سلام به همگی
سونیا آدرس بده خودم بیام برت دارم ببرم برای آزمایش. برو دیگه عزیزم همه ما چشممون به جواب آزمایش تو هستش. راستی دکتر ایمونولوژی که میری کیه؟ میگم تو که همزمان داری هم پردینزولون مصرف میکنی هم لنفوسیت تراپی کردی مشکلی پیش نمی یاد. کاش اول آزمایش میدادی بعد شروع به خورن دارو میکردی که ببینی واقعا لنفوسیت تراپی روت اثر مثبتی که داشته چقدر بوده.
مایا جون از من میشنوی اگر بودجه مالی اجازه میده و وقتش هم داری از همین یه دفعه که برات اتفاق افتاده مثل کسایی که دور از جونت 2 یا 3 بار براشون اتفاق افتاده برو تمام آزمایشهای لازم رو بده. مورد من هم دقیقا مثل شما بود . هر دو بارش هم مثل مال شما بود. برای همین بهت میگم برو همین الان شروع کن تمام آزمایشها رو بده. فوقش میخوای 1 تا 1/5 میلیون خرج کنی ولی واقعا ارزش داره و خیلی بهتر از این هست که خدای نکرده دوباره برات اتفاق بیافته. خدا میدونه که من دفعه دوم واقعا له شدم. خیلی برام سختر از دفعه اول بود. موردهایی مثل ما که جنین قلب داره یه کمی جدی تر هستش و بیشتر نیاز به بررسی داره. از من میشنوی خواهرانه بهت میگم برو آزمایشهای لازم رو به طور کامل انجام بده. ضرر که نداره.ایشالله که چیزی نیست و این یکدفعه اتفاقی بوده باشه و به زودی مامان یه نینی گولوی ناز بشی عزیزم.
بچه ها مرسی . جای همتون رو خالی میکنم.
راستی نادیا جون یه قراری بزاریم ظاهرا این سونیا ی تنبل احتیاج به یه چوب بالای سر داره. بریم حسابش رو برسیم و بیاییم.خوشحال خوشحال نشسته داره استخاره میکنه که بره آزمایش بده یا نه! واقعا که سونیا. از یزد برگشتم جواب آزمایش ازت میخوام! فهمیدی؟!