2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158920 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من در مرکز نازایی افلاطونیان مثلا تمام آزمایشات سقطو انجام دادم و یه بارم حامله شدم ولی بازم سقط شد ولی وقتی اومدم ابن سینا تمام اون آزمایشاتو قبول کرد و برام یه عالمه دیگه آز نوشت و گفت شهر خودت برات حدود یک سوم آزمایشاتو انجام دادند
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
من نمیگم ابن سینا خداهست ...من چون میدونم کاملترین آِمایشاتو میدن میگم حتما برید که ناغافل یهو یه چیزی کم نباشه که بعد از چند سال خودتونو سرزنش کنید
وایییی یکی از دکترای مرکز افلاطونیان تمام آِمایشاتمو که دید و حرفامو که شنید لم داد رو صندلیش و پروندمو پرت کرد و گفت خوب حالا من چیکار کنم ؟ گفتم شما دکترید گفت برو حامله بشو تا یکیش بمونه .....منم اینقدر بهم برخورد که دوباره یه روز وقت گرفتم برای خود افلاطونیان و اونم بعد از بررسی آزمایشات و شنیدن حرفام اینو گفت
زهرا جان یه دکتری تو کرج هم همینو به من گفت.
من به خونریزی سومین سقطم افتاده بودم رفتم پیشش گفت نترس انقدر هم نگران نباش. بچه دار میشی.
باید انقدر باردار شی تا بمونه برات.

منم الان همش فکر میکنم نکنه باید اقدام کنم. راستش یکم خل هم شدم به سرم زده این ماه اقدام کنم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
تبسم جون من یه سقط هم با ابن سینا داشتم اونا دو ماه بهم پردنیزولون رو دادند و گفتند حامله که شدی بیا منم بعد از دوماه حامله شد م و رفتم که بهم هپارین و سرم ivigدادند که تهیش کردم ولی بازم قلب تشکیل نشد و سقط که اونا قرار بود جلسه بزارند و در مورد مشکل من که با هپارینم حل نشده مشورت کنند البته با حضور خود ما ...ولی یه سری مشکلات داشتم که برای تابستون وقت مشاوره گرفتم وسقط منم اول دی بود بهم گفتند حامله نشو ..........ولی من نمیدونم چطور شد و کی پسری رو حامله شدم اردیبهشت . زنگ زدم گفتند فعلا روزی دوتا هپارین تزریق کن ...منم که رفتم بگیرم وهپارینای قبلیمو به داروخانه نشون دادم گفت قبلیات به درد نمیخوره چون کدش مربوطه به کدهایی که اعلام شده که هپارین تقلبی هست واون وقت بود که فهمیدم حاملگی قبلی هپاارینای تقلبی مصرف میکردم
ولی بازم خدا عالمه که آیا به اون دلیل بوده یا نه ؟! ولی من سر حاملگی پسرم فقط هپارین و آسپرین مصرف کردم
نادیا جون این حرفشون چرته به خدا آدم باید تمام آزمایشاتشو انجام بده و بعد اگر مشکلی نداشت اونوقت میگن برو حامله بشو تا یکیش بمونه ............. تا آزمایشات کامل نشده ریسک بچه دار شدنو نکنید
زهرا یعنی میشه منم با همین سلکسان و آسپرین بچم بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟ از سونوگرافی متنفرم! بدترین خاطره های تو ذهنم همن 2 باری بود که دکتر سونو بم گفت پاشو خانوم بچت مرده!!!!
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
بعد از پسرمم هم دوباره آبان حامله شدم ولی سر خود شدمو دکتر نرفتم و گفتم اینبار آسپرین تنها استفاده میکنم ولی اونم سقط شد فهمیدم که نباید خودم دکتر بشم
تبسم جان انقدر به دلت آشوب راه نده.
به خدا بدتر میشی وضعیت جسمیت. توکلت رو به خدا کن.
مگه اونایی که رفتن دست ما بودن. خود من انقدر نذر و نیاز و گریه و ... ولی قسمت نبود که بمونه.
حالا هم قسمتت هر وقت که باشه خدا بهت یه نی نی خوشگل میده. تو فقط الان باید به درمانت برسی و آرامش داشته باشی.
با دل گرفتگی و گریه و ... هیچی درست نمیشه.
تازه اگر خودتو آروم کنی ممکنه یه دفعه بفهمی حامله ای و روحت هم خبر نداره.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
ایشالا عزیزم چرا نشه حتما حتما نتیجه میگیری

از سونو نگو که منم متنفرم من پسرم که حامله بودم از ترس تا هفته 11سونو نرفتم .هم خودم و هم دکترم نظرمون این بود که سونو ندم .................ولی هفته11که فتم سونو خدا عالمه که از استرس داشتم دیوونه میشدم دکترم هم خودش سونو میکنه دستگاه رو که گذاشت رو دلم اغراق نکرده باشه 5 دقیقه هیچ چیز نمی گفت و منم سکوت کرده بودم و داشتم از استرس میمردم و بعد از 5 دقیقه گفت فعلا که همه چیز عالیه حتی جونه دست و پاهاشم تشکیل شده .....اونوقت بود که زدم زیر گریه