2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
چه خوب ...من دکتر بهم گفت حتما پاکسازی لازمههههه
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اصلا قبل از اینکه برم برای دفع بهم اینو گفت که حتما باید برای پاکسازی بعد از مصرف قرص و شیاف اقدام بشه ..

شما خیلی خونریزی داشتی >؟؟؟؟؟ تو هفته های چندم سقط انجام شد ؟؟؟

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
نگار جون ماشاا...خیلی جوونی شما من تو سن شما حتی به ازدواج هم فکر نمیکردم چه برسه به داشتن نینی :)))

tomorrow is a mystery...

من هیچ دکتری اینو بهم نگفت نمیدونم والا آخه وقتی کامل دفع میشه چرا دستکاری کنن؟ هر دکتری یه چیزی میگه آدم گیج میشه
اولی 8 هفته
دومی 6
سومی 7
اولی که خودش لکه بینیم زیاد شد یهو دفع شد یکم مونده بود اونم با دارو رفت
دومی هم همینطور
سومی قرص زیر زبونی و کلی آمپول و سرم زدم اما کورتاژ و تخلیه اینا نه بعد هر سه تام که سونو رفتم
عزیزم من هر دوتا تو هفته های بالاتر بودم یکی ده هفته و اونیکی 11 هفته شاید علتش این بوده ....خود جنین تا 8-7 هفتگی رشد کرده بود ولی جفت کماکان داشت رشد میکرد

tomorrow is a mystery...

سلام زهرا جون کمک !!!!
من خودم جواب از شوشو رو خوندم فکر کنم همه چی نرماله !! خدا رو شکر البته مطمین نیستم !!! ولی همه رنجها نرماله !!! حالا چی میشه !!!!!!!
پس چرا سقط میشه !!!!؟؟؟؟؟؟
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام مهناز جان. شما تازکیا سقط داشتین؟
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
سلام بچه ها
من تازه واردم، امیدوارم دیگه این تجربه بد برای هیچ کس اتفاق نیفته. منم یه ماه پیش برای معاینه سه ماهگی رفته بودم که گفتند سه هفته پیش یعنی تو 9 هفتگی جنین رشدش متقف شده. قبل از اونم یه 16 ماهی در اقدام بودیم. شوشوی من واریکوسل خفیف داره که قبل از بارداریم شش ماه قرص خورد و آخرین آز اسپرمش نرمال شده بود که سه ماه بعد از اون هم حامله شدم. ولی دوروز پیش که رفتیم پیش دکترش تا دوباره جک کنه دوباره آز اسپرمش نرمال نیستش گفته یکشنبه عمل شه. دعا کنین عملش خوب باشه و نتیجه بخش.
مهناز جون ایشاله دیگه این موضوع برات اتفاق نیفته. دکتر من برام آز ژنتیک ننوشت هر چه قدر گفتم گفت از دو سقط به بالا مینویسن. تصمیم دارم با یه دکتر دیگه هم حرف بزنم. توکل بر خدا
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد