2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام به همه
مایا جان از کجا بفهمیم مال ما مولار بوده !!!!؟؟؟؟؟
من سقط اولم که خودش افتاد بتام دیر اومد پایین ربط داره ؟؟؟! تقریبا ١٠ روز طول مشید صفر بشه
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مهناز من چون کورتاژی بودی دکترم خودش جنینو فرستاد پاتولوژِی فقط با ازمایش رو جنین میفهمن....

من بتام زود صفر شد در عرض 4هفته فکر کنم یا کمتر ولی بعضیامول میشه اما با دارو درمان صفر میشه
به دلت بد راه نده و اصلا بهش فکر نکن بخدا من باردار شدم اینقدر فکر منفی کردمو رفتم تو تاپیکای سقط که سرم اومد

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

مهناز یه چی میگم خیالت راحت بشه کسایی که سقط میکنن یا زایمان بطور طبیعی تا 6 هفته طول میکشه بتاشون صفر بشه حالا مال یکی یه هفته ای صفر میشه مال یکی دیگه تا خود 6 هفته.....

مهناز یه چی میگم خیالت راحت بشه کسایی که سقط میکنن یا زایمان بطور طبیعی تا 6 هفته طول میکشه بتاشون صفر بشه حالا مال یکی یه هفته ای صفر میشه مال یکی دیگه تا خود 6 هفته.....

سلام دوست گلیا خوبین
بووووووووووس برای همتون دوستای نازنین ولی به خدا من تنبل نیستم اگه از خودم بود که میرفتم سریع ازمایش میدادم
من توی همین ماه دوبار رفتم ازمایش دادم جاهای مختلف ویه جور ازمایشای دیگه
اما اینو حتما باید شوشو هم باشه چون من تنها فایده ای که نداره میخوان خون منو وشوشو رو با هم بگیرین وحساسیتشون رو نسبت به هم وشوشوی منم یه چیزیه که؟؟!!!!!!!!!!!!!!به زور دفعه اولم بردمش ازمایش داد

دوستیا شما هم که برید ابن سینا هم دکتر ایمونولوژی ویزیتتون میکنه هم زنان پس داروهای هر دو تا رو باید مصرف کنید
دکتر ایمونو لوژی که بهم گفت تزریق یا همون لنفو تراپی رو بیخود انجام دادی ولی من بد جور دلبسته بودم به این تزریق که دکی جون حسابی زد تو ذوقم وبهم گفت با همین پردنیزولون هم درست میشد
خلاصه سرتونو درد نیارم منم تا خونه اومدم اون روز گریه میکردم چون فکر میکردم تزریق کردم دیگه حله !!!

حالا هم که یک هفته است پردنیزولون رو شروع کردم که باید 45 روز قبل از اقدام مصرف کنم ویه سری ازمایش جدید هم دکتر ایمونو برام نوشته که جوابشونو 2 اردیبهشت میبرم نشون میدم که ببینم توی بارداری به سرم ای وی ای جی احتیاج دارم یا نه؟
خلاصه شما فکر کنید توی دنیا چه ازمایشی ادم باید بده من اونارو دادم هههههههههههههههههههههه
هر بار میرم 300 به بالا هزینه ازمایشام میشه بچه ها

ولی بچه ها ما هممون این سری چون بدون برنامه نمیریم اقدام مطمئنن نتیجه میگیریم ++++++++++++فکر کنیم
هممون تا اخر امسال مامان میشیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ولی اگه الان بودش تزریق نمیکردم وفقط پردنیزولون رو مصرف میکردم شما هم به نظر من اصلا تزریق نکنید پردنی بهتره
گرچه چند تا از بچه ها با تزریق نتیجه گرفتن ولی بازم ریسکه
نوکلمون باید به خدا باشه
سلاااااام به همه دوستای عزیز . سال نوتون رو بازم تبریک میگم . امیدوارم سال شاد و خوب و متفاوتی داشته باشیم . عاری از هر چی در د و ناراحتیه . الهی آمین . سال دیگه با نینیای گلممممممممممموووووونن

منم بعد از بحران بعد از سقط حالا افتادم دنبال کارام . 2-3 هفته دیگه بعد از پریود دومم باید برم آندوسکوپی کنم تا از نبود سپتوم خیالم ارحت بشه . آخه عکسم سالم بوده اما دکتر میگه تو سونو یه چیزی میبینم . قرار هست آندوسکوپی کنه ببینه هست یا نه . برای 4 تیر هم پیش دکتر معینی نوبت دارم . تا ببینم خدا چی میخواد . روز 3 پریودم هم باید برم از پرولاکتین و هورمونی .

مهناز جان سوالت این بود که کی آزمایش ژنتیک دادم؟ درسته؟
من بعد از سقط دومم که نیمه مرداد ماه بود رفتم دنبال این کارا. فکر کنم ماه شهریور بود آزمایش ژنتیکم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
نادیا جون اره سوالم همین بود ، میگن کلینیک دکتر فرهود هم واسه ژنتیک خوبه . شما کریمی نژادانجام دادی ؟ جوابش خیلی طول میکشه ؟؟ اگه طولانیه زودتر برم بدم !!! نظرت چیه؟؟
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...