2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
مریم جان من همه آزمایشی رو دادم. تو صارم هم دادم.
آزمایش کامل هورمونی
تست کراس مچ
پاپ اسمیر
تست اسپرم

بعد از سقط دومم هم عکس رنگی، آزمایش ژنتیک و آنتی لوپوس

و خداروشکر همه چیزمون هم نرمال بود به غیر از کراس مچ که منفی بود. گفتند باید لنفوسیت تراپی انجام بشه که من دکترم رو عوض کردم و گفت لازم نیست.
و الان بعد از سقط سوم، به این نتیجه رسیدم که انجامش بدم.

حالا موندم همون پرونده صارم رو انجام بدم یا برم ابن سینا؟

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نادیا جان وقت میده . همون شماره وقت دهی رو بگیر و برای گرفتن وقت از دکتر صارم باید با خانم شامی یا شاهی صحبت کنی. فقط تو ساعتهای حدودا 10 تا 2 ظاهرا جواب میده.
من سری اول که سقط کردم برای یه سری آزمایش دادن که همه خوب بود. برای ایندفعه فعلا همون آزمایش کراس مچ رو داده و آز اسپرم. هنوز جوابهاش رو نگرفتم. باید بعد از عید برم تا آزمایشهای کامل رو بهم بده.
برای بار سوم هپارین بهت ندادن؟ میشه بگی چه داروهایی برات تجویز کردن که بازم جواب نداد. راستی دکترت کیه؟ گفتی دکترت رو عوض کردی پیش کی رفتی؟
جنین هات تشکیل میشدن و قلب داشتن یا نه؟‌اگه میشه موردات رو یه توضیح کوچیک میدی لطفا.
راستی نادیا جون دکتر من کرم نیاست . اون روز که با دکتر صارم صحبت میکردم گفت پیش دکتر خودت میری و من در روند پروندتون مشاوره میدم.
ضمنا این سینا اعتقادی به لنفوسیت تراپی نداره و تو تهران فقط تو بیمارستان صارم انجام میشه.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
بچه ها ترو خدا صارم نرید افتضاااااااااحه و فقط حالت بیزینسی داره و اصلا کاراشون منطق علمی نداره
من خودم 3 تا سقط داشتم و الان دو تا دختر 2.5 ساله دارم
تو اون مدت که درمان میکردم با خیلی از دوستان آشنا شدم هیچ کدومشون از صارم راضی نبودن و فقط زمان و پولشونو هدر کرده بود
من شرح حال خودم و سقطامو تو صفحه های قبل کامل گفتم
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

مریم جان سلام
من بار اول در شش هفتگی سقط داشتم. قبل از اینکه به سونو و این حرفها برسه. وقتی به خونریزی افتادم سونو دادم و گفت اگر باردار بودی دفع شده. انقدر زود بود که نمیتونست بگه بارداری در حالی که آزمایشم مثبت شده بود.
بعد رفتم صارم و مریض دکتر کرم نیا شدم. در حال آزمایشهای بعد از سقط و ... بودم که احساس کردم باردارم. یه بار هم پریود نشده بودم (ناخواسته بود). به کرم نیا هم گفتم میخواست ازم پاپ اسمیر بگیره. گفت جای نگرانی نیست. این ربطی به جنین نداره.
بعد که برای جوابهام رفتم پیشش تست بارداری هم دادم همونروز و مثبت شد و چون تست کراس مچم منفی بود گفت باید لنفوسیت تراپی انجام بشه. در بارداری هم اشکالی نداره.
از اون به بعد چون برام سخت بود رفت و آمدش برام سخت بود دکترمو عوض کردم و رفتم کرج. دکترم دکتر فیروزی بود. اون گفت که لنفوسیت تراپی لازم نیست و صارم در دوران بارداری خیلی سخت میگیره و هزینه تراشی میکنه. در حالی که خودش هم تو صارم هست ولی برای جراحی ظاهرا. تو درمانگاهش نیست.
منم به حرفش گوش کردم و کارهای تکمیلی که برام نوشت انجام دادم. عکس رنگی گرفتم. آزمایش ژنتیک دادم و یه سری آزمایشهای دیگه.
همینها 3 ماه طول کشید و بعد بهم گفت اجازه داری اقدام کنی. من خودم هم باز یکماه دیگه صبر کردم و اقدام کردم. ماه سوم باردار شدم که در هفته پنجم سقط شد.
به محض اطلاع از بارداریم دکتر رفتم. بهم هپارین و شیاف هم داد. یدونه هم استفاده کردم ولی فرداش به لکه بینی و بعدش خونریزی افتادم و دفع شد.

حالا میگم شاید لازمه دوباره برگردم صارم.

دکتر خودم گفت باید بری کلینیک های سقط مکرر. گفت من ابن سینا رو پیشنهاد میدم و من گفتم برام سخته اونجا رفتنش گفت پس برو صارم ولی پیش دکترهای قدیمیش برو. کرم نیا خوبه با تجربه است.

اینم از قصه من مریم جون !!!

مامان جوجوها شرحت تو کدوم صفحه است؟
منم با یه خانومی تو کلوبمون آشنا شدم که با همین کار (لنفوسیت تراپی) درمان شده و الان بارداره.
موندم واله.
مامان جوجوها تا جایی که یادمه شما پیش دکتر اشرف معینی میرفتی
منم حتما ایندفعه با یه دکتر خوب دیگه هم مشورت میکنم و نتیجه آزمایشاتم رو بهش نشون میدم . احتمالا پیش محسن معینی یا خواهرش هم میرم و فقط به کرم نیا اکتفا نمیکنم. از نظر هزینه من مشکلی ندارم چون بیمه تکمیلی دارم . برای 7 ادریبهشت هم از ابن سینا وقت گرفتم.
ولی واقعا سخته که بتونی به یه دکتر یا مرکز اعتماد کنی. خیلی ها هم از صارم نتیجه گرفتن . خیلی ها از اشرف معینی بد میگن یه تعدادی هم مثل شما خدارو شکر مشکلشون حل شده .یه سری میگن ابن سینا خوبه یه سری میگن نه. همین دکتر پاکروش معروف هر کی یه نظر در موردش میده. به خدا موندم چکار کنم
مریم جان واسه من رنج نداشت فقط نوشته بود negative و عکس نمونه رو هم بالاش انداخته بود. یعنی یه عکس مثبت انداخته بود یه عکس منفی. و مال من رو هم انداخته بود که شکل منفی بود.

من اینجا شنیدم که باید بین 20 تا 25 باشه که بتونی باردار بشی.

راستش مریم جان منم علی الحساب از ابن سینا وقت گرفتم ولی آخه نمیشه که هم اینجا لنفوسیت تراپی کنی هم اونجا بری یه کار دیگه بکنی.
این مشکل رو چه جوری میخوای حل کنی که دو جا میخوای بری؟

راستی لنفوسیت تراپی رو بیمه تکمیلی نمیده.
چون تزریق جز تعهداتشون نیست. البته من از بیمه خودمون پرسیدم. ما دی هستیم.
گفتن فقط در صورتی پرداخت میشه که بستری بشی.
هزینه اش هم کم نیست. هر دفعه 255 هزار تومن.
نادیا جون این قیمت برای صارم هستیش یا جای دیگه قیمت کردی؟
بیمه من بیمه تکمیلی دانا هستم. نمیدونم باید سوال کنم.
این آزمایش رو صارم دادی؟
سلام خانمای گل . اول از همه که بابت تجربه های تلخ هممون متاسفم . امیدوارم به زودی هممون به پاداش صبر و تلاشمون برسیم .
من یک بار سقط خود بخودی تو هفته 7 داشتم بدون سونو که نمیدونم پوچ بوده یا نه اما بعد از 1 هفته پر استرس به خونریزی افتادم و سقط شد .
دومین سقطم پایان 8 هفتگی قلب نازنینش که توهفته 6 به خوبی میزد ایستاده بود و من تو هفته 10 با یک لک فهمیدم و چون خودش سقط نمیشد با قرص زیرزبونی سقطش کردم .
آزمایشای عفونی ، هورمونی ، خون و .......... دادیم که anti.t.p.o یکم بالا بود اما تیروییدم نرمال . پروتئین c هم پایین بود . گفتن باید هپارین و اسپرین بگیری
سومین بار همه چیز خوب بود . تو هفته 10 هم دیدمش هم تکون میخورد هم صدای قلبش شد مونسم . هر روز انوکساپارین میزدم و آسپرین میخوردم تا اینکه برای سونو ان تی رفتم فهمیدم تو هفته 11 مرده . این بار cvs ( نمونه گیری از جفت ) انجام دادن از طریق شکمم و فرستادن آزمایشگاه ژنتیک و فرداش بستریم کردن و به زور با آمپول فشار و قرص و شیاف سقط کردم . جواب این آزمایشم یک پسر سالم بوده . الان دکترم میگه موردت ناشناختست و باید بزاری باردار بشی تا یننیت به 9 ماهگی برسه .

کسی رو مثل من دیدید ؟؟؟/ چه کار کرده ؟؟؟؟ دنبالش رفتن اصلا فایده داره ؟؟؟؟؟؟؟

فقط یه چیزی که ذهن دکترم رو درگیر کرده و من رو روانی اینکه یه روز آمپولام تو یخچال یخ زدن و آب شدن . میگن اثرش کم میشه . نینیم 2 هفته با این آمپولا زنده بود. نمیدونم چه کنم

الان 1 ماه از سقط سومم میگذره اما خوب من شکر خدا روحیم رو جمع کردم و دارم به زندگیم میرسم . به امید اینکه یه روز هدیه صبرم رو بگیرم
مریم جون نادیا جون سلام !!!
میبینم که هممون تو انتخاب دکتر موندیم چه کنیم ! من انقد وضع روحیم خرابه که نگو !! تازه شنبه باید برم دکتر سونو واژینال ببینه بقایای جنین مونده یا نه !!!! بعدش ببینم چه کنم !!
لیلاجون .. انشالاه خداوند کمکمون کنه ... امین
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام لیلا جون
واقعا متاسف شدم. همه ما به نوعی این تجربه رو داریم. خدا رو شکر که الان بهتری.
عزیزم از نظر ایمونولوژی بررسی شدی یا نه؟ دکترت کیه و کجا برای بررسی رفتی؟
من میگم با اطلاعاتی اینجا هست میتونی یه لیست کامل از آزمایشات رو برداری و ببینی که حتما همش رو انجام داده باشی . شاید ایمنی بدن یا همون آنتی بادی ها مشکل ایجاد میکنه. در هر صورت باید همه آیتم هایی که احتمال داره رو آزمایش کنی.