2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان عزیزم.
آبجی نادیا چرا آخه دختر چیز دیگه نبود بخوری؟ چرا پیچ خوردی؟ عیبی نداره آبجی خیلی راحت استراحت کن چون مامان من هم اینطوری شد و استراحت نکرد و مجبور شد کل عید پاش تو گچ بود.

مریم جان منم توی ابن سینا آز ژنتیک که همون کاریوتایپ هم بود انجام دادم البته هم خودم و هم همسرم که 22 فروردین آز دادم تا 22 خرداد جواب میدن و برای همسرم چون چند روز دیرتر داد شد 25 خرداد.

راستی آبجی مریم در مورد پریودت هم اصلا نگران نباش عزیزم کاملا طبیعیه یادمه که منم اینطوری شدم و دکترم گفت که تا 3-4 ماه زبیعیه چون رحم بخواد به حالت اولیه برگرده زمان می بره مخصوصا بار دوم چون من بار اول اصلا اینطوری نشدم ولی بار دوم چند روزی مثل شما عقب انداختم و هیچ هم نگران نباش رحمت سالمه و طوریش نیست .
من بعد از سقطم به خاطر وضع بد روحیم دکتر نرفتم فرض کن از آبان که آخرین سقطم بود و 22 که رفتم ابن سینا و سونو واژینال کرد گفت همه چی نرماله .

راستی اینقدر استرس داری که میشه یا نه از همون استرس هم عقب میندازی من این مواقع یکی دوتا لیوان چای زعفران می خوردم تا 24 ساعت نمیکشید که پری می یومد تازه زعفرون برای تقویت رحم هم خوبه خانمی.

راستی مریم جان شما کی می ری عکس رنگی رحم بندازی؟
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
نادیا جون استرس نداشتم اصلا. چون ماه اول به موقع شد و فکر نمی کردم این ماه تاخیر داشته باشم که بخوام همش بهش فکر کنم.
سحر جون آزمایش کاریوتایپ داده ولی برام مشاوره ژنتیک هم نوشته . گفت میری مشاوره می شی بعد خودشون هر آزمایشی که مورد نیاز باشه رو ازت می گیرن. فکر کنم کاریوتایپ یه نوع آزمایش ژنتیک باشه نه همه اون.
فرشته جون چقدر جواباش طولانی هستش 2 ماه خیلی زیاده. منم دو روزه دارم گل گاوزبون میخورم. از امشب میرم تو کار چای زعفرون ببینم چی میشه. برای عکس رنگی هم باید منتظر پری بشم که بیاد و بعدش عکس بگیرم دیگه. اگه شانس بیارم و تو این یکی دو روزه پری بشم خوبه چون شنبه که برم ابن سینا می تونم آزمایشهای هورمونی هم یدم.
بچه ها دیگه بیایین بگین چه کارها کردین . سونیا رفتین آزمایش بدین یا نه؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دوست گلیا
نادیا جون عزیزم انشالله که بلا رفع شده مواظب خودت باش دختر تا میتونی استراحت کن و به پاهات فشار نیار که طول درمانت زیاد میشه

سحر جون منم همه ازمایشای تیروئیدم خوب بوده فقط این انتی تری گلوبینم 153 بودش که میرم امروز دکتر ببینم چی میگه خدا کنه چیزی نباشه که دیگه کشش این بیماری رو ندارم
سرمای شدیدی خوردم فکر کنم از پردنیزولون باشه که سیستم ایمنیم پایین اومده

مریم جون منم تا سه ماه بعد از سقطم اینجوری بودم ماه قبل رو پیاز درمانی کردم که 3 روز تاخیر داشتم این ماه هم پیاز درمانی کردم که نمیدونم کی پری بیاد عاییییییییییییا به موقع بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟
ولی قطره ویتاگنوس هم میگن خوبه اگه این ماه هم پری دیر اومد میرم میگیرم امتحان میکنم
گرچه دیروز دکتر سونوی واژینال ازم گرفت گفت همه چی طبیعیه ومشگلی برای بارداری نداری
امروز میرم دکتر ایمونولوژی ببینم کی بهم اجازه اقدام میده چون حداقل باید 45 روز قبل اقدام پردنیزولون بخوریم
دوستای خوبم مرسی از همدردیتون.
مریم جان مگه شما نمیخوای بری عکس رنگی بگیری و آزمایش بدی پس چطور بهت اجازه بارداری داده دکتر؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلاااااااااااااااااام . خووووووبید ؟؟؟؟؟////

آخی نادیا جون من پارسال تو خونه تکونی اینجور شدم . با استراحت خوب شد اما الن نمیتونم کفش پاشنه بلند بپوشم ، وقتی زیاد سر پا باشم پام ورم میکنه . خلاصهههه گیر افتادم باهاش اما بیخیال . ستراحت کن حلههههههههههههه بووووس

بچه ها من شوهرم دیگه گیر داده که بیام تهران ابن سینا و منتظر معینی نمونه که تیر ماه هست . اهوازم دکتر نرم .

میخوام بدونم بیام ابن سینا تقریبی چقدر خرجم میشه . ازمایشا قبولن یا نه از نو باید داد . چون مال پارسالن . توی یه روز انجام میشه کارا یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی لیلا جون
منم آزمایشاتم مال پارسال بود ولی قبول کردن البته تیروئید و هورمونی رو باید دوباره بدم.

من لیست هزینه ها رو تو پستهای قبلی نوشتم. البته هرچی که به خودم گفته بودن

میتونی تو شهرتون این آزمایشها رو بدی و بیاری. قبول میکنن.
نادیا جون گفتم که دکترم گفت از ماه دیگه میتونی اقدام کنی باردار که شدی بیا بهت هپارین و آسپرین و پردینزولون بدم. من خودم اصرار کردم تا برام این ازمایشها و عکس رنگی رو نوشت. می گفت چه دلیل پیدا شه چه نه فقط راه درمانی که وجود داره همینهاست . ضمنا بعد از سقط اولم خیلی از آزمایشها رو برام نوشته بود که همش اوکی بود. در هر صورت نظرش این بود که اسپرم و تخمک ایرادی نداره. هرمونی هم مشکلی ندارم تیروئید هم که خوبه.اگر هم مشکل ایمنی باشه داروش فقط پردینزولونه که میخواد بهم بده. آسپرین و هپارین هم که رو شاخشه باید استفاده کنم.

لیلا جون فکر کنم آزمایشهات رو قبول کنن. اگر نظر دکترت این هست خوب بیا تهران. فکر کنم برای آزمایشهای هورمونیت باید حتما یا روز 2 یا 3 پری باشه اگه نبود دوباره باید یه روز وقت بزاری بری. حدود هزینه هاش فکر کنم اگر همه آزمایشات رو بخوای بدی حدود 1 میلیون بشه. البته من از گفته های بچهای تاپیک میگم .خودم هنوز نرفتم ابن سینا
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جون و نادیا جون ممنون از لطفتون . فداتون شم . امیدوارم مشکل هممون به زودی حل بشه بووووووووووس

من تامین اجتماعی هستم . ظاهرا بیمم مورد قبولشون نیست . من ازمایشاتی دادم و احتمالا خیلیاشون قبول شه اما یه چیز این هست که دکرم میگه تو سونو سپتوم دیده شده اما عکسم سالم سالم هست . اگه اونجا هم این تشخیص داده بشه و اونجا بخوان هیسترو کنن یلی میشه . اما شوهرم میگه فدای سرت . شکرررررررررررت خدا . تاااازه من میخوام فامیلای تهرانیم نفهمن . هههههههههههههههههه دربدر
لیلا جان اگر میخوای هزینه هات کم بشه برو جایی که تامین اجتماعی قبول میکنن آزمایشهاتو بده بعد کارایی که اینجا میگن رو همینجا انجام بدی.
راستی جلسات اول که یه روز بیشتر کار ندارن باهاتون لازم نیست کسی ببنتتون.
راستی تو سایت ابن سینا دو تا هتل زده طرف قراردادشونه. اگر لازم شد چند روز بمونی میتونی استفاده کنی.

gلیلا جون از کدوم شهر بودی؟ منو بخاطر آلزایمرم ببخش.
عزیزمی . من آبادانم . نادیا چه ساعتی میتونی باشی تا من ازت سوال بپرسم . بهتره . البته اگه مزاحمت نباشم .

نه من اینجا هم همه رو ازاد میرم میدم . میترسم واقعا سپتوم داشته باشم و ناز به عمل باشه . اگر نه ازمایشا که با بیمه و بدون بیمه خیلی فرق ندارن
سلام به همه ابجیییییییییییییییهااااااااااااااااای گلم
نادیا جونم چی شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بلا دوره عزیزم

بچه ها من امشب خیلی شادم خیلی ارومم با پرفسور عزیزم دکتر فرهود صحبت کردم خدا بهش عمر طولانی بده چقدر این مرد ماهه !!!! یه جواهره. !!!! فروتن و خاکی !!!!! هرچی بگم کم گفتم !!! میخواستم دستشو ببوسم از بس مثبته !!!! این دکترهای فنچوی بیسواد باید از این پرفسور درس اخلاق بگیرن !!!!!!!!! به خدا !!!!
بهم گفت دخترم نگران نباش ، استرس رو از خودت دور کن ، ازم کلی سوال پرسید ازمایشا و سونو های قبلیم و از شوهرمو دید ، بعد هم گفت همه چی خوبه ! کاریوتایپو و ژنتیک لازم نیست چون مارفامیل نیستیم ! ( قابل توجه شما لیلا جون ) بعد خودش واسم ازمایش نوشت واسه هورمونها ، گفت برو بده بیار جوابشو ببینم !
بچه ها ازش پرسیدم پیش کدوم دکتر زنان برم گفت : یه دکتری برو که واست وقت بذاره ، تو چشات نگاه کنه بهت توجه کنه و وقت ودقت داشته باشه ، هر دکتری نزدیکه خونتون هم بری خوبه حتی یک ماما !!!!! گفت استرسو از خودت دور کن ، تو محیط کارت و دوروبرت ادمهای مثبت اندیش جمع کن مثبت باش و مثبت فکرکن استرس سقطهای قبلی رو از خودت دور کن!!!!!! انقذه گشنگ حرف میزد !!!!!!!
کلی انرژی گرفتم ! عکس رنگی هم لازم نیست !
راستش بهرحرف تو فکر میکردم مریم جون ! حالا ما عکس رنگی هم بگیریم !!!! خوب وقتی میگن دارو ش حتی اگه علت معلوم بشه فقط چند تا چیزه ، چرا بریم خودمونو اذیت کنیم واسه دو بار سقط ، منم متقاعد شدم به خودم یه فرصت دیگه بدم وفعلا عکس نگیرم، فقط ازمایشهای هورمونی رو بدم فعلا
مریم جون راجع به نوبت دهی گفتن سه چهار روزه نوبت میدن روزهای زوج ساعت ٣:٣٠ شمارشو میذارم :٨٨٩٠٩٧٨٤ و ٨٨٩٠٨٤٤٧
جواب یک ماه ونیم طول میکشه فکر کنم اگه بخوای یه هزینه اضافه میدی زودتر حاضر میشه فکر کنم دو هفته ای مطمئن نیستم .
به من که گفت لازم نیست بدی
هزینه مشاوره ژنتیک ٥٠ تومنه ، فکر کنم
بوس به همه !!!!!!!
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام دوستیا خوبین
مریم جون من هر کی و دیدم از قبل بارداری پردنیوزلون مصرف میکرده حالا شاید دکتر شما اینجوری تشخیص داده توکلت به خدا باشه
مهناز جون خیلی خوبه که دکتر مهربون وخوب باشه به ادم روحیه میده انشالله با این روحیه ای که گرفتی واسترس نداری این سری دیگه همه چی حله وبارداری بی خطری داشته باشی

منم امروز دکتر بودم بهم گفت تیروئید کم کار یا پرکار نداری تیروئید نهفته داری نمیدونم این دیگه چه صیغه ایه ؟؟؟؟؟؟
بهم لووتیروکسین داد گفت روزی نصفی بخور
من الان داروهام فولیک اسید 5 واسپرین 80وپردنیزولون روزی نصفی وایرون ولووتیروکسین روزی نصفی

دوست جونام من هر روز بستاتونو میخونم ولی فعلا حرفی واسه کفتن ندارم شوشو قرصاشو میخوره منم طبق دستور دکتر در حال ورزش و کم کردن وزن هستم راستی به نظر شماها دکزامتازون که به من شبی نصفی داده همون کار بردنیزولون رو میکنه؟
شوهرمن نوه دختر خاله مادربزرکمه یعنی ما باید از زنیت کبدیل؟
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر