2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی.....

ممنونم از دلگرمی هات نادیا جون.راستی اگر زنگ بزنم کاخ وقت بگیرم خودش می گه چه مسکنی باید بخورم یا خودم باید برای خودم تجویز کنم؟

یه زحمت دیگه اگر امکانش هست شماره و آدرس بیمارستان صارم و یکی از آبجی ها بهم بده ممنون می شم.

انشاالله مریم جان به امید اون روز.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
سلام به همه دوستان خوبم امیدوارم همه تون به بهترین آرزو مادر شدن زودتر برسید

منم شکر خدا خوبم 22هفته شدم دخملی هم از اواسط فروردین دیگه کاملا تکون میخوره که من قشنگ متوجه میشم

واون لحظه برای همه منتظرا دعا میکنم که خدا دل تک تکتون شاد کنه و قسمتتون بشه این روزا .........

دیدم یکی بنام رویا پست گذاشته با خوشحالی پست هاشو خوندم فکر کردم اون رویا از خودش خبر داده ولی آخر دفعه متوجه شدم یک نفر دیگه اس

به هرکی میگم این هفتمین بارداری منه . میگن هفت عدد خوبیه ان شا الله این دفعه خدا نی نی سالم بهت میده

به هرحال از شما هم التماس دعا دارمممممممممممممممممممممممممممممممم
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
عکس رنگی فقط تشخیصیه عزیزم .....اگر مشکلی داشته باشه رو نشون میده ..........برای من نشون داد که چسبندگی رحم دارم ........که دکتر گفت باید هیستروسکوپی کنی ........که هیسترو نشون سپتوم ناکامل رحم هم بوده اونو برداشتن

ممنون دوستان گلم مهناز ولیلا و...... ان شا الله بزودی قسمت شمااااااااااااااااااااااااااااااا
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود