2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
دوستای خوبم من از این جا خیلی آرامش میگیرم.
خیلی دوستتون دارم.
الهی به حق این روزای عزیز، ما هم مثل خانومهای قبلی که اومدن اینجا و روند درمانی شون رو نوشتن و بعد هم یه روزی بارداری و زایمان و ...، یه روزی از خبرهای خوبمون اینجا بنویسیم.
یا حداقل از خبرهای خوب دیگران بشنویم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام مایا جون . خووووبی ؟؟؟؟ من زن برادرم داشته . اصلا نترس و ناراحت نباش . زنداداشم یک کارنامه ای داره که خودشم خندش میگیره . ببین فروردین سال 82 پسرش رو زایمان کرده ، خرداد یا تیر 83 باردار بود که فهمیدن مول هست و ممکنه بدخیم باشه و کلی ترس و استرس ، دوباره خرداد 84 دخترش رو زایمان کرد . وقتی بعد از 40 روز کورتاژ باردار شد دکتر دعواش کرد و ترسوندش که گریه و نذر و نیاز . میگفت مولت برگشته . اما در عین ناباوری باردار بود و الان شکر خدا دخترش کلاس دوم رو داره تموم میکنه . پس نترس واست فقط خواست خداست . همونطور که سال 80 اولین پسرش رو تو سن 4 سالگی تو یک تصادف ازش گرفت . سخت بود براشون . دردنااااک . روزهای سختی بود . بعدش واسش با دو تا نینی پشت سر هم جبران کرد . الهی که همه بچه ها زنده باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیلا جان ممنونم وقتی میبینم کسایی عین من بودن و بارداری موفقیت امیز هم بعدش داشتن خیلی خوشحال و امیدوار میشم چشام پر اشک شد از پستت خیلی خوشحال شدم خیلیییییییییییییی خدا دلتو شاد کنه

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

من 23 سالمه عزیزم.
پس شمامیشی آبجی بزرگه.
راستی عکس رحم و شما کجا می خوای انجام بدی؟
الان زنگ ردم ابن سینا گفت انجام نمی دیممن اونجا دوست داشتم برم از محیطش خوشم اومد
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
آره عزیزم من آبجی بزرگتم.
عکس رنگی رو من کرج انجام دادم.
ولی مثل اینکه میگن تهران کاخ خوبه. دوست من تو بیمارستان ابن سینا تو صادقیه انجام داد.

تو منظورت همون مرکزابن سیناست که سوال کردی؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام به همه
ماندانا جان مبارکه عزیزم ، عزیزم این سوال که میپرسی یعنی خیلی استرس داریا معلومه !!!! ولی بنظر من خودتو بسپر به خدا ! راجع به بارداریت هم به کسی نگو بدون استرس منتظر نتیجه باش . اگه به خدا توکل کنی بهت ارامش میده حرفهای من تکراریه ولی تفکر مثبت وقانون جذب جواب میده امیدوارم تو هم از مواردی باشی که بیاد اینجا بنویسه به ما امید بده که همه چی خوب پیش رفته !! بوس
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
فرشته اسمونی !!! تو خیلی کوووو چولویییییی عزیزم. ، من سن تو اصلا به فکر بچه نبودم !!!!!! خوبه تو زود اومدی تو صف مامانا !!!!!!!
خیلی وقت داری ، یعنی از ما بیشتر وقت داری !!! البته خواست خدا رو نمیشه انکار کرد ! ولی سن باروری قبل از ٢٦ سال میگن عالیه !
بوس
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...