2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
لیلا جون انشاله که همه چیت نرمال باشه. منم همین آزمایشها رو تو سیکل بعدی دارم. پرولاکتین و ...

مهناز جون مال ما دقیقا 1.5 ماه طول کشید. منم فرهود رو شنیدم. ولی اگر به شهرک غرب نزدیکی برو همین جا (کریمی نژاد) دکتر من که میگفت فقط اینجا رو قبول دارم. ولی اگر فرهود بهت نزدیکتره که برو همونجا.
انشاله که هرجا میری خیر باشه برات.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان گلم
نمی دونم من و یادتون هست یا نه.......

من توی تیر ماه سال 91 یک سقط توی هفته ی 7 داشتم که با یه لک بینی و خونریزی ذر حد پریود طوری دفع شد که خودم هم متوجه نشدم .خلاصه بعدش یک سری آرمایش دادم و دکتر گفت که چیزی نیست یه اتفاق بوده و اجازه بارداری داد.من هم قصد بارداری نداشتم و گفتم که خیلی زوده بعد از سه ماه!
خلاصه نا خواسته دوباره باردار شدم. اصلا توقعشو نداشتم.دکترم خیلی بهم دلداری داد گفت عیبی نداره تو که مشکلی نداشتی . اون دوران و خیلی با استرس گذروندم و از همون موقعی که فهمیدم باردارم دکتر برای اطمینان بهم یک روز در میان سلکسان داد.همه چی خوب بود حتی صدای قلب کوچولوشو هم شنیدم و کلی بهش دل بستم که توی اوایل هفته 9 دوباره لک دیدم و رفتم سونو که دیگه قلب نازنینش نمی زد .خدا می دونه من و همسرم چی کشیدیم که دکتر گفت که توی هفته 7 یعنی 2 هفته ی پیش جنین مرده. وای خدایا هنوز هم یاد اون روزا رعشه به بدنم می ندازه.این قضیه توی آبان ماه برام اتفاق افتاد.
از اون موقع تا الان خواننده خاموش مطالب شما بودم چون که گفتم اگر بیام و بگم چه بلایی سرم اومده با خوندن مورد من نا امید میشین و استرس می گیرین.
اما الان
حالم خیلی بهتر شده با توکل به خدا و توسل به آقا امام زمان و یاری همسرم .....
دیروز برای بار اول با همسرم رفتیم ابن سینا. اونجا آزمایش های اولیه و سونوی واژینال انجام دادم که جواب سونو وضعیت رحمم نرمال بود.و یک سری آطمایش های ایمنی و ژنتیک برای من و همسرم . که البته آزمایش اسپرم همسرم هم خدا رو شکر نرمال بود.
یک آزمایش برای روز 2-3 پریود دارم و عکی از رحم هم دو روز بعد از پاکی.
که جواب تمام آزمایش هارو و با عکس رنگی قرار شد که وقت بگیرم براشون ببرم.
نمی دونم موقعیتم مثل کدوم یکی از شما دوستانه ولی یک کمی نگرانم بابت جواب آزمایش ها و نمی دونم اگر موردی باشه با دارو درمان میشه یا نه.
و یک کمی از عکس رحم می ترسم شما که انجام دادین راحته یا نه اصلا چه کار می کنن از سونو واژینال سخت تره؟
ببخشید اگر متنم زیاد شد .
بیاید تو این شبا برای هم دعا کنیم و خانم فاطمه زهرا رو به حق فرزندش مهدی قسم بدیم که پشت و پناهمون باشه.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
سلام فرشته اسمونی
عزیزم وضعیت همه ما که اینجاییم شبیه به همه هممون به امید و اگاهی احتیاج داریم من خودم میام اینجا حرف میزنم اروم میشم ! همه مثل خواهرام شدن , من خواهر ندارم ، مریم جون نادیا جون ، سونیا ، لیلا ، نگار ، شایلین وبقیه خواهرام شدن اینجا از تجربه همه استفاده میکنم که بهتر تصمیم بگیرم ، تفکر مثبت خیلی کمک میکنه و این موضوع که نازایی وجود نداره و به لطف خدا ماهم بچه دار میشیم ، فقط راه ما سخت تره ، اون هم یه حکمتی داره .
من از عکس رنگی میترسم قراره با مریم بریم اگه بشه ، ولی بقول نادیا از سقط که سخت ترنیست تازه بچه ها میگن واسه بارداری بعدی مفیده !!!
اینجا بیا حرف بزن ، سبک میشی ، استرس نمیگیری چون همه تفکر مثبت دارن به لطف خدا !!! داریم به هم کمک میکنیم یه مسیری رو با هم بریم عزیزم ، واسه نی نیت اسم انتخاب کن ، خودتو تصور کن که مشغول بچه داری هستی و وقت سر خاروندن نداری این قانونه جذبه !! تمرینش خوبه !!! میبوسمت .
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام بچه ها منم 27 اسفند 91با هزار امید سونو کردم و گفت جنینت تشکیل نشده در صورتی که کیسه زرده داشت دکترم گفت با ورزش بندازش که الحمدالله افتاد و بعداز10 روزپاک شدم ولی تو سونو بقایاو لخته نشون داد که هنوز پریودنشدم و خونریزی هم نداشتم دکترم گفت کورتاژو یه دکتردیگه گفت بعداز دو سه پریودخارج میشه به نظرتون منکه هنوز زایمان نداشتم و حاملگی اولم بوده کورتاژخطرناکنیست ؟ یا اگه نکنم خطرناکه علتشم گفتم آزبده گفت اولین سقط از نمیدیم سنم هم بالاست و خیلی وقت انتظارندارم راستی چطور بدونم مولارنبوده البته چون هورمونهام خیلی بالا میرفت به دکترم گفتم توسونو دقت کنه مول نیست گفت نه علتش دو ساک حاملگی تشکیل شده است ممنون میشم جوابمو بدید
مایا جونم تو توضیح حاملگی مولار نوشته اگر دارای حاملگی مولارداشته باشید، دستگاه آلتراسوند در ادرارتان کیسه هایی را که شبیه به خوشه‌های انگور هستند نشان خواهند داد و سطح hCG بالاتر از حد طبیعی خواهد بود.
منکه قبل از سقطم تو هفته 8حداقل 6بار سونو دادم شکمی و واژینال به نظرت معلوم میشده ؟اگرچه تست بتام که هر48 ساعت چندبرابر میشد رو خودم به دکترم گوشزد میکردم که علتو پیداکنه وگرنه کاملا بی توجه و بی اهمیت بود براش و شانس اورد بعد از حساسیت من تو سونوی بعدی اونیکی ساک حاملگیمو پیدا کرد چون هی بهش میگفتم یه مشکلی هست پیداش کنید اینم بگم دکترم محسن معینیه
دوستای جون جونیم منم رفتم کارهی بناه کفت کراس مج که بی خوده و اصلا بهش فکر نکن بعد همه ازمایشای انتی بادیامو دید کفت مشکلی ندای فقط انسولین خونه یکن زیاد بود کفت قبل بارداری باید ١٠کیلو وزن کم کنی و توی حاملکی باید حتما متفورمین بخوری بعدم کفت برا اطمینان با اینکه ازمایشاتم خوبه ولی به محض بارداری هبارین باید بزنم و ٣ماه دیکه که وزنم کم شد برم تو این سه ماهم بهم شبی نصفی دکزامتازون داد فکر کنم کارش مثل بردنیزولون اره؟
بعدم سونو کرافی کرد کفت یکم مایع ازاد داری نشون دهنده عفونته هم به خودم هم شوهرم دایکسی سیکلین داد هر ١٢ ساعت
ازمایش شوهرمم دید کفت تحرکش خیلی کمه کلومیفن بنتوکسی و زینک داد کفت تو این سه ماه بخوره وحتما باید iui کنیم
اینم کزارش مممممن برام دعا کنیم منم تک تکتونو دعا میکنم و مثل خواهرامید
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر
رویا جون نمیدونم بخدا اینو دکترت باید تشخیص بده مال من اصلا تو سونو مشخص نشد و اصلا تا وقتی عمل کردم نمیدونستیم مولار شده بوده بعد عمل فرستادن پاتولوژی اونجا فهمیدن!!!!!!! اخه مال من مولار جزیی بوده اونایی که مولار کامل میشن با سونو زود معلوم میشه و بتاشون خیلیییییییییییییییییییی بالاس

من هم بارداری اولم بود و تو اقدام اول باردار شده بودم و چون جنین من 3 هفته تو شکمم مرده بوده و هیچ علامتی نداشتم دکتر گفت باید کورتاژ شم اگه مدت زیاد جنین و بقایاش تو رحم بمونه خطر جانی داره عزیزم
به منم ارمایشی ندادن و گفتن بارداری مولار علتش کشف نشده!! و دوباره یه سال دیگه باردار شو و مشکلی نداری!
برای کورتاژ هم نترس خیلیا بارداری اول عین ما شدنو کورتاژ کردن بارداری دوم سلامت بودنو هیچی نشده اصلا مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت باشه
...فکر کنم شما بارداری پوچ داشتید اره؟؟

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

سلام مهناز جون
خیلی ممنون از حرفات واقعا آرومم کردی.راستش منم خواهر ندارم دوست دارم شما هم بشید خواهر های من .
فقط توی این شبای عزیز همدیگر وفراموش نکنیم.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
سلام دوستای گلم خوبین
شایلین جون دگزامتازون هم یه نوع کورتونه ومثل پردنیزولون عمل میکنه انشاالله که به حق خانم فاطمه زهرا همگی دوستان عزیزم که منتظر نینی هستن دامنشون سبز بشه وهمچنین شما دوست عزیزم

مهناز جونم مرسی خواهر دوست داشتنی وگل

فرشته اسمونی عزیز انشالله به حق این شبها دل تک تکمون شاد بشه وانشاالله که تا اخر امسال هممون مامان بشیم وبیایم اینجا از بچه هامون تعریف کنیم فقط امیدمون رو نباید از دست بدیم چون ما تنها نیستیممممممممممم
نترسید نترسید (ما همه با هم هستیم)ههههههههههههه خل شدم
مریم جون ومهناز جون ومایا جون ولیلا جون وشایلین جون ونادیا جون ونگار جون وفرشته اسمونی جون و..........همه دوستانی که منتظرن نینی هستن به امید خدا وتوسل به ائمه حاجت روا میشیم ودامن تک تکمون سبز میشه
فرشته آسمونی عزیز شرایط من هم دقیقا مل شماست.
منم بار اول که توی شش هفتگی سقط کردم بعدش بلافاصله (میشه گفت ناخواسته) باردار شدم.
دوران تلخی بود. ترس از سقط مجدد، آزمایشم اشتباه شد، بهم گفتن مشکوک به تاکسوپلاسما هستم و ... طوریکه اصلا از گرفتن مثبت شدن آزمایشم خوشحال نبودم چون فکر میکردم چون تاکسوپلاسما دارم باید سقط بشه.
اوایل فکر میکردم که این مسایل مربوط به این استرسها بوده. بگذریم.
بهرحال منم همین مدلی بودم.
کارخیلی خیلی خوبی کردی که الان رفتی ابن سینا و شرایطت رو بررسی میکنن. منم دقیقا شرایط تو رو دارم تو ابن سینا.
یه آزمایش تیروئید دادم و باید روز 2-3 سیلکم واسه تست هورمونیهام برم.
همسرم هم آزمایش داده و ظاهرا یه کم مشکل دیده شده داره دارو مصرف میکنه که با جوابهای من باهم بریم و دوباره تست بده. البته تقویتش هم دارم میکنم. تا خدا چی بخواد برامون.

واسه عکس رنگی هم نترس چیزی نیست. یه کم پیچیده تر از سونوی داخلیه ولی کلا همش سر هم 10 دقیقه هم نمیشه. توصیه هاشو تو پستهای قبلی خوندم. حتما انجامش بده چون خیلی مهمه.

من هم تازه واردم ولی بهرحال اینجا احساس تنهایی نکن. همه بچه ها شرایطشون مثل همه. من و تو هم که دقیقا مثل همیم

رویا جون اگر دکترت گفتی دفع میشه خوب نگران نباش دیگه.
مال من یه قطعه مونده بود دکترم بهم قرص زیرزبونی داد و گفت ممکنه به خونریزی شدید بیفتی. منم با ترس و لرز و رعایت اقدامات اورژانسی (تنها نبودن در خانه) خوردم ولی خدا روشکر فقط لخته دفع شد.
البته من خونریزی شدیدمو کرده بودم و کارم به بیمارستان هم کشیده بود هفته قبلش. شاید به این خاطر دیگه خونی نداشتم که بیاد ازم. من بیجاره !!!