2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نادیا جون هستم. سرکارم. همش میرم یه کاری انجام میدم دوباره میام نت سر میزنم. پس آزمایشهام رو میدم هرکدوم جوابش اومد میبرم هر کدوم هم نه بعدش می برم. احتمالا منم تا چند روز دیگه پری میشم ،‌بهتره فرصت رو از دست ندم آزمایش هورمونی و عکس رنگی هم بگیرم. اگه تا 7 اردیبهشت صبر کنم برای این آزمایشها باید تا دوره پری بعدی صبر کنم. از شما سی دی مارکرها رو نگرفتن؟ شوشو دفترچه نداره باید آزاد براش نسخه بنویسه.
راستی من تهرانم
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام بچه ها
نادیا جون چطوری؟ مریم جان خوبی ؟ همگی خوبین انشالاه ؟!!!
بچه ها من از رویان وقت گرفتم ١٩ اردیبهشت ابن سینا هم ٨ اردیبهشت !!!
حالا نمیدونم کدومو برم )؛ تو رویان ٢ تا اشنا دارم اما ابن سینا نه ،
در ضمن ١٩ دیره فکر کنم ،من الان اولین پری بعد سقطم ، خدا سر هیچکی نیاره دارم میمیرم
( ببخشید ) خونریزی شدید فکر کنم هرچی بقایای کنجد بود داره دفع میشه ،،
اگه عکس رنگی ٥ تا ١١ پریود باشه ، کاش برم بگیرم ، ولی شاید بیشتر از یه پریود بگذره دقیق تر باشه
یعنی وقتی نوبتم تو رویان شد ، چون تا اون موقع یه پری دیگه میشم ،
نمیدونم اگه جایی دیگه از بدم رویان قبول میکنه یا نه؟ هم عجله دارم هم خودمو دعوت به ارامش میکنم !! بچه ها این همه عجله ما واسه چیه ،
ما هنوز جوونیم
مریم جون ما از سقطمون تازه گذشته ، یک کم باید بدنمونم استراحت کنه که ریسک بعدی کمتر باشه
، من فکر کنم باید تصمیم بگیرم اول که کجا کارمو متمرکز کنم بعدشم صبور باشم، نظر شما چیه ،؟؟!!!
به نظر شما چون تو رویان کسیو میشناسم تاثیر داره ؟؟ یا ابن سینا تخصصش بیشتره؟!!
کسانی که واسه سقط مکرر رفتن رویان میشناسین ؟!
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام دوستای گلم عصرتون بخیر
مریم جون بهتره این کارو بکنی. دستت پر باشه جلساتی که به نتیجه برسی کمتر میشه. منم اگر میدونستم لازمه این پری میدادم که یکماه جلو بیفتم

لولیتا جان من عکس رنگی کرج گرفتم چون ساکن کرج هستم. اگر تو هم کرجی هستی بهت بگم کجا بودم. ولی تو سایت میگن کاخ خوبه. الان با دوستم دشتم صحبت میکردم گفت من رفتم بیمارستان ابن سینا تو میدون آریاشهر.

مهناز جان اول اینکه این بار کاچی پرزعفرون بخور هم دردت کمتر میشه هم رحمت کاملا تمیز میشه. از مرکزی که میخوای عکس بگیری سوال کن ببین اولین بار میشه یا نه؟ اذیت نشی یه موقع.
در مورد مرکز به نظرم هر دو رو برو ببین دقت کدوم بیشتره و بهتر به مریض میرسن و کجا به دلت میشینه. من از برخورد ابن سینا راضی بودم. در هر صورت پارتی فقط میتونه کارتو جلو بندازه. تأثیری روی درمانت که نداره.
دکتر من گفت اول ابن سینا بعد رویان. ولی اینجا شنیدم هر دو در یک سطح هستند و قیمتها در ابن سینا گرونتره ولی سریعر نوبت میدن.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
نادیا جون عزیزم ممنون
من سی سالمه ولی همونطور که گفتی خواست خداست اصلا نا امید نباش عزیزم دیر نیست دیر زمانیه که ما ناامید بشه من از خدا خواستم خودش منو تو مسیری که بهتره قرار بده که با ارامش جلو برم
یه دوستی داشتم چیزی خوبی میگفت عمه اش زن مومنی بود یعنی کم کم ایمانش بیشتر شده بود ،. میگفت نسبت به قبل ارومتر شده چون عمیقا به خدا توکل کرده مثلا این که خونشونو فروخته بودن هنوز خونه دلخواهشون رو نخریده بودن ، همش بهشون میگفتن دیر میشه ولی عمه اش با کمال ارامش میگفته نه توکل بر خدا درست میشه ، و اینقد این باورش عمیق بوده که همه رو تحت تاثیر قرار داده ، این یه نمونه کوچیکشه
من همیشه این حرفاشو یادمه !! نمیتونم مثل عمه اش باشم ولی گوشه قلبم حس میکنم که خدا فقط خیر منو میخواد
عزیزم من برم بخوابم که دارم از دل درد میمرم ...
میبوسمت نادیا جون
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام دوستان
منم اومدم اینجا تا بپیکم از دینمو نسبت به این سایت ادا کنم
منم دو تا سقط داشتم توی 9 هفته و آخرین بار رفتم ابن سینا که با کمک اونها و خواست خدا باردار شدم و الان یه دخمل ناز دارم که تمام زندگی منو باباشه ....
اومدم بگم نا امید نباشید خدا ایشالله خودش به وقتش نی نی تونو بهتون می ده ..... فقط درمانهاتونو پیگیری کنید...

می تونید نوشته های قبلو بخونید که خیلی از بچه ها خدا رو شکر الان مادر شدن ........
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام دوستای گلم
گلی جون خدا رو شکر انشالله که 120 سال سایتون بالای سر دخمل گلتون باشه گلی جون میشه بگی ابن سینا چی برات تجویز کرد یا علتشو چی میدونست مرسی

دوستیا که میخواید عکس رنگی از رحم بگیرید قبلش حتما حتما شیاف استفاده کنید که دردش براتون کمتر باشه یا یه مسکن قوی البته نترسیدا فقط چون خودم درد کشیدم دارم میگم چون قبلش مسکن استفاده نکرده بودم حتما یه همراه هم داشته باشید برای اطمینان
سلام گلی جون مرسی از لطفت که اومدی و دل ما رو گرم کردی.
میشه بگی مشکلت چی بود و چه جوری حل شد تو ابن سینا؟
راستش منم به ابن سینا دلم گرمه و محیطشو دوست دارم حالا هرچی که خدا بخواد برامون. فقط مشکلش راه دورشه.
ولی وقتی میدیدیم طفلکی ها چقدر از شهرستان اومده بودن. یه خانومی روی صندلی انتظار خوابیده بود. انگار که شبش تو راه بوده. بازم شکر که خیلی خیلی دور نیستم.

سونیا راست میگه. بهتره که مسکن بخوریدو شیاف هم استفاده کنید. اصلا هم نگران نباشید کاری نداره. اصلا خود دکتر هم براتون مسکن تزریق میکنه. فقط یه نکته بعد از عکس حتما آنتی بیوتیکهاتون رو سر موقع بخورید تا تموم شه که خدای نکرده عفونت نکنید.
سلام دوستای گلم
مهناز جون ،‌نادیا جون و سونیا جون و .... همگی خوب باشید.
نادیا جون همین کار رو میکنم. سعی میکنم یه سری کارها رو زودتر از وقت ابن سینا انجام بدم. راستی نادیا جان ابن سینا آزمایش ژنتیک کریمی نژاد رو قبول میکنه؟
بچه های این شیافی که میگید چیه؟ مسکنه؟ برم داروخانه چی بگم. عکس رنگی رو داخلی انجام میدن؟ یه خوره برای من ندید بدید توضیح بدید لطفا.
گلی جون خدا رو شکر که یه نی نی گل کنارته. ایشالله همیشه سلامت باشید.اگه میشه در مورد تشخیصشون یه کمی توضیح بده.
سونیا تو کی میری آزمایش بدی ببینی تزریقت چقدر جواب داده؟

بچه ها یه موردی برام پیش اومده که تا حالا برای من سابقه نداشته . من3 اسفند سقط داشتم. 29 اسفند اولین پری بعد از سقط اومد . طبق دوره های قبلی که معمولا 25 روزه بود می بایست حدودا 23 فروردین دوباره پری بشم. چند روز پیش یعنی 16ام و 17 ام روزی یکبار ازم ترشح خونی دفع شد. معذرت میخوام میگم لباس زیرم اصلا کثیف نشد ،‌این ترشحات خونی موقع دفع ادار ازم دفع میشد. و دیگه هم تکرار نشد. نمیدونم چی بوده . من اصلا سابقه لکه بینی ندارم. به نظرتون چی میتونه باعثش شده باشه؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام مریم جان
آره خوشبختانه ابن سینا همه جوابهای کارهای مختلف رو از جاهای دیگه قبول میکنه.
من خودم هم کریمی نژاد رفته بودم و قبول کردن. کلا مشکلی از این بابت نداشتن.

این شیاف، شیاف دیکلو فناکه که مسکن و ضد درده.
مریم جون من خیلی تو زمینه ادوات معاینه سررشته ندارم ولی یه گیره پلاستیکی بود که وارد رحم کردن و توسط اون گیره دهانه رحم رو باز کردن بعد یه لوله نازکی رو داخل میکنن و یه مایعی رو تزریق میکنن داخل و در حد زمان خیلی کوتاهی دردی مثل پریود داره که زود هم تموم میشه. موقع جریان همون مایع چند بار ازت عکس رادیولوژی میگیرن و تمام.
بعدش هم ممکنه یه کم لکه بینی داشته باشی. با خودت یه نوار ببر.
بهتره که بعدش استراحت کنی چون عین پریود روز اول میمونه دردش.
اگر کسی رو با خودت ببری بهتره. من که کسی رو نداشتم و تنها رفتم !!! کسی رو نداشتم و رو هم داشتم
کلا اگر معاینه داخلی برات سخت نیست، این کار هم برات زیاد سخت نیست.