2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سئوالمو میپرسم توروخدا اگه کسی میدونه جواب بده
الان هفته 10هستم رفتم دکتر برای معاینه گفت رشدجنین متوقف شده قلبش میزدا ولی دیگه نمیزنه رفتم سونوی واژینال بیرون گفت جریان خون نداره و مرده ولی الان 10روزه که نمیفته چی کار کنم خودش سقط شه خونریزی ندارم چرا
سه بار رفتم سونو گفته جنین مرده ولی چرا من درد و خونریزی ندارم
خدایا شکرت
سلام مهتاب جون منم دقیقا همین جوری بودم سقط دومم هفته 12 که رفتم گفت 3 هفته پیش قلب جنین متوقف شده ولی من اصلا لکه بینی هم نداشتم با این قرصهای زیر زبونی به خونریزی افتادم ولی بازم دفع نشد اخرش مجبور شدم کورتاژ بشم ولی کورتاژ خیلی خوب بود برای اینکه بعدش دیگه خونریزیم قطع شد
ولی خدا کنه تو با همون قرصای زیر زبونی دفع بشه تا میتونی چیزای گرم بخور
سلام به همه دوستان گل این تاپیک

اول از همه میخام دعا کنم ...برای همه اونایی که ایطور باید درد بکشن!!کاش هیچ سقطی وجود نداشت البته واسه بعضیا ک لیاقت ندارن......ولش کن

سونیا جون نمیدونم تو سونیای خودمونی (کلوپ نل) یا نه ..نمیدونم باید بگم کاش اون نباشی یا باشی..اخه مدتیه به فکرتم اینکه باردار شدی یا نه مشخصاتت که همون سونیای خودمونه در هر صورت عزیزم بدون خیلی خییلی ناراحت شدم از سقط سومت خیلی دلم برات شکست اخه چرا؟ تو ازمایشای ایمین رو هم داده بودی؟

من بعد سقط دوم خیلی آز دادم و تقریبا تموم شد ازام و الان تنها آز Amh مونده ک جوابش 10 روز دیگه معلوم میشه دکترم بهم اجازه اقدام داد وگف به محض بارداری آمپول بهم میده فک کنم هموون هپارین یا از همون گروه بهم آمپول میده

راستش از اینکه تو با وجود هپارین دفه دوم حاملگیت بازم سقط کردی خیلی نا امید هسم همش تو جلو چشمی میفهمم ک چقدر ناراحت کنندس ...دو روزه ک دارم گریه میکنم یجورایی هم از امپوله میترسم و البته فک کنم بیشترین ترسم از اینکه با وجود هپارین بازم سقط کنم

دوستای گلم بهم مشاوره بدید دلم به شما احتیاج داره
دوست جونا چرا نمیاین من از صب چن بار اومدم ولی هیچکی نیومده

یه سوال دیگه هم دارم لطفا بگین

شما (اونایی ک سقط مکرر داشتن) براتون آز Fsh یا Amh هم داد دکترتون؟ برا من اف اس اچم 14 بود دکی گف برا اینکه مطمئن شم تخدونم ضعیف نیس ای ائ اچ رو هم بدم ترسوند منو نکنه یه چیزیم باشه
سلام دوستان عزیز
کیاناز جونم خوبی عزیزم کیاناز جون متاسفانه من دوباره سقط کردم خواست خدا این بوده خیلی ناراحت بودم خیلی گریه کردم افسردگی گرفتم ولی بازم میگم شاید مصلحت خدا دراینه با سرنوشت وتقدیر که نمیشه جنگید
کیاناز جونم ناراحت هپارین نباش کاری که نداره عادت میکنی روزای اول یکم سخته ولی بعدش برات عادی میشه گلم
شما که رفتی کلی ازمایش دادی خیالت راحت باشه توکلت به خدا باشه انشالله این سری که باردار شدی نینی برات میمونه استرس خودش باعث سقط میشه اینو بزاری کنار انشالله که دیگه این اتفاق نمیفته
منم این سری میخوام دکترمو دوباره عوض کنم بچه هایی بودن که چند تا سقط داشتن ولی الان مامان شدن واین دکتر و بهم معرفی کردن با توکل به خدا دوباره تلاش خودمو میکنم
ولی نمیدونی کیاناز جون خیلی دلم گرفته خیلی همش دلم میخواد تنها باشم وبزنم زیر گریه
سلام به همه

کامنت مهتاب رو خواندم اومدم جواب اون رو بدم

خانمی برو دکتر ... من هم خودم به خونریزی نمیافتادم باید دارو بدن...

برای خودت ضرر داره. موندن جنین مرده تو بدن مادر خوب نیست و باید زودتر درآورد.
اگر به دارو جواب داد طبیعی اگر نه با کورتاژ درمیارن.

غصه نخور انشالله دفعه بعدی برات میمونه. سالم دنیا میاد.
خدای خوبم. ممنون