2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام ملودی جان من اولین سقطمو 2هفته است داشتمو دکترم گفته با یه سقط آزمایش هم نمیدند چون روتینه چند بار سقط باید دنبال علت گشت پس میتونی طبیعی اقدام کنی اگه تا یه سال بچه دارنشدی به معنی نازاییه و بایدپیگیرش بشی حالا سوال من اینه که بعد از دوهفته چون جنینم رشدش متوقف شده بود شروع کردم به ورزش که بیوفته تو سونو فقط بقایا مونده به نظرتون به صورت طبیعی تا کی صبر کنم بیوفته تا نیاز به داروهم نداشته باشم بماند که خونریزیم متوقف شده و فقط لکه بینی دارم خطرناک نیست؟
رویا جون چون خونریزی قطع شده حتما برو دکتر سونو لازمه.نگفتی جنین چند وقتش بوده؟اگه خونریزی قطعه و بقایا مونده باشه باید اقدام کنی یا قرص میدن یا کورتار.انشالا نی نی بعدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان

منم 2تا سقط داشتم و تو جفتش از همون اول لکه بینی داشتم و جنین تو هفته 6و7 رشدش متوقف میشد

بعد تصمیم گرفتیم بریم ابن سینا

که اونجا چند ماه تحت درمان بودیم.خودم هم مشکل انعقادی داشتم هم ایمنی وکم کاری تیرویید

شوشو هم اسپرماش 3 درصدشون سالم بودن

خلاصه بعد از مشخص شدن ازمایش شوشو بهمون پیشنهاد میکرو دادن .......ولی من خودم راضی نشدم چون من دوبار باردار شده بودم و میدونستم که دوباره میشم

ماه 5 اقدام خدا رو شکر باردار شدم در صورتیکه اون 2تا حاملگی رو ماه اول حامله میشدم..............

قبل از اقدام دکتر بهم اسپرین و فولیک اسید و ب6 و ب12 و کلسیم و ویتامین د3 داده بود

روز 2-3 پری برید خیلی بهتره

من اون روزا نرفتم و واسه ازمایش هورمونی دوباره روز 2-3 پری رفتم

به محض بارداری هپارین روزی 2 تا .........سرم ای وی ای جی واسه ایمنی ماهی 4 تا............امپول پروژسترون روزی یکی و شیاف سیکلوژست هم روزی یکی دارم استفاده میکنم

الان خدا رو شکر هفته12 هستم
فردا هم وقت سونوی ان تی دارم...............ایشالله که همه چی خوب باشه

راستی هر ازمایشی هم دارید ببرید با خودتون .......عکس رنگی از رحم هم میخاد
دوست جونا منم یک سقط بعد از تشکیل قلب داشتم به إصرار خودم همه ازمایشا رو دادم خوب بود فقط cross match منفی بود ولی صارم وقتی دید جیزی نظفت نمیدونم جرا؟به جز لنفوسیت ترابی جه راعی هست جه قصرى؟
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر
سلام
ملودی جان به نظرم تحت نظر دکتر اقدام کن. ترس که چیزی رو درست نمی کنه. در واقع تو زایمان زودرس داشتی و مشکلت سقط مکرر نیست. به محض بارداری به دکترت بگو تمام کارهایی رو برات انجام بده که به کسایی که دوبار این مشکل براشون پیش اومده میدن. یعنی بگو با وسواس رو موردت کار کنه. فکر نمی کنم این مشکل دوباره ایجاد بشه . ترس و از خودت دور کن برو واسه اقدام. وقت رو از دست ندی بهتره.

حنا جون خوشحال شدم که بارداری. به امید خدا یه نینی ناز به دنیا بیاری. شما گفتی تو دوره پری بریم بهتره ولی من دقیق نمیدونم کی پری میشم که از الان وقت بگیرم. بار اول حتما باید وقت بگیرم یا میشه همین طوری مراجعه کرد؟

شایلین جون تو آزمایشت چند درصد زده بود؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام به همه.

سال نو همگی مبارک. امیدوارم سال جدید برای بچه های این تاپیک همش اتفاقهای خوب باشه و به آرزوهای قشنگتون برسید.

ملدی جان کامنتو خوندم خانمی. عزیزم متاسفم برات . سقط ماههای بالاتر سخته. ولی ناراح نشو انشالله بارداری بعدیت به سلامت طی میشه.

من قبل از سقط 21 هفته ایم هم ی سقط 6 هفته داشتم . برای همین بارداری دومم اسپرین استفاده میکردم اما انعقاد خونم بالا بود و آسپرین هم جواب نداد و سقط شد.

انشالله که مال شما مشکل خاصی نیست. آزها رو هم انجام انشالله که مشکلی ندارید و بارداری بعدیتون راحت طی شه.

خدای خوبم. ممنون
سلام به همه
بچه هاشماره مرکز پاتولوژی و ژنتیک کریمی نژاد - نجم آبادی 88092619 و 88363952 تا 3
اکثر دکترها هم قبولش دارن و اینجا رو توصیه میکنن.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
مریم جون میتونی وقت بگیری و بری بعد وقتی پریودشدی بری عکس رنگی بگیری.
من دکتر خودم اینها رو برام نوشت. بعد هر کدوم رو به وقتش انجام دادم.
ژنتیک وقت گیره حدود یکماه و نیم مال ما طول کشید. گاهی اوقات نیاز به تکرار داره بهتره از وقتی که داری استفاده کنی و زمان رو از دست ندی.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
شایلین جون برای من اصلا نزده مثبت یا منفی فقط زده 5% که بردم پیش مامای دکتر گفت باید 25% باشه که مال من رنجش پایینه و منفی. منم صارم آزمایش دادم.
مرسی میترا ومریم جون که جواب دادین وراهنمایی کردین خدا خیرتون بده انشالا.اره تصمیم دارم زیر نظر دکتر اقدام کنم.ولی زایمان زودرس نداشتم تو ماه 6 دیدم تکون نمی خوره.رفتم سونو گفت 10 روزه مرده!دلیل هم مشخص نشد.
ملودی جون اگر امکانش رو داری به دکتر بگو حتما از نظر انعقاد و غلظت خون بگو چکت کنه که ببینی خونرسانی به جنین مشکلی نداشته باشه. مرگ جنین تو ماههای بالا معمولا دلیلش مشخص نمی شه و معمولا تکرار هم نمیشه. اصلا بهش فکر نکن با انرژی مثبت برو جلو. راستی بی خبرمون نزاری.
شایلین جون مال من هم مثل تو بود ولی برای من جلوی Result‌ هیچ چی ننوشته بود ولی بعد از نمونه مثبت و منفی یه نمونه آزمایش خودم رو زده بود که نوشته بود 5%. به ماما نشون دادم گفت باید 25%‌ باشه و این یعنی منفی. میگم شاید مال شما کاملا منفی بوده باشه. خود دکتر صارم آزمایشت رو دید؟ بهت نگفتن بیا لنفوسیت تراپی کن؟
اره خود دکتر دید دلشوره کرفتم فکر کنم سرسری دیده نفهمیده اخه ازمایشام زیاد بود همشونم باهم بردم مسخره کرده منو این ازمایشو شش ماه بیش دادم شانس اوردم باردار نشدم دوباره اون کابوس تکرار میشد میخوام دکترمو عوض کنم برم طاهری بناه صارم اصلا به مریض دل نمیده فقط با ماماها میخنده
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر