|
مشاهده متن کامل بحث +
1158920 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
من در مرکز نازایی افلاطونیان مثلا تمام آزمایشات سقطو انجام دادم و یه بارم حامله شدم ولی بازم سقط شد ولی وقتی اومدم ابن سینا تمام اون آزمایشاتو قبول کرد و برام یه عالمه دیگه آز نوشت و گفت شهر خودت برات حدود یک سوم آزمایشاتو انجام دادند
وایییی یکی از دکترای مرکز افلاطونیان تمام آِمایشاتمو که دید و حرفامو که شنید لم داد رو صندلیش و پروندمو پرت کرد و گفت خوب حالا من چیکار کنم ؟ گفتم شما دکترید گفت برو حامله بشو تا یکیش بمونه .....منم اینقدر بهم برخورد که دوباره یه روز وقت گرفتم برای خود افلاطونیان و اونم بعد از بررسی آزمایشات و شنیدن حرفام اینو گفت
زهرا جان یه دکتری تو کرج هم همینو به من گفت. من به خونریزی سومین سقطم افتاده بودم رفتم پیشش گفت نترس انقدر هم نگران نباش. بچه دار میشی. باید انقدر باردار شی تا بمونه برات.
منم الان همش فکر میکنم نکنه باید اقدام کنم. راستش یکم خل هم شدم به سرم زده این ماه اقدام کنم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
تبسم جون من یه سقط هم با ابن سینا داشتم اونا دو ماه بهم پردنیزولون رو دادند و گفتند حامله که شدی بیا منم بعد از دوماه حامله شد م و رفتم که بهم هپارین و سرم ivigدادند که تهیش کردم ولی بازم قلب تشکیل نشد و سقط که اونا قرار بود جلسه بزارند و در مورد مشکل من که با هپارینم حل نشده مشورت کنند البته با حضور خود ما ...ولی یه سری مشکلات داشتم که برای تابستون وقت مشاوره گرفتم وسقط منم اول دی بود بهم گفتند حامله نشو ..........ولی من نمیدونم چطور شد و کی پسری رو حامله شدم اردیبهشت . زنگ زدم گفتند فعلا روزی دوتا هپارین تزریق کن ...منم که رفتم بگیرم وهپارینای قبلیمو به داروخانه نشون دادم گفت قبلیات به درد نمیخوره چون کدش مربوطه به کدهایی که اعلام شده که هپارین تقلبی هست واون وقت بود که فهمیدم حاملگی قبلی هپاارینای تقلبی مصرف میکردم ولی بازم خدا عالمه که آیا به اون دلیل بوده یا نه ؟! ولی من سر حاملگی پسرم فقط هپارین و آسپرین مصرف کردم
نادیا جون این حرفشون چرته به خدا آدم باید تمام آزمایشاتشو انجام بده و بعد اگر مشکلی نداشت اونوقت میگن برو حامله بشو تا یکیش بمونه ............. تا آزمایشات کامل نشده ریسک بچه دار شدنو نکنید
زهرا یعنی میشه منم با همین سلکسان و آسپرین بچم بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟ از سونوگرافی متنفرم! بدترین خاطره های تو ذهنم همن 2 باری بود که دکتر سونو بم گفت پاشو خانوم بچت مرده!!!!
تبسم جان انقدر به دلت آشوب راه نده. به خدا بدتر میشی وضعیت جسمیت. توکلت رو به خدا کن. مگه اونایی که رفتن دست ما بودن. خود من انقدر نذر و نیاز و گریه و ... ولی قسمت نبود که بمونه. حالا هم قسمتت هر وقت که باشه خدا بهت یه نی نی خوشگل میده. تو فقط الان باید به درمانت برسی و آرامش داشته باشی. با دل گرفتگی و گریه و ... هیچی درست نمیشه. تازه اگر خودتو آروم کنی ممکنه یه دفعه بفهمی حامله ای و روحت هم خبر نداره.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
از سونو نگو که منم متنفرم من پسرم که حامله بودم از ترس تا هفته 11سونو نرفتم .هم خودم و هم دکترم نظرمون این بود که سونو ندم .................ولی هفته11که فتم سونو خدا عالمه که از استرس داشتم دیوونه میشدم دکترم هم خودش سونو میکنه دستگاه رو که گذاشت رو دلم اغراق نکرده باشه 5 دقیقه هیچ چیز نمی گفت و منم سکوت کرده بودم و داشتم از استرس میمردم و بعد از 5 دقیقه گفت فعلا که همه چیز عالیه حتی جونه دست و پاهاشم تشکیل شده .....اونوقت بود که زدم زیر گریه