2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام به همه
من چهارشنبه متاسفانه برای بار پنجم سقط کردم

ازتون یه راهنمایی می خوام ، من تحت نظر ابن سینا هستم اما دیگه نمی خوام اونجا یا هر جایی که تیمی کار می کنن برم
چه دکتری رو بهم پیشنهاد می کنین که تو زمینه سقط باتجربه باشه
ایا دکتر پاکروش خوبه ؟ بخدا دیگه نه زمان دارم نه از نظر روحی آمادگی یه سقط دیگه رو دارم
ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانما . منم دو تا سقط داشتم . الان که به زور و خودم به صورت آزاد آز دادم فهمیدم اف اس اچ . آنتی تی پی او بالا هست و پروتیئن سی پایین . باید چه کا رکنم . درمان بعدش بارداری یا درمانش حین بارداری هست ؟؟؟؟ کسی مشکل من رو داره ؟؟؟؟؟
سلام پریسا جون . منم تی اس اچم نرمال هست شکر خدا . آنت یتی پی او مال من 80 هست . پروتئین سی من پایین هست . تراخدا فهمیدی به منم بگو . میخوام این تاپیک رو کامل بخونم . عادله جونم وبلاگش عالیه .

سلام شهره جون . متاسفم واقعا سخته . علتش چی هست عزیزم ؟؟؟؟؟ دنبال درمانت رو جد یبگیر . خدا صبرت بده خیلی سخته .
سلام به همه
خوبین ؟
من این روزها خیلی داغونم ، از 5شنبه که از بیمارستان اومدم اشکم قطع نمیشه

تا حالا سه بار رفتم بیمارستان و بخش زنان بستری شدم ، اما نه برای به دنیا اومدن نی نی بلکه برای سقطش
خیلی سخته تخت های دیگه همه کنارشون بچه هست ولی من ............
سلام متاسفم برات سحر جان
انشالله که دیگه برات اتفاق نیافته..

من پیش خانم دکتر طاهری پناه میرفتم... تو بیمارستان لاله ویزیت میکرد مطب هم داره.. فکر کنم تو میرداماده...
من از اون بیشتر از پاکروش راضی بودم...

خدای خوبم. ممنون
سلام میترا جون
من هم دیروز بعد از کلی پرس و جو از دوستان رسیدم به دکتر طاهری پناه که اونها هم می گفتن از پاکروش بهتره

شما هم مشکل سقط مکرر داشتین و آیا مشکلتون تشیخص داده شد و نتیجه گرفتین ؟

نوبت گرفتن از این دکتر به چه شکلی هست حضوری یا تلفنی ؟ و بعد از چند ماه نوبت داده میشه ؟

اگه شماره ای از دکتر دارین یا اسم کوچیک دکتر که از مخابرات سوال کنم
ممنونم

منم سه بار سقط داشتم دو بار خودبخودی سقط شد دفع سوم قلبش تشکیل نشد ولی با این حال خودش افتاد قبل از

این که من بخوام اقدام به سقط کنم من خیلی دکتر رفتم ولی آزمایش خاصی برام ننوشتن تا این دکتر گفت فیبرم 10

سانتی داری و من یک ماه پیش عمل کردم و فیبرمم رو برداشتن ولی دکتر بازم گفت از لازم نیست انجام بدی گفت می

تونی بعد از 5 ماه حامله بشی ولی من خیلی نگرانم می ترسم دوباره باردار بشم و خدای نکرده برای بار چهارم سقط کنم

نمیدونم چکار کنم...
سلام غزل جون
متاسفم برات
کجا دکتری میری ، دکترت و عوض کن بعد از سه تا سقط نیاز به بررسی کلی داری
این دکترها بعد از کلی آز و بررسی نمی تونن علت سقط و پیدا کنن وای به حال اینکه بدون آزمایش بخوان نظر بدن
من که بعد از عوض کردن 4 تا دکتر هنوز دلیلی برای سقط هام پیدا نشده