سلام بچه ها من امروز رفتم ابن سینا و میخوام گزارش بدم

رفتم اونجا و برام تشکیل پرونده دادن. کلی جواب و سوال و مدارک و ...
بعد توسط ماما اطلاعاتم وارد کامپیوتر شد و یه پزشک زنان هم ویزیتم کرد. بعد هم یه سونوی وازینال انجام داد برام. البته من روز 7 پریودم بود و ظاهرا ضخامت آندومترم کم بود و گفت که هم به خاطر اونه هم به خاطر اینکه تازه سقط داشتی.
من همه آزمایشها و عکس و تست کروموزومی و ... رو نشونش دادم و گفت که خیلی جلو هستی. برام تست C.B.C که آزمایشگاه میگفت مال تیروئیده نوشت و انجام دادم.
یه آزمایش هورمونی هم برام نوشت که باید روز دوم یا سوم سیکل بعدی انجام بدم.
در مورد آزمایشهای سی دی مارکر و ایمونولوزی پرسیدم گفت لازم نداری آزمایشهای ایمونولوزیت کامله.
همسرم هم ویزیت شد و تست اسپر انجام داد. از وضعیت ایشون دکتر خیلی راضی نبود و گفت یکم ضعیفه. یه سری داروی تقویتی و فولیک اسید بهش داد و گفت دوباره با جواب آزمایشهای خانومت بیا و تست بده.
بچه ها ما ساعت 8 وقت داشتیم و دکترهاشون 8.5 شروع به کار کردن و ساعت 9.20 دقیقه کار ما تموم شده بود و فقط خیلی معطل دکتر واسه همسرم شدیم و گرنه 2 ساعته کار ما تموم میشد.
و اما در مورد هزینه اش:
هزینه ویزیت و سونو و تست همسرم شد 69 تومن
هزینه آزمایش اولم شد 24 تومن
آزمایش بعدیم رو نمیدونم چقدر میشه. اصلا شاید برم یه جای نزدیک خونه مون. خودشون که میگفتن اگر شهرستانی باشید قبول میکنیم ولی تهران و کرج ترجیجا بیاین اینجا.
اینم از گزارشات من.
راستی در مورد کراس مچ هم گفت که این مسئله نمیتونه دلیلی برای سقطت باشه و این کار رو فقط صارم انجام میده و ما این رو قبول نداریم. دلیلش رو پرسیدم گفت کار هزینه بر و بی دلیلیه.
واله من که بین حرفهای اینا و صارم موندم. خدا خودش یه راهی واسه مون بذاره جلو پامون.