2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنون از همه دوستان بابت تبریک گفتن ..................در ضمن خیلی التماس دعا دارم لکه بینی تبدیل شده به روزای آخری پریودی خیلی نگرانم کرده دعام کنید من دیگه طاقت ندارم
دکتر گفت سلکسان و آسپرین قطع کن پرژسترون رو زیاد کرده روزی دوتا شیاف و روزی دوتا آمپول 50 بزنم
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام به همه چشم میترا جان

من سلکسان و آسپرین رو قطع کردم یک هفته بعد دیگه خبری از لکه و خون نبود خدارو شکر و الان دکتر گفت اسپرین رو شروع کنم ولی سلکسان فعلا قطع هست تا بعد ببینم دکتر چی میگه .دوستان دعامو کنین .
25بهمن سونوی ان تی دارم و سرکلاژ
احتمالا کمتر نت بیام یا اصلا نیام .اگر ازم خبری خواستین وبلاگم همه چی رو تقریبا تو ضیح میدم
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام
میبینم به نوبت همه دارن مامان میشن
ترانه جون خیلی تبریک میگم عزیزم
شادی جون منم تو 9 ماه بارداریم سلکزان زدم هیچ مشکلی برای بچه ها م به وجود نیومد و هر دوشون سالم و باهوشن و با اینکه 36 هفتم تموم نشده بود دستکاه نرفتن و هر دو هوشیار بودن
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام برهمگی
من هفته 6بارداری هستم با میکرو باردارشدم تابحال دوبارخونریزی کردم یکبار پنجشنبه که رفتم بیمارستان سونو کردن ساک وفتال پل ویولک ساک رودیدن دوباره دیشب خونریزی کردم شدییییییییییییییید ولی شفاف وروان بود دکتر گفت هپارین رو قطع کنم ازساعت 9شب تاتقریبا 3 نصفه شب خونریزی ولکه بینی داشتم بعدش قطع شد فقط بلند میشم لک قهوه ای تیره روی دستمال میبینم ولی وقتی خوابیدم هیچی نیست ضمنادیروزشدیدا خون دماغ شدم کسی این شرایط روی توبارداریش تجربه کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین
بنیتای عزیزم عشقم نفسم 21شهریور 92 بدنیااومد
سلام
من هم هفته 8 یک باره لک روون دیدم که یک روزه بند اومد و مشکلی هم بعدش نبود. البت استراحت مطلق بودم. شیاف هم استفاده می کردم. برای این که مشخص بشه آیا مشکلی هست یا نه باید مجددا برس سونو هر نوع خونریزی خطرناک نیست ولی باید پیگری بشه.
انشالله که خبرهای خوبی در انتظارت هست
فرزندم در خواب می خندد... با خودم می گویم حتما با فرشته ها حرف می زند.... شاید خاطرات بهشت را مرور می کنند...
سلام اکی جون

من دی پیغامتو دیدم احتمالا مشکلت انشالله تا الان حل شده...

ولی نترس این شرایط و من هم با هپارین داشتم... هم خونریزی شدید هم لکه ها قهوه ای ...

هم ی بار ی لخته اندازه ی توپ پینکپنک ازم دفع شد که فکر کردم جننینه
اما خدا رو شکر نبود و خونهایی که به خاطر هپارین جمع شده بود ی جا و لخته شده بود اونجوری شده بود..

از خودت خبر بده خانمی... خوبی؟؟؟؟

خدای خوبم. ممنون
میترا جون عزیزم ممنون از جوابت خداروشکر از اون موقع دیگه خونریزی نداشتم همون روز 18 بهمن هم رفتم سونو قلب نی نی رو دیدن خداروشکر ولی دیروز تا خونه مامانم رفتم اونچا پله داره دوباره کمی لکه های قهوه ای دیدم البته مثل ترشخ قهوه ای رنگ بود بیشتر شما استراحتت چطور بود استراحت مطلق بودی ؟ یا کمی فعالیت داشتی؟
بنیتای عزیزم عشقم نفسم 21شهریور 92 بدنیااومد
سلام دوستان
من تازه وارد این تاپیک شدم. متاسفانه دومین سقطم برام پیش اومد. موردهای من به این صورت هست که راحت باردار میشم و توی این دو دفعه بارداری جنین تشکیل شد با ضربان قلب نرمال. ولی اولی تو هفته 8 و دومی تو هفته 9 رشدش متوقف شده. میخوام بدونم بعضی از شماها که مثل من بودین و تا حالا پیگیری کردین به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
بعد از سقط اولم یه سری آزمایشهای تقریبا کامل دادم که همش خوب بود. دکتر بهم آسپرین و فولیک اسید داده بود که مصرف می کردم ولی برای بار دوم هم اتفاق افتاد.
ضمنا نمی دونم کجا برم برای پیگیری. دکتر خودم کرم نیا توی بیمارستان صارم هستش. حالا موندم کدوم مرکز یا دکتر برم برای پیگیری. دارم از اول این تاپیک رو میخونم. خیلیها رفتن ابن سینا بعضی ها هم پاکروش. دکتر معینی هم بودن. شما چی به من توصیه میکنن؟
امروز میرم بیمارستان برای دریافت شیاف که جنین دفع بشه. چند وقت بعدش میتونم برای آزمایشات مراجعه کنم؟
ممنون اگه راهنماییم کنید.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جان تقریباموردت شبیه منهبرامامشکل اسپرم ضعیف همسر و مشکلات هورمونی من بود
حتماالان دیگه دقیقتربررسی میکننت
ولی خیلی از مواردمشکل ضعف نطفه اس که سقط میشه
شوشوت دکتر رفته برامعاینه؟

درهرحال امیدوارم اصلادیگه برات پیش نیاددوستم
سلام مریم جون منم دکترم کرم نیا هست تو بیمارستان صارم الان از بیمارستان اومدم یه بار تو هفته 7 نبض جنین از کار افتاد و امروز واسم مشاوره ژنتیک نوشتن و آزمایشات دیگه کرم نیا کورتاژم کرد یعنی دکتر بدیه؟
پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد