2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام صبح همتون بخیر
مریم جون خوش بگذره بهت. فصل خوبی هم هست برای رفتن به یزد.

سونیا خانم تنبل برو دیگه. چه دل گنده ای داری؟ من بودم آسمون میومد زمین میرفتم. برو سریع آزمایش بده برگرد دیگه.

راستی تو داروهای دو تا دکتر رو با هم مصرف میکنی؟ این مدلی مگه میشه؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
مایا جان سلام عزیزم.
من خودم هم تازه واردم ولی بهت خوش آمد میگم.
نگران نباش عزیزم هممون شرایط همو داریم.
من خدارو شکر کوتاژ نشدم تا حالا ولی از دست دادن بچه ای که بهش امیدوار شدی و عاشقش شدی حتی اگر چند روزه هم باشه خیلی سخته.
انشاله که دیگه برات تکرار نمیشه.

راستی تو فقط یه بار سقط داشتی؟ اگه اینطوره که جای نگرانی نیست. خیلی هم کارای پزشکی نداری انجام بدی.
دکترها یه بار رو خیلی جدی نمیگیرن.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به همگی
سونیا آدرس بده خودم بیام برت دارم ببرم برای آزمایش. برو دیگه عزیزم همه ما چشممون به جواب آزمایش تو هستش. راستی دکتر ایمونولوژی که میری کیه؟ میگم تو که همزمان داری هم پردینزولون مصرف میکنی هم لنفوسیت تراپی کردی مشکلی پیش نمی یاد. کاش اول آزمایش میدادی بعد شروع به خورن دارو میکردی که ببینی واقعا لنفوسیت تراپی روت اثر مثبتی که داشته چقدر بوده.

مایا جون از من میشنوی اگر بودجه مالی اجازه میده و وقتش هم داری از همین یه دفعه که برات اتفاق افتاده مثل کسایی که دور از جونت 2 یا 3 بار براشون اتفاق افتاده برو تمام آزمایشهای لازم رو بده. مورد من هم دقیقا مثل شما بود . هر دو بارش هم مثل مال شما بود. برای همین بهت میگم برو همین الان شروع کن تمام آزمایشها رو بده. فوقش میخوای 1 تا 1/5 میلیون خرج کنی ولی واقعا ارزش داره و خیلی بهتر از این هست که خدای نکرده دوباره برات اتفاق بیافته. خدا میدونه که من دفعه دوم واقعا له شدم. خیلی برام سختر از دفعه اول بود. موردهایی مثل ما که جنین قلب داره یه کمی جدی تر هستش و بیشتر نیاز به بررسی داره. از من میشنوی خواهرانه بهت میگم برو آزمایشهای لازم رو به طور کامل انجام بده. ضرر که نداره.ایشالله که چیزی نیست و این یکدفعه اتفاقی بوده باشه و به زودی مامان یه نینی گولوی ناز بشی عزیزم.

بچه ها مرسی . جای همتون رو خالی میکنم.
راستی نادیا جون یه قراری بزاریم ظاهرا این سونیا ی تنبل احتیاج به یه چوب بالای سر داره. بریم حسابش رو برسیم و بیاییم.خوشحال خوشحال نشسته داره استخاره میکنه که بره آزمایش بده یا نه! واقعا که سونیا. از یزد برگشتم جواب آزمایش ازت میخوام! فهمیدی؟!
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
راستی مریم جان گفتی مادرانی که قلب داشته نی نی شون مسئله سقطشون حساستره.
کلا این مساله یعنی چی؟
چون هر دکتری میرم می پرسن ازم؟ نی نی هات قلب داشتن یا نه؟
مال من اولی و سومی که به سونو نرسید.
دومی فقط ساک و زرده دیده شد. ولی انقدر شکمم بزرگ شده بود که توی نه هفتگی همه میدونستن !!!
نادیا جون موردهایی که قلب نداره احتمال اینکه مشکل کروموزومی باشه و یا اینکه اسپرم یا تخمک ضعیف باشه بیشتره. یا لقاح خوب صورت نگرفته باشه و یا زمانش خوب نباشه. ولی معمولا وقتی جنین دیده میشه و ضربان قلب هم وجود داره احتمال سقط به 1 تا 5 درصد کاهش پیدا میکنه و وقتی از بین میره یعنی اینکه میتونه مشکل جدیدتری وجود داشته باشه و تو بارداریهای بعدی هم پیش بیاد. چون به این نتیجه میرسن که یه عامل نهفته ای وجود داره که موجب این اتفاق میشه و تا عامل از بین نره یا درمان نشه بازم قابل تکرار هستش. ولی موردهای پوچ احتمال اینکه اتفاق نیافته خیلی زیاده. کلا عواملشون خیلی با هم فرق داره. دکتر ها موردهای داری قلب رو بعد از 2 مورد سقط جزء سقط مکرر قرار میدن ولی بقیه رو تا سه تا نشه نمیگن سقط مکرر اتفاق افتاده. امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جان مرسی از توضیحاتت.
اولین باره اینها رو میشنوم.
امروز یه چیز دیگه هم خوندم. ابن سینا به کسانی که علل ناشناخته داشته باشن پردنیزولون و آسپرین میده.

سلام دوباره

اره نادیا من بار اول بود که جلوگیریو قطع کردم کاملا بدون برنامه یا حتی خوردن قرص اسید فولیک همون ماه اول حامله شدم که اینطور شد و قلبش ایستاد...خودم حس میکنم از بی برنامگی بوده تمام ازمایشاتم خوب بوده....

جنین منو بردن ازمایش کردن و مشخص شد من دچار بارداری مولار جزیی شده بودم درست مثل اسما که دیگه الان اینجا نمیاد سر بزنه....و دکتر در جواب من که پرسیدم چرا اینطوری شدم فقط گفت هیچ جای دنیا کشف نشده و این یه اتفاق بوده و احتمال تکرارش خیلی پایینه و من باید یکسال برای بارداری بعدی صبر کنم که الان تقریبا داره میشه 6 ماه و 6ماه دیگش مونده...

مریم من خیلی تلاش کردم دکتر کاری بکنه اما بهم گفت احتیاج نیست !! گفت خود جنین مشکل داشته ..!! نمیدونم...منم چون اینقدر بهم ضربه و شوک وارد شده بود خصوصا بعد از اینکه شنیدم دچار مولا ر جزیی شدم واقعا داغووووووووون شدم و اصلا نگران سلامتی خودم شدم ..چون میدونید که در این نوع بارداری باید مرتب ازمایش بتا داده بشه و چک بشم اولش هر دوهفته از میدادم و وقتی دیدن نرمالم شد ماهی یبار

الان 3 تا ازمایش دیگه مونده بدم تا راحت بشم.....خیلی داااااااااغونم...ولی به بارداری بعدی امیدوارم
وقتی خود دکترا ازمایش نمیدن من چیکار کنم؟میگن یبار اتفاق افتاده لازم نیست!!!

دکتر من میگه کسایی که عین میشن از کمبود اسید فولیکه...من اصلا نخورده بودم تا قبلش و یهو باردار شدم...الان چن ماهه دارم میخورم و دکتر گفته از خرداد به بعد باید دوزشو ببره بالا...

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

اوناییکه جنینشون قلب داره و رشدش متوقف میشه و مولار هم نیست شاید مریم جان به اونا ازمایش میدن ببینن از چی بوده
اما جنین من چون جفت مولار شده بوده نذاشته جنین رشد کنه و علت سقط من این بوده عزیزم....و چون دکترم میدونه که من بارداریم مولار جزیی بوده ازمایش نمیده بهم .......چیکار کنم ......منم عین شما......

بازم خدارو شکر میکنم که بتای من نرمال شد و خودش صفر شد و زودم پریود شدم و بدنم نرمال شد...خدارو شکرررررر میکنم تو بدترین وضعیت ناامید نشدم....بازم خداروشکر میکنم مولار کامل نشدم اون خیلی بدتره....دکترم میگه جنین من یه قسمتیش مول شده بوده و شایدم بدونید شایدم نه مول بیماری که از جفت میاد و یعنی جفت بیمار میشه که گاهی باعث میشه جنین غیر طبیعی رشد کنه گاهیم اصلا جنینی تشکیل نمیشه
مورد من ازونایی بوده که جنین تشکیل شد و به ضربان قلب هم رسید اما دیگه نتونست رشد کنه و خودش سقط شد دکتر میگه اگه نمیفتاد ماه های بالاتر میفتاد و سخت تر بوده دچا رمشکلات جسمیو عقب موندگیو اینا میشده دیگه .....

من بخاطر مشکلم اینقدر تو نت سرچ کردمو سایتای خارجی رفتمو.......................خیلی تحقیق کردم البته خیلیا عین من هستن تو سایت اما لو نمیدن اینو متوجه شدم...فقط اسما بود که خیلی وقته نمیاد سایت دکتر به اونم ازمایش نداده بود و قرار بود اون بعد 6 ماه اقدام کنه امیدوارم هرجا هست شاد و سلامت باشه

مایا جان سلام عزیزم
ولی من فکر میکنم تو نباید انقدر هم نگران باشی. البته فولیک اسیدتو بخور و آزمایشاتم انجام بده ولی نگران نباش.
یه بار که چیزی نیست. تازه اونم بدون برنامه بوده. شاید خیلی چیزا رو مراعات نکردی.

من دلم بهت روشنه به همین زودیا مامان میشی.

راستی چرا یکسال؟ دکتر من که سقط مکرر داشتم میگفت یکماه پریود برای سنین پایین حاملگی کافیه. اگر خیلی حساس هستی سه ماه ولی چرا مال تو یکسال؟ زیاد نیست؟
سلام ببخشید دیر جوابتونو می دم سرم با بچه داری و درس گرمه و اصلا زیاد وقت ندارم بیام اینترنت

منم از راه دور می اومدم ابن سینا چه شبهایی که نصفه شب حرکت م یکردیم تا صبح زود ابن سینا باشیم چقدر رفت و ـامد برامون سخت بود ولی من امید داشتم به اونجا و خدارو شکر همه این سختی هاش می ارزید...

تشخیص این سینا برای من ایمنی بدن یکم بالا بود که 3 ماه پردنیزولون مصرف کردم و تا آخر بارداری سلکسان زدم.......

خدا رو شکر نتیجه داد ....
اگه بازم سوالی بود بگید اگه بتونم جوابتونو می دم....
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
نادیا گفتم که بارداری مولار مدلش اینطوریه نباید تا 1 سال باردار شد چون بتا میره بالا موقع حاملگی و دکتر نمیتونه تشخیص بده که این از عوارض بارداری قبلیه یا بخاطر بارداریه جدیده و برای مادر یعنی من ریسک داره..ببین باید یکسری مطلب بخونی تا بفهمی منظورمو البته به نظر من نخون ادم دنبال این چیزا نباشه بهتره اما اگه خیلی کنجکاوی و منظورمو نمیفهمی تو همین نینی سایت برو قسمت بارداری و زایمان و بعدشم برو قسمت حاملگی مولار رو بخون تا متوجه بشی من دچار چه مشکلی شدم اونجا مطلبی داره که بخونی کاملا متوجه میشی حتی کسایی که عین من شدن اونجا پست گذاشتن اما تو قسمتای دیگه نی نی سایت نمیان و من تنهام....

من اولش خیلی بی تاب بودم االان خیلی بهتر شدم خداروشکر دوست داشتم زود اقدام کنم اما الان دارم مرتب میرم دکتر و ازمایش یتا میدم ازمایش بعدی من هفته دیگس..امروزم میرم ازمایش اسفندمو نشون بدم...مرتب باید ازمایش بتا بدم که باید زیر 10 باشه....تا الان که زیر 10 بوده

خیلی از دکترا میگن بعد 6 ماه میشه اقدام کرد ولی دکتر من گفته یکسال تو نت نوشته اونایی که مولار جزیی هستن 6 ماه اونایی که کامل شده 1 سال اما دکتر من خیلی محتاطه فقط میگه 1 سال....منم قراره هفته اینده پیش دکتر دیگه برم ببینم اون چی میگه اگه اونم گفت 1 سال اصلا اقدام نمیکنم تا شهریور...چیزی نمونده من میتونم تحمل کنم خدا بهم کمک میکنه صبور باشم

ممنونم خیلی خیلی ممنونمممممممممممممممم بابت امیدواری که بهم میدی شما خیلی گلیییییییییییییییییییی منم همه امیدم به بارداری بعدیه امیدوارم ایندفه که دارم با برنامه پیش میرم و قرص میخورمو تقویت میکنم همه چی خوب پیش بره

هرچی صلاحه

مایا جان الان متوجه شدم. انشاله که دیگه هیچوقت هیچ مدلیش برات تکرار نشه.
بله ترجیح میدم دیگه بیشتر در مورد بارداری ندونم. همینهایی هم که میدونم زیادیه
اینو جدی میگم هرچی کمتر بدونی استرست کمتر میشه.

ولی تو هم نگران نباش، یه بار اونم از این مدل جای نگرانی نداره.
گلی جون خدا روشکر که نتیجه صبر و سختیهاتو دیدی.
انشاله ما هم ببینیم.
دلم گرم میشه وقتی همچین کسانی رو میبینم و شرحشون رو میخونم.
برای ما هم دعا کن گلی جون.