نرفتم با اینحال که محل کارم 200 متر با مطبش بیشتر فاصله نداره. یکی از دوستام که پیشش میرفت و طفلی دو تا سقط داشت اینقدر باهاش بد برخود کرده بود که با گریه از مطب اومده بود بیرون. الان خدا رو شکر بارداریه و هفته 30 رو هم داره پر میکنه. برای همین من قید پاکروش رو زدم. منم یا معینی یا عارفی رو انتخاب میکنم.
از خدا میخوام تاسال دیگه این موقع همه دوستای گلم و خودم یه بچه ناز و سالم و تپل مپل تو بغلمون باشه. امین
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مرسی مریم جون ایشالا که همه مون به زودی مامان بشیم ولی من که خیلی سنم بالاست همیشه از خدا گله دارم که چرا من تا حالا مامان نشدم بعد اینم اگه مامان بشم خوب دیر شده دوست داشتم زودتر مامان بشم اما دیگه چی بگم که از حکمت خدا خبر ندارم!
salam bache ha nistin?halam gerefte.khalam ke saratan e ghalb o rie o ghafase sine o diafragm dasht baade 3fhv amale jarahi o 6mah shimi darmani o parto darmani va bahmane 91 dobarejarahi shod ke doktor abasi goft ke hanooz ghodehaye saratanesh moonde ke kame va doktor najafi goft ke 6mah ghorsi be esme SUTENT ke har mah 7 milon poolesh mishod estefade kone ke estefade kard ba ye alame dardo ranjo badbakhti khoob ke nashod hichi alan kabedo koliash ham dargir shode dirooz doktor goft kari az daste ma bar nemiad dobare shimi darmani dadan ke dige badanesh javab nemide va dg ragi barash namoonde ke behesh shimi darmani konanesh.gonagi khaste shodeeeeeeee barash doa konin .emrooz az bimarestan morakhas shod. halesh bad o gereftast alan ham too khanevadamoon hame daran gerye mikonan barash chon daran zare zare ab shodanesho mibinan khodayaaaaaaaaaa be dadesh beres
خدایا دوستت دارم
سلام دوستیا خوبین
دوستیا من الان دو ماهه که لووتیروکسین میخورم فقط به خاطر انتی تری گلوبولین وگرنه تمام ازمایشای تیروئیدم نرمال بودن
ولی دکی دیگه منو نفرستاده ازمایش بدم ببینم چی شده ؟
شماها کودومتون لووتیروکسین میخوره ؟دوباره رفتین ازمایش یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟