|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
مونا جون ولی طبق چیزایی که من خوندم تو نت و این طرف اون طرف مورفولو ژی اگه خیلی کم نباشه آنچنان تاثیر گذار نیست نمیدونم والا چی بگم ایشالا مشکل مهمی نیست عزیزم فکر نکن بهش
مونا جون نمیدونم راستش البته من خونم غلیظ نیست دکتر میگفت زود لخته میشه باعثمیشه بخواد جنین رو دفع کنه ایشالا مشکل رو پیدا کنن عزیزم ما بقی حل میشه و درمان داره
هفته 11 بودم و جفت رشد کرده بوود سری اول نوشتم کورتاژ شدم ولی این سری رفتم بیمارستان با شیاف و فرص زیر زبونی به خونریزی و دفع لخته افتادم بعد بردن اتاق عمل برای پاکسازی
Yesterday is a history....
tomorrow is a mystery...
but today is a gift
عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه
.
از خودم مطمئن بودم چون نه کیست داشتم و نه مشکلی ...اوائل بچه نمیخواستیم ...الانم اینقدر که اطرافیان بهمون فشار میارن دیگه افتادیم دنبالش ....مشکل حامله شدن ندارم ...اولین اقدام دفعه اول باردار شدم و اینسری دومین ماه بعد از اقدام باردار شدم
Yesterday is a history....
tomorrow is a mystery...
but today is a gift
عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه
.