2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
شایلین جان مال منم عین مال شماست
تعجب میکنم بچه ها عدد میگن و میگن که صارم هم انجام دادن

مریم جان بله فردا میرم ابن سینا به امید خدا. ببینم چی میشه.
بعدش هم میرم خونه مامانم اگر تونستم حتما حتما میام و گرنه در اولین سرعت میام گزارشات رو میدم به شما.
دعا کنید همه چی به خوبی پیش بره.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
شایلین جان اصلا خودت رو ناراحت نکن. خیلی از دکتر ها اصلا به این آزمایش کراس مچ و لنفوسیت تراپی اعتقادی ندارن مثل دکترهای ابن سینا.

دیانا جون به امید خدا هیچ چیز مهمی نیست و همه چی به خوبی پیش میره و به یه نینی سالم و ناز ختم به خیر میشه. در اولین فرصت بهمون خبر بده
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بجه ها بیاید هرکی هر دکتری میره بیاد نظر دکترشو نسبت به این موضوع cross match منفی بکه ما هممون مشکلمون مثل همه تا به یه نتیجه ای برسیم.مریم جون فکر کنم دکتر های دیکه به جای لنفوسیت ترابی قرص میدن. اخه منه بدبخت به سختی با هزار جور امبولای مختلف و iuiباردار شده بوده اونم که درست وقتی که خیالم یکم راحت شد و قلب تشکیل شداون کابوس الأنم ٨ماه از سقطت میکذره و با یه iui منفی هنوز باردار نشدم شایدم حکمت خدا بوده بیام این تابیک و ازمایشمو بفهمم که ایراد داره تا اون کابوس اتفاق نیفته ظاهرا دیکه به دکترها هم نمیشه اعتماد کرد
ولی من امیدوااااااارم خدا رو که دارم دوستای مهربونی مثل شما دارم
منم سه شنبه ٢٠از دکتر طاهری بناه وقت دارم میام میکم نظرشو
در ضمن ببخشید بابت typam من فونت عربی دارم
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر
سلام دوستای گلم
مریم جون وشایلین عزیز منم ازمایش کراس مچ دادم که 5 درصد بودش ورفتم لنفوسیت تراپی چون چند تا از بچه های کلوپ فقط با لنفو تراپی نتیجه گرفتن وشکر خدا بچه های گلشون بدنیا اومدن
حالا چند روز دیگه میرم ببینم نتیجش چی میشه چون باید بالاتر از 25 درصد باشه ولی دکتر ایمونولوژی اعتقادی به لنفو تراپی نداشت وگفت که با پردنیزولون هم این مشگل حل میشه درضمن گفت این روش منسوخ شده است
چه میدونم من که انجام دادم تا ببینم چی میشه درضمن دوستیا فکر نکنید با یک بار تزریق این عدد بالا میره خیلی ها بودن که با چند بار اومدن وتزریق کردن عدد به 20 نرسیده بود
به هر حال کسایی هم بودن که با تزریق جواب نگرفتن حتی عددش از 25 هم بالاتر رفته ولی بازم سقط لعنتی
ولی دکتر ایمونولوژی میگفت که باید ایمنی قبل از بارداری ودر بارداری درمان بشه وگرنه قبلش که زیاد مهم نیستش
برای همینه که سرم ای وی ای جی رو در بارداری تجویز میکنن وخدا رو شکر خیلی ها نتیجه گرفتن درسته یکمممممم هزینش بالاتره ولی بازم میرزه
ولی شما که برید ابن سینا خیلی دقیق تر وبهتر بررسی میشید وازمایشای دقیقتری از کراس مچ هست که ایمنی و بقیه چیزا رو بررسی میکنن ومیفهمن که توی بارداری به چه چیزایی نیاز دارید
ولی تا اونجایی که من متوجه شدم پردنیزولون رو شاخشه وحالا بعدش هپارین وسرم ای وی ای جی
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
ولی هممون باید امیدمون به خدا باشه و دست از تلاش بر نداریم
سلام دوستان
سونیا جون مرسی از اطلاعاتت. من میگم دلیل اینکه بعضی ها از یه سری اقدامات پزشکی نتیجه میگیرن و بعضی ها هم نه اینکه شاید فقط اون مشکل باعث سقط نشده بوده و مشکلات دیگه ای هم داشتن که حالا یا متوجه نشدن یا هنوز شناخته نشدست. باید سعی کنیم تا جایی که میشه همه فاکتورهای دخیل رو در حد نرمان برسونیم و به امید خدا بعدش یه بارداری بدون مشکل رو تجربه کنیم. امروز نادیا جون رفته ابن سینا برای بار اول . منم دارم وسوسه میشم که زودتر از 7 اردیبهشت برم اونجا. دکتر صاهری پناه متخصص چی هستن؟

ملودی جان دل و بزن به دریا و بعد از مشاوره با یه دکتر حاذق طبق نظر اون اقدام کن . احتمالش خیلی کمه که بخواد دوباره این اتفاق بافته ولی واقعیت اینکه اگر خدای نکرده مشکل ثابتی وجود داشته باشه که موجب این اتفاق بشه با یه بار سقط زیاد قابل بررسی و علت یابی نیست . برای همین سخت نگیر و بزار یه بار دیگه باردار بشی که اگر خدای نکرده زبونم لال تکرار شد که خیلی بعیده زمان رو از دست نداده باشی و بتونی پیگیری برای درمان بکنی. ولی مطمئنم کار به اونجاها نمی کشه . گلم بهتره که منطقی باشی و بدونی که وسواس و دلهره و ترس هیچ کمکی که نمیکنه هیچ وضع رو بدتر هم میکنه. برو ببینم چکار میکنی.
دکتر طاهری بناه شاکرا دکتر افلاطونیان و خیلی ها نتیجه کرفتن باهاش حالا بیستم یه نظرخواهی باهاشون میکنم می یام میکم نتیجشو
مریم جون شما کی با صارم وقت دارید؟شمام هرجی کفت بیا بکو
ما موفق میشیییییییسسسسسسسسم شک ندارم
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر
سلام شایلین جون
من صارم تحت نظر دکتر کرم نیا هستم. هنوز بعد از سقط دومم پیش دکتر دیگه ای نرفتم. من 21 ام وقت دارم برم پیشش. اولین ویزیتم بعد از سقط و کورتاژم میشه. بهم گفت تحت نظر خودم با مشورت دکتر صارم موردت رو بررسی میکنم. حالا ببینم چی میشه. 7 ام اردیبهشت هم وقت ابن سینا دارم. دکتر طاهری پناه برای نازایی هست یا سقط مکرر؟
سلام بچه ها من امروز رفتم ابن سینا و میخوام گزارش بدم
رفتم اونجا و برام تشکیل پرونده دادن. کلی جواب و سوال و مدارک و ...
بعد توسط ماما اطلاعاتم وارد کامپیوتر شد و یه پزشک زنان هم ویزیتم کرد. بعد هم یه سونوی وازینال انجام داد برام. البته من روز 7 پریودم بود و ظاهرا ضخامت آندومترم کم بود و گفت که هم به خاطر اونه هم به خاطر اینکه تازه سقط داشتی.
من همه آزمایشها و عکس و تست کروموزومی و ... رو نشونش دادم و گفت که خیلی جلو هستی. برام تست C.B.C که آزمایشگاه میگفت مال تیروئیده نوشت و انجام دادم.
یه آزمایش هورمونی هم برام نوشت که باید روز دوم یا سوم سیکل بعدی انجام بدم.
در مورد آزمایشهای سی دی مارکر و ایمونولوزی پرسیدم گفت لازم نداری آزمایشهای ایمونولوزیت کامله.

همسرم هم ویزیت شد و تست اسپر انجام داد. از وضعیت ایشون دکتر خیلی راضی نبود و گفت یکم ضعیفه. یه سری داروی تقویتی و فولیک اسید بهش داد و گفت دوباره با جواب آزمایشهای خانومت بیا و تست بده.

بچه ها ما ساعت 8 وقت داشتیم و دکترهاشون 8.5 شروع به کار کردن و ساعت 9.20 دقیقه کار ما تموم شده بود و فقط خیلی معطل دکتر واسه همسرم شدیم و گرنه 2 ساعته کار ما تموم میشد.

و اما در مورد هزینه اش:
هزینه ویزیت و سونو و تست همسرم شد 69 تومن
هزینه آزمایش اولم شد 24 تومن
آزمایش بعدیم رو نمیدونم چقدر میشه. اصلا شاید برم یه جای نزدیک خونه مون. خودشون که میگفتن اگر شهرستانی باشید قبول میکنیم ولی تهران و کرج ترجیجا بیاین اینجا.

اینم از گزارشات من.

راستی در مورد کراس مچ هم گفت که این مسئله نمیتونه دلیلی برای سقطت باشه و این کار رو فقط صارم انجام میده و ما این رو قبول نداریم. دلیلش رو پرسیدم گفت کار هزینه بر و بی دلیلیه.
واله من که بین حرفهای اینا و صارم موندم. خدا خودش یه راهی واسه مون بذاره جلو پامون.

خلاصه مطلب این که دکتر خودم گفت باید جواب آزمایشاتو بیاری تا سیکل درمانیتو شروع کنیم.
و دکتر همسرم گفت در صورتی که جواب باز هم ضعیف باشه و شما مشکلی نداشته باشید باید آی وی اف کنید!

نمیدونم چی میشه؟
اگر کاری بلدید که باعث تقویت اسپرم میشه به من هم یاد بدید.
یادمه یه خانومی اینجا میگفت یه کاری کرده که آزمایش دوم همسرش خوب شده و باردار هم شده.

امیدوارم همتون به آرزوهاتون برسید. این وقت اذون برای همتون دعا میکنم. خدایا همه دوستامو به آرزهاشون از جمه نی نی دار شدنشون برسون. آمین یا رب العالمین.
نادیا جون ایشالا زودتر نتیجه میگیری
برای تقویت اسپرم گرمیجات خوبه مثل عسل ، کنجد ، آجیل(چهار مغز)، تخم مرغ ،ارده ،خرما ،موز و...
ویتامین e هم عالیه نمیدونم دکتر شاید داده باشه اما خیلی خوبه
سلام به همه من اومدم !!!
مریم جون چطوری ؟ کجایی ؟
بچه ها تو گو گل سرچ کنید معجزه عسل و دارچین بعد مطالبی که میاد بحونید مفیده !!!
نادیا ون خداروشکر که راه جلوی پات همواره و به گیر خاصی نخوردی انشالاه بقیه اش هم راحت جلو میره ! فکر میکنی کی دوباره باید بری ازمایش ؟ یعنی زمان بره ! من واسه خودم میپرسم چون نمیخوام زمانو از دست بدم ! ابن سینا به من هشتم اردیبهشت وقت داده ! تازه من هنوز پری بعد از سقط هم نشدم فعلا فقط علایم پری دارم )؛
خانوم برادر من دندانپزشکه یه دوست صمیمیش تو رویان دکتر جنین شناسه باهاش صحبت کرده من برم رویان پیشش ، یکی از دوستای خودمم خواهرش تو رویان تو قسمت ازمایشگاهه ! واسه همین برادرم اصرار داره برم رویان ، خیلی بامزه است میگه این مملکت خواستی پیش مکانیک هم بری باید اشنا باشه چه برسه به دکترا !!! حالا خوبه خانومش دکتره !!!!
حالا من موندم شاید اگه رویان زودتر نوبت داد برم اونجا مریم جون !!! گیج شدم بخدا !!!!!!
اگه رفتم میام مینویسم
برای همتون ارزوی موفقیت ، سهولت در کارها و ارامش دارم ، امین .
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...