|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام به همه من چهارشنبه متاسفانه برای بار پنجم سقط کردم
ازتون یه راهنمایی می خوام ، من تحت نظر ابن سینا هستم اما دیگه نمی خوام اونجا یا هر جایی که تیمی کار می کنن برم چه دکتری رو بهم پیشنهاد می کنین که تو زمینه سقط باتجربه باشه ایا دکتر پاکروش خوبه ؟ بخدا دیگه نه زمان دارم نه از نظر روحی آمادگی یه سقط دیگه رو دارم ممنون
من هم از سقط خسته شدم.دلم نی نی میخواد..من 2 تا سقط داشتم....منم میخواستم پیش پاکروش برم اما معرفی نامه نتونستم پیدا کنم...تصمیم گرفتم برم پیش محسن معینی
سلام خانما . منم دو تا سقط داشتم . الان که به زور و خودم به صورت آزاد آز دادم فهمیدم اف اس اچ . آنتی تی پی او بالا هست و پروتیئن سی پایین . باید چه کا رکنم . درمان بعدش بارداری یا درمانش حین بارداری هست ؟؟؟؟ کسی مشکل من رو داره ؟؟؟؟؟
لیلا جون منم همین مشکل و دارم...البته tsh واسه من نرمال بود...ولی آنتی بادی tpo بالاس...پروتیئن c من بالاس...درمورد درمانش چیزی نفهمیدم...16 میرم پیش دکترم تا بفهمم چی به چیه
سلام پریسا جون . منم تی اس اچم نرمال هست شکر خدا . آنت یتی پی او مال من 80 هست . پروتئین سی من پایین هست . تراخدا فهمیدی به منم بگو . میخوام این تاپیک رو کامل بخونم . عادله جونم وبلاگش عالیه .
سلام به همه خوبین ؟ من این روزها خیلی داغونم ، از 5شنبه که از بیمارستان اومدم اشکم قطع نمیشه
تا حالا سه بار رفتم بیمارستان و بخش زنان بستری شدم ، اما نه برای به دنیا اومدن نی نی بلکه برای سقطش خیلی سخته تخت های دیگه همه کنارشون بچه هست ولی من ............
سلام غزل جون متاسفم برات کجا دکتری میری ، دکترت و عوض کن بعد از سه تا سقط نیاز به بررسی کلی داری این دکترها بعد از کلی آز و بررسی نمی تونن علت سقط و پیدا کنن وای به حال اینکه بدون آزمایش بخوان نظر بدن من که بعد از عوض کردن 4 تا دکتر هنوز دلیلی برای سقط هام پیدا نشده