2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مونا جون ولی طبق چیزایی که من خوندم تو نت و این طرف اون طرف مورفولو
ژی اگه خیلی کم نباشه آنچنان تاثیر گذار نیست
نمیدونم والا چی بگم ایشالا مشکل مهمی نیست عزیزم فکر نکن بهش
بله زهرا جون البته دکترم گفت ده روز بعد از عمل کورتاژ برم پیشش (یعنی چند روز دیگه)...ببینم چی میگه . بعد حتما یه وقت از ابن سینا میگیرم
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
پس ممکنه منم مشکل غلظت خون و ایمنی داشته باشم ؟؟؟؟

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
هفته 11 بودم و جفت رشد کرده بوود سری اول نوشتم کورتاژ شدم ولی این سری رفتم بیمارستان با شیاف و فرص زیر زبونی به خونریزی و دفع لخته افتادم بعد بردن اتاق عمل برای پاکسازی

tomorrow is a mystery...

دقیقا نگار جون منم خدا خدا میکنم مشکلی وجود داشته باشه که پیداش کنن ....چون شنیدم بعضیها سقطهای مکرر بی علت دارن :(((

tomorrow is a mystery...

حدود 12 ساله ....من 28 سالگی ازدواج کردم ...تو سن 37 سالگی تازه برای اولین بار اقدام کردیم....

tomorrow is a mystery...

از خودم مطمئن بودم چون نه کیست داشتم و نه مشکلی ...اوائل بچه نمیخواستیم ...الانم اینقدر که اطرافیان بهمون فشار میارن دیگه افتادیم دنبالش ....مشکل حامله شدن ندارم ...اولین اقدام دفعه اول باردار شدم و اینسری دومین ماه بعد از اقدام باردار شدم

tomorrow is a mystery...