|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هیچ دکتری اینو بهم نگفت نمیدونم والا آخه وقتی کامل دفع میشه چرا دستکاری کنن؟ هر دکتری یه چیزی میگه آدم گیج میشه اولی 8 هفته دومی 6 سومی 7 اولی که خودش لکه بینیم زیاد شد یهو دفع شد یکم مونده بود اونم با دارو رفت دومی هم همینطور سومی قرص زیر زبونی و کلی آمپول و سرم زدم اما کورتاژ و تخلیه اینا نه بعد هر سه تام که سونو رفتم
عزیزم من هر دوتا تو هفته های بالاتر بودم یکی ده هفته و اونیکی 11 هفته شاید علتش این بوده ....خود جنین تا 8-7 هفتگی رشد کرده بود ولی جفت کماکان داشت رشد میکرد
Yesterday is a history....
tomorrow is a mystery...
but today is a gift
عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه
.
سلام زهرا جون کمک !!!! من خودم جواب از شوشو رو خوندم فکر کنم همه چی نرماله !! خدا رو شکر البته مطمین نیستم !!! ولی همه رنجها نرماله !!! حالا چی میشه !!!!!!! پس چرا سقط میشه !!!!؟؟؟؟؟؟
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد. بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
سلام بچه ها من تازه واردم، امیدوارم دیگه این تجربه بد برای هیچ کس اتفاق نیفته. منم یه ماه پیش برای معاینه سه ماهگی رفته بودم که گفتند سه هفته پیش یعنی تو 9 هفتگی جنین رشدش متقف شده. قبل از اونم یه 16 ماهی در اقدام بودیم. شوشوی من واریکوسل خفیف داره که قبل از بارداریم شش ماه قرص خورد و آخرین آز اسپرمش نرمال شده بود که سه ماه بعد از اون هم حامله شدم. ولی دوروز پیش که رفتیم پیش دکترش تا دوباره جک کنه دوباره آز اسپرمش نرمال نیستش گفته یکشنبه عمل شه. دعا کنین عملش خوب باشه و نتیجه بخش. مهناز جون ایشاله دیگه این موضوع برات اتفاق نیفته. دکتر من برام آز ژنتیک ننوشت هر چه قدر گفتم گفت از دو سقط به بالا مینویسن. تصمیم دارم با یه دکتر دیگه هم حرف بزنم. توکل بر خدا
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد. بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد