2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان
نادیا جون انشالله که همه چی به خوبی برات پیش بره وبه زودی زود خدا بهت فرزند سالم وصالح بده
ولی برای شوشو من شنیدم گیاهی به اسم خرنوب هستش که خیلی تاثیر داره روی اسپرم حالا خودت هم میتونی پرس وجو کنی ببینی درسته یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی چیزهای کرم ومقوی هم که به صورت معجون درست میکنن اونم خوبه سعی کن هم خودت هم همسرت با هم بخورید ضرری که نداره
سلام دوستای گلم
مرسی از ابراز محبتهاتون. انشاله که هممون به نتیجه برسیم.

مهناز جان واله انتخاب این مراکز هم خودش یه معضله. من که از برخورد و نحوه رسیدگی ابن سینا در جلسه اول راضی بودم. خیلی خوب و خوش برخورد بودند خوب توضیح میدادن معطلی هم نداشت. نمیدونم تعطیلات بود اینجوری بود یا همیشه هست. بهرحال هرجا که دلت هست برو. این مهمتره.
همسر من گفت همینجا خوبه و باید دل بدیم به کاراشون.
توکلم به خداست انشاله تو هم هر جا میری هم به دلت بشینه هم برات نتیجه خوبی داشته باشه.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگار جون ویتامین ای به همسرم نداده.
قرص selen plus داده و فولیک اسید.
آخه کم تحرکی نشون داده شده من اشتباها گفتم ضعیفه اسپرمش.

راستی دکتر در مورد استفاده از داروهای سنتی مرددم کرد. گفت من پیشنهاد نمیدم چون یه چیزشو بالا میبره یه چیز دیگه شو پایین میاره.
ولی با این حال من دارم به این موضوع فکر میکنم که از گیاه خرنوب و گرمیجات براش استفاده کنم بقول سونیا ضرر که نداره. قدیمیها با همین چیزها مشکلشون رو حل میکردن.
شایلین جان لیست آزمایشهای ایمونولوژیم ایناست: تو صارم هم انجام دادم.

Homocystein
Taxoplasma Ab IgM
Taxoplasma Ab IgG
Rubella Ab IgM
Rubella Ab IgG
C.M.V Ab IgM
C.M.V Ab IgG
HBs-Ag
HBs-Ab
HBc-Ab
H.C.V Ab
Anti phospholipid Ab IgM
Anti phospholipid Ab IgG
HIV
Anti TPO Antibody
Anti Cardiolipin Ab IgM
Anti Cardiolipin Ab IgG
VZV IgM
VZV IgG
Factor 5
Anti thrombin 3
Protein C
Protein S
Anti thyrogolobin
جه جالب منم با یک سقط همه این ازمایشارو تازه جند مورد هم بیشتر تو صارم دادم همشونم نرمال نرمال بود فقط cross match منفی شد درست مثل شما ابن سینا نکفت حالا که همه ازمایشا خوبه دلیل سقط جیه؟راستی ازمایش شوهرت با اونی که تو صارم داده بود یکی بود؟ببخشیدا خیلی سؤال میکنما اخه شرایطط درست مثل منه
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر
سلام شایلین جان.
آره انگار شرایط ما عین همه.
آزمایش صارم همسرم رو وقتی دید گفت چقدر با هم متفاوته !
نمیدونم منظورش چی بود؟
منم یکم نگران این موضوع شدم. آخه مگه اسپرم تو زمانهای مختلف با هم فرق میکنه. همسرم هم یه چیزی گفت که نگرانیمو بیشتر کرد. گفت با این سرعت جواب دادن دقت کارو پایین نمیاره بنظرت؟
آخه 8.5 تست داد 9.15 آماده بود.
من تست هورمونی هم تو اسفند دادم ok بود همه این ازمایشارو دوباره باید تکرار کنی با این همه هزینه؟ ازمایش شوهرت یعنی تو صارم خوب بود اونجا بد؟اخه اکه انقدر بد بود که تو ٣بار طبیعی باردار نمیشدی.میدونی فرق من وتو تو اینه که من نینیمو بعد از تشکیل قلب از دست دادم صارم به من کفت جون قبل از بارداری من به خاطر تنبلی تخمدانهام متفورمین میخوردم علت سقطم میتونه قطع کردن متفورمین باشه کفت اصلا نباید قطعش میکردم و باید لاغر شم
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر
نه همش نیست.
ولی فکر نکنم کم هزینه هم باشه. فکر کنم حدودای زیر 100 تومن بشه.
گاهی فکر میکنم فقط واسه اینکه نسخه خالی نباشه داد.
در ضمن تست مربوط به تیروئید رو هم داد در حالی که من هیچ علائمی ندارم.
واله نمیدونم.
میگم اگر حرکتش بد بوده خوب نباید بارداری رخ میداده.
در حالی که میگفت میتونه دلیل سقط باشه. البته همه چی اگر بود.
حالا تا آزمایشات بعدی باید صبر کنیم.
سلام بچه ها. خوبین؟
نادیا جون مرسی اومدی گزارش دادی. خدا رو شکر که داری خوب پبش میری.منم 21 صارم وقت دارم میخوام برم آزمایش ژنیتیک و کاریوتایپ و عکس رنگی رو برام بنویسه تا زودتر برم کریمی نژاد انجام بدم . میدونی که 7 ادریبهشت هم ابن سینا وقت دارم. جواب ژنتیک هم که قطعا تا 7 اردیبهشت آماده نمیشه. به نظرت برم ابن سینا بگم که آزمایش ژنتیک دادم ولی هنوز جواب نگرفتم آماده بشه براتون میارم مشکلی پیش نمی یاد؟ کاریوتایپ چقدر جوابش طول میکشه؟ به نظر تو چکار کنم که وقتم تلف نشه؟ ضمنا آزمایشهایی که بالا نوشتی منم همش رو تو شهریور بعد از سقط اولم دادم که اوکی بودن.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام مریم جون
چه عجب یکیتون اومدید؟
مریم جون برو آزمایشت رو بنویس لازم هم نیست حتما صارم بنویسه. یه پزشک زنان بنویسه کافیه.
مال ما دقیقا 1.5 ماه طول کشید.
در ضمن وقتی بگی آزمایش دادم دیگه نمیگن باید اینجا بدی. کریمی نژاد قیمتش مناسبتره. البته معتبر هم هست فقط بحث قیمت نیست.