2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام به دوستان گلم

ویتاگنوس یک قطره گیاهی هست از عصاره گیاه 5 انگشت معروف به گیاه زنان
هر روز صبح باید ناشتا 40 قطره با آب مخلوط کنی و بخوری ، خیلی بدخوره ولی ارزشش و داره
کلاً رحم و تخمدان ها رو تقویت می کنه تو دوران پریودی هم میشه خورد

جینسینگ و بچه های کلوپ سقط می گفتن پودرش و گیر بیار که حتی میشه تو غذا ریخت
من هم تو شهرمون هر جا رفتم کپسولش و داشت
از مادرشوهرم پودرش و گرفتم و تو حلوا هم می ریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزم
مهناز جون انشالله به زودی همسرت خوب میشه وزود زود میرید اقدام و مامان گلی میشی گریه ممنوع فکر منفی ممنوع
فقط وفقط مثبت فکر میکنیم
مهناز جون توکلت به خدا باشه عزیزم
سلام به همه
مهنازم نبینی غصه بخوریا. انشاله همسرت زودی خوب میشه. چیزی نیست که نگران باشی.
اقدام هم به وقتش میشه. فکر کن این مدت کردی و نشده. در عوض اولین ماه اقدام، انشاله مامان میشی.

مامان یسنی عزیز
دکتر به همسر من سلن پلاس و اسید فولیک 5 داده که مصرف کنه. چون ویتامین E که خیلی برای اسپرم مؤثره رو توش داره میتونه مفید باشه برای تقویتشون.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
بچه ها پریشب بیکار بودم اومدم تو این تاپیک و از اولش چند صفحه ای رو خوندم.
وای نمیدونید چقدر کسانی بودن که با بیشتر از سه سقط و با مشکلات مختلف و یا حتی بدون مشکل (علت ناشناخته) باردار شدن و بعضی هاشون نی نی هاشون هم بدنیا اومده بعد دیگه اینجا نیومدن.
نمیدونید چقدر انرژی گرفتم قبلش که پستهای ناامیدیشون رو میخوندم و بعد که مثبت شدن بارداریشون و بعدش هم دوران بارداری و ... خیلی قشنگ بود.
انشاله واسه ماها هم همین پیش باد. من دلم گرمه به این موضوع.
سلام به همه
ممنون نادیا جون ،. ... راست میگی نباید امید رو از دست داد حتما حکمتیه !!!!
سونیا جون ممنون از انرژی مثبتت !!!ممنون عزیزم ، بوس

سحر جان ممنون بابت راهنماییات من فکر میکنم تغذیه هم خیلی مهمه ،
ببین درست میگم چیزهایی که بخوریمو : خودمون: حلوا+ فولیک اسید ٥ + عرق رازیانه ( شبها) + ویتناگوس( صبح ناشتا ٤٠ قطره ) + جینسینگ
شوشو: حلوا +زینک پلاس + فولیک اسید +عرق کاسنی

شوشو هم بهتره من فعلا مغشول به پرستاریم ، اومدم یه سر بزنم ببینم شماها چطورید ؟!!
مراقب خودتون باشین ! تا بعد !!! بای !؛)
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
من میترسم ویتناگوس رو بخورم چون شنیدم کسانی که تنبلی تخمدان دارن باید بخورن که وضعیت تخمدانهاشون بهتر بشه و بارداری صورت بگیره.
من وضعیت تخمدانها و تخمک گذاریم خوبه. هورمونهام هم تا بحال مشکلی نداشته.
راستش میترسم از اون استفاده کنم چون میگن خیلی اثر بالایی داه.
سلام دوست جونا
من تو چند روز تمام صفحات رو خوندم. نادیا جون درست میگه. مخصوصا داستان مارال خیلی جالبه.
مهناز جون ایشالله شوشو به زودی خوب میشه . نگران نباش.
من هنوز پری نشدم تا برم عکس رنگی بگیرم. فعلا حسابی سرکارم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوست جونیاااا

منم دوشنبه رفتم ابن سینا آزمایش ادرار و تجدید کردم و ازشون پرسیدم مشکلی بوده که گفت نه بعضی وقتا به باکتری های محیط آلوده می شه و منم چون چند دقیقه بعدش هم تست پاپ اسمیر ازم گرفتن و هم سونو واژینال شدم احتمال می دم از اون باشه.

با دعا و نماز و امید به خدا و حمایت های همسرم نازنینم خیلی خدا رو شکر روحیم بهتره.

دیگه منتظرم تا پریود بشم و روز 2-3 پری برم آزمایش هورمونهامو بدم و دو روز بعد از پاکی انشاالله عکس رنگی.
راستش فقط یه مقدار برای عکس رنگی دلم شور می افته که بازم از خدا کمک می خوام و دلم آروم می گیره.

راستی مریم جون دقت کردی موردهامون چقدر شبیه هم هستش ؟ خیلی باهات احساس همدردی دارم عزیزم.انشالله با نتیجه های خوب همدیگر و خوشحال کنیم.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
فرشته آسمونی سلام عزیزم
شکر خدا که بهتری.
همش یاد روزهای اول خودم میفتم که انگار دنیا واسم تنگ شده بود. خدا روشکر الان انقدر روحیه ام خوبه که نگو.

دلت واسه عکس رنگی شور نزنه اصلا سخت نیست. تازه بهت داروهای مسکن هم میدن که راحت تر باشه.
راستی انگار صارم بیحسی میزنن میخوای یه سوالی بکن اگر هزینه اش برات زیاد نیست برو اونجا.