|
مشاهده متن کامل بحث +
1158849 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
مهناز جون خوبی عزیزم روحیت رو برای چی خراب میکنی عزیزم. این که مشکلی رو حل نمی کنه. سعی کن کمکم از این حالت در بیایی گلم.به خدا درکت میکنم. منم خودم دست کمی از تو ندارم ولی باید به خدا توکل کنیم و ازش کمک بخواهیم. خدا اگر بخواد راهش رو جلوی پامون میذاره. الانم که عیده همین روزها رو باید غنیمت بدونیم و از کنار همسرمون بودن لذت ببریم. واقعا معلوم نیست یا یک ساعت دیگه زنده ایم یا نه. پس حال رو دریاب و بزار زندگی روال خودش رو طی کنه. ایشااله سال دیگه این موقع به لطف خدای مهربون یه نینی ناز و سالم تو دلمون باشه. برای بقایا هم نگران نباش اگه خیلی زیاد نباشه با پری دفع میشه. خودت رو نگران نکن.
مریم جون انجام دادم همه رو لیست رو از اینجا بعد از سقط دوم برداشتم . آنتی تی پی او بود که هنوز روی تیروئیدم تاثیری نزاشته . 89 بود . تازه هپارینم گرفتم تو بارداری سومم . درمونده شدم . نه به دلیل نبودن بچه . به این دلیل که کاش دلیلی بود تا آدم درموان میکرد
آره عزیزم. یه سری دکترها بهش اعتقاد دارن یه سری نه. اینجا به اسم ْزمایش APCA هم دیدم میگن. بررسی آنتی ژنهای زن و شوهره. البته در کل به ایمنی بدن مربوط میشه. من دادم که رنجش پایین بود باید حداقل 20 باشه که مال من رو زده 5.3%. اگر تهرانی بیمارستان صارم آزمایش رو انجام میدن و اگه مشکل داشته باشی برات لنفوسیت تراپی انجام میدن و دوباره آزمایش میگیرن . اگه رنجش به 20 برسه دیگه اوکی میدن. البته من هنوز پیش دکترم نبردم ولی ماما گفت اگه جنین تشکیل شده از نظر خوبی به پدر بره و تو این رقمت کم باشه بدنت با رشد جنین مبارزه میکنه و به عنوان یک عارضه باهاش برخوردمیکنه و میخواد از بین ببرتش و دفعش کنه. برای همین از گلوبولهای سفید خون مرد به زن تزریق میکنن تا رنجش بیاد بالا و بدن زن نسبت به خون مرد واکسینه بشه. البته بگم خیلی از دکترهای معروف به این کار اعتقادی ندارن و بعضی هاشون هم خیلی ماثر میدونن.
مریم جون سلام ممنون از حرفهای ارامبخشت !!! عزیزم میبوسمت
لیلاجون مریم راست میگه نباید نا امید شد انقد حامله میشیم که بالاخره یه بچه ناز خدا بهمون بده ! امین ! ما قویتر از این حرفاییم !! خدارو شکر نابارور که نیستیم !!!! مگه نه !
ملیکا جون مشکل تو چیه ؟! از تجربت بگو ؟!! مینا شما کجایی؟! بیشتر به اینجا سر بزنین بچه ها !! بیاین اینجا بهم انرژی مثبت بدیم ! زهرا رو یادتون باشه ! تلاش کرد خدا هم پاداش تلاشش و دعاهاشو داد ، ما رو هم نا امید نمیکنه ، مطمئنم !
سلام به دوستای گلم سلام به مریم مهناز و لیلای عزیز
مهناز جون لیلا جون همه ما این شرایط رو تجربه کردیم. خیلی تلخه ولی بعدش به شرایطی میرسی که درک میکنی واقعا همه چیز از قدرت تو خارج بوده و همه چیز خواست خدا بوده. اونموقع آروم میشی و برای موفقیت در آینده تلاش میکنی. لیلا جون تو الان در این شرایطی. دوست گلم به شرایط بهتری میرسی. زمان میبره تا آروم بشی. مطمئن هم باش روزی مامان یه نی نی خوشگل میشی. هنوز وقتش نشده.
مریم گلی من خیلی تحقیق کردم. بنظرم ابن سینا کاملتره. چون با بچه های اینجا که صحبت کردم خیلی بودن که آزمایشهای ایمنی قوی تری از کراس مچ داده بودن در حالی که من اصلا اینها رو ندادم. اونجا تمام تمرکزشون روی سقط مکرره و موارد زیادی رو مثل ماها داشتن. ضمن اینکه دکترم هم تأکید به ابن سینا داشت و با اکراه و بدلیل اصرار من صارم رو قبول کرد که برم. نمیخوام بگم صارم بده ولی ترجیح میدم یه سری به ابن سینا بزنم. همسرم هم راضی شده که بیاد. البته اون طفلکی حرفی نداره فقط حضور در مطب براش خیلی سخته بخاطر شرایط کاریش. ولی بهرحال شرایطش رو جور کرده یه جلسه باهام بیاد. حالا ببینم بعدش چی میشه. فعلا کفه ابن سینا سنگین تر شده حالا شاید دوباره برگردم صارم شایدم همونجا بمونم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام به دوستای گلم همین که اینجا میایین یعنی که ته دل هممون روشنه که خدا بهمون بچه های ناز و تپل مپل می بخشه. نادیا جون من 7 اردیبهشت وقت گرفتم ابن سینا. حالا تا اون موقع خدا بزرگه . از خودش میخوام راه درست رو پیش روم بزاره. ما که بالاخره نی نی دار میشیم صارم و ابن سینا و این دکتر و اون دکتر بهونس. واقعا جای شکر داره که این امکانات هست و میتونیم ازشون استفاده کنیم . خیلی ها هستن که پول ویزیت یه دکتر معمولی هم ندارن. خدا خودش باید کارگشایی کنه. با انرژی مثبت می ریم پیگری میکنیم و اگه خدا بخواد نتیجه میگریم. امین من میگم عید داره میاد و تعطیلات .فعلا فکر درمان و بچه رو بذاریم کنار .باید این فرصت رو مغتنم بدونیم برای تجدید قوا و روحیه تا سال دیگه با انرژی مثبت و روحیه خوب بریم دنبال کارامون. الان فقط ببینید این روزهای قشنگ پیش رو را چجوری بگذرونیم.
وای مریم جون خیلی قشنگ گفتی !! من صبح با یه دوستم که ماماست صحبت میکردم میگفت نگران نباش انقد ایران تو این زمینه بیشرفت کرده که اصلا نازایی و این جور چیزا معنی نداره !!!! یعنی هممون بچه دار میشیم ، گفت نهایته نهایته نهایتش رحم اجاره ایه ولی موردهای ما حل میشه انشالاه هیچوقت به اونجا نمیرسه !!!! من شنبه میرم واژینال ببینم اون ١٢ میلی رفته یا نه ! این کنجد خانوم ما بره خونش دیگه !!! تا سری بعد انشالاه ! بعدش میخوام یک کمرصبر کنم یه پری که شدم برم پیش حنطوش زاده و علوی ببینم چی میگن ٨ اردیبهشتم که ابن سینا وقت دارم ، تا اون موقع میخوام عید سرحال باشم و تفکر مثبت رو دنبال کنم کتاب راز رو خریدم ، بچه ها همش خودتونو تصور کنید که با نی نی بازی میکنید ، این راز تفکر مثبته ، اسم انتخاب کنید و افکار منفی رو دور کنید ، من اسمای نیکی واسه دخترم و یا نیکان واسه پسرم رو انتخاب کردم ، ... دفعه بعد هم که حامله شم به هیچکس هیچکس نمیگم ( حتی به شو شو ) اگه بشه البته !!!!!! ولی چون این یه مساله است که بار اجتماعی داره ، اگه کسی ندونه راحت ترم ! تا انشالاه هر وقت بشه نمیگم ، ... واسه همتون ارزوهای خوب خوب دارم دوست جونا !!! بوس بوس به همه