سلام به همه ابجیییییییییییییییهااااااااااااااااای گلم
نادیا جونم چی شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بلا دوره عزیزم
بچه ها من امشب خیلی شادم خیلی ارومم با پرفسور عزیزم دکتر فرهود صحبت کردم خدا بهش عمر طولانی بده چقدر این مرد ماهه !!!! یه جواهره. !!!! فروتن و خاکی !!!!! هرچی بگم کم گفتم !!! میخواستم دستشو ببوسم از بس مثبته !!!! این دکترهای فنچوی بیسواد باید از این پرفسور درس اخلاق بگیرن !!!!!!!!! به خدا !!!!
بهم گفت دخترم نگران نباش ، استرس رو از خودت دور کن ، ازم کلی سوال پرسید ازمایشا و سونو های قبلیم و از شوهرمو دید ، بعد هم گفت همه چی خوبه ! کاریوتایپو و ژنتیک لازم نیست چون مارفامیل نیستیم ! ( قابل توجه شما لیلا جون ) بعد خودش واسم ازمایش نوشت واسه هورمونها ، گفت برو بده بیار جوابشو ببینم !
بچه ها ازش پرسیدم پیش کدوم دکتر زنان برم گفت : یه دکتری برو که واست وقت بذاره ، تو چشات نگاه کنه بهت توجه کنه و وقت ودقت داشته باشه ، هر دکتری نزدیکه خونتون هم بری خوبه حتی یک ماما !!!!! گفت استرسو از خودت دور کن ، تو محیط کارت و دوروبرت ادمهای مثبت اندیش جمع کن مثبت باش و مثبت فکرکن استرس سقطهای قبلی رو از خودت دور کن!!!!!! انقذه گشنگ حرف میزد !!!!!!!
کلی انرژی گرفتم ! عکس رنگی هم لازم نیست !
راستش بهرحرف تو فکر میکردم مریم جون ! حالا ما عکس رنگی هم بگیریم !!!! خوب وقتی میگن دارو ش حتی اگه علت معلوم بشه فقط چند تا چیزه ، چرا بریم خودمونو اذیت کنیم واسه دو بار سقط ، منم متقاعد شدم به خودم یه فرصت دیگه بدم وفعلا عکس نگیرم، فقط ازمایشهای هورمونی رو بدم فعلا
مریم جون راجع به نوبت دهی گفتن سه چهار روزه نوبت میدن روزهای زوج ساعت ٣:٣٠ شمارشو میذارم :٨٨٩٠٩٧٨٤ و ٨٨٩٠٨٤٤٧
جواب یک ماه ونیم طول میکشه فکر کنم اگه بخوای یه هزینه اضافه میدی زودتر حاضر میشه فکر کنم دو هفته ای مطمئن نیستم .
به من که گفت لازم نیست بدی
هزینه مشاوره ژنتیک ٥٠ تومنه ، فکر کنم

بوس به همه !!!!!!!