2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
بیتا جان از همدردی و راهنماییت ممنونم من همه آز مایشها را دادم حتی ژنتیک همه خوب بود فقط 2تا از جنینهای من قلب نداشتند بقیه تا 4/5 و 6 ماهگی هم رفتند اما خدا نخواست و نموندند باز هم ممنونم

شهره جان از راهنمایی شما ممنونم امیدوارم همگی به مرادتون برسید
سلام صنم جون من تقریبا تمام پست هاتو از اول خوندم وخیلی به یادت بودم ودلم میخواست ازت خبری داشته باشم

دختر بیا حداقل مراحلی که طی میکنی برامون بنویس واز خودت خبری بذار .موفق باشی دوست خوبم .

موافقم که افلاطونی تو این زمینه اصلا سر در نمیاره . ودر آخر همه رو به آی وی اف واهدائی معرفی میکنه .کارش فقط تو نازائی خوبه
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه

مهساجان و لیلاجان مبارکه.. انشالله این 9 ماه رو به سلامتی طی میکنید.
ناناجان تبریک میگم واقعا خوشحال شدم که یکی دیگه از بچه های این کلوپ بارداریش با موفقیت تمام شده.. انشالله 120 سال زیر سایه پدر و مادر زنده باشه.

عادله جان عزیزم از این رفتارهای پزشکها متاسفانه فرت و فراون همه تو چنته مون داریم... انشالله که شما هم زودتر جواب میگیری و خلاص...

اروشاجان انشالله که شما هم زیر نظر ی دکتر خوب زودتر جواب بگیری .. توکل به خدا.

سلام ترانه جان... موافقم باهات که افلاطونیان تو زمینه نازایی کارش خوبه و تقریبا تمام مریضهلشون هم نازایی هست.
خیلی تک و توک مریض سقطی دارن.. (ولی صنم جان راجع به افلاطونیان نگفته راجع به صاحب کشاف نوشته....)

اما در مورد افلاطونیان من واقعا ازش راضیم در زمینه خودم..... چون اولا اون بود که دل منو قرص کرد که عمل رحم نکنم... دووم اینکه چون تجربه اش بالاست هر علائمی تو بارداری رو زود تشخیص میداد و آزمایشش رو مینوشت.
از اون دکترهایی نبود که هر هفته چهار صفحه آزمایش بگیره و بعد دارو بده...

مثلا برای من ماه هفتم اینها بود ی بار ویزیت همین که دید لبم خشکه آزمایش قند فرستاد و دید عدم تحمل گلوکز دارم و بستری و رژیم و بقیه اش....

اما بقیه دکترها از ماه سومم آزمایش میگرفتن ... اصلا هم قند نشون نمیداد دیگه راحت بودم واسه خودم ...

در صورتیکه چون سابقه دیابت خانوادگیمون هم بالاست همیشه شک میکردند و چون زود آزمایش میگرفتند چیزی نشون نمیداد....

مابقی مراقبتهاش هم از نظر حرکتهای جنین و غیره... خیلی خیلی استرس من رو طی حاملگی کم میکرد.
خدای خوبم. ممنون
سلام انشالله که بادار میشی عسل خانم...

بعد سقط ی کم طول میکشه بدن خودشو پیدا کنه.

من بیمارستان لاله میرفتم اونجا هر از 2-3 ماه یکبار عباس افلاطونیان همون که مال یزده بیمارستان نازایی داره.. میومد.
ویزیت میکرد.. البته صبح تا عصری علافی داشت ی بار ویزیت...

ی بار هم پیش اون سقط داشتم... دیگه برام آز ژنیک مینوشت که نرفتم و ناخواسته باردار شدم...

رفتم باز پیشش گفت توکل به خدا باز درمان هپارین میریم جلو ....تشخیصشو میداد گفت برای کارهای حین بارداری پیش خانم طاهری پناه برم...

اونهم همون بیمارستان لاله برای ویزیت و عمل هر روز میومد...

ی کم هزینه هاش بالا بود و ویزیت شدن هم با اینکه باردارها رو همیشه بعد اینکه از اتاق عمل میومد بیرون شروع میکرد و هر کسی هولکی زود معاینه میکرد ی 5-6 ساعتی علافی داشت....

من خودم ابن سینا نرفتم... یعنی شوهر م و مادرم نزاشتن...
اما فکر میکنم برای سقط با تعریفهایی که بچه ها میکنن از این دکتر اون دکتر بیرون گشتن بهتره و زودتر میشه نتیجه گرفت....

خدای خوبم. ممنون
سلام بچه ها امیدوارم همگی خوب باشید و دیگه سقط و تجربه نکنید من مطالب تابیک و خوندم البته نه همشو چهل صفحه اول و دیدم چقدر این مورد زیاد شده چند روز پیشم که دکتر بودم سه مورد دیدم من یه بچه دارم خداروشکر اما الان که دومی رو می خوام به خواست همون اولی نمی دونم چرا نمی شه یعنی باردار می شم و پوچ و بعد محبور به سقط یا کورتاژ شدم دفعه اول که دکتر گفت طبیعیه اما دفعه دوم یه آز برای خودمو شوهرم نوشت که مشکلی نبود باز دلم آروم نگرفت رفتم سراغ یه دکتره دیگه که بهتر بود من مشهدم رفتم تیمورزاده اونم برای یه سری آزمایش دیگه و سونو نوشت و بعدم گفت مشکلی نداری می گم چرا اینجوری می شه پس می گه طبیعیه تا سه بارشم طبیعیه باور کنید واقعاٌ نمی خوام دوباره تکرار بشه الان پسرم هنوز فک می کنه من نی نی تو دلمه و منتظره کسی مثل من بوده که همچین وضعیتی داشته باشه و دوباره باردار بشه و مشکلی براش پیش نیاد اگه می دونیدو کسی رو سراغ دارید بهم بگید ی کم دلگرم بشم ممنون
خدای مهربونم ممنونم به خاطر دسته گلای نازی که بهم دادی ازت می خوام خودت کنارشون باشی همیشه و همه جا
چقدر زود فرستادنتون ابن سینا عسل بانو..

یعنی بعد اولین سقط رفتید ابن سینا....

پس شاید واقعا شوهرم حق داشت که نگذاشت برم بهم میگفت مراکز تحقیقی آدمها رو موش آزمایشگاهی میکنند دنبال مقاله درآوردن از مریضهان نه درمان!!!!!!!!

انشالله که مشکلتون حل بشه عسل بانو.. راستش من 2 سالی هست دیگه پامو بیمارستان لاله نذاشتم...

اما اون موقعها تو بیمارستان لاله میرفتم برای ویزیت طاهری پناه و افلاطونیان...

شماره تلفنش هم 885663006 بود... اگر عوض نشده باشه و دکترهاشون عوض نشده باشن
خدای خوبم. ممنون
سلام به همه دوستای گلم
میترا جون مرسی گلم با دلگرمیهای که شما و دوستای خوب دیگه من ناامید نشدم و خداروشکر نتیجه گرفتم
دوستای خوبم من بعد از کلی دکتر رفتن فهمیدم که مشکل اکثر ماها که سقط میکنیم از غلظت خونه بهتون پیشنهاد میدم حتما ی دکترمتخصص خون برید چون من به پیشنهاد دکتر معینی وقتی رفتم بهم گفت هشتاد درصد سقط ها بر اثر غلظت خونه و برام آزمایش های دیگه ای هم نوشت که مشخص شد چه نوع رقیق کننده ای باید مصرف کنم چون هپارین و سکسان برای من جواب نداده بود برام فرگمین و پردنیزلون با روش هفته اول یکی هفته دوم دوتا هفته سوم سه تا هفته چهارم چهارتا و تا آخر هم ادامه دادم و با تجویز دکتر معینی ماهی دوتا آی وی آی جی هم زدم به نظرم اگر بتونید پیش دکتر توگه هم ی سر برید ضررر نداره من که نتیجه گرفتم اگر خواستین بگید تا آدرس و شماره تماسش رو بهتون بدم
سلام دوستای خوبم.من این ماه بعد از 2 تا سقط که پارسال داشتم دوباره باردار شدم.تو هفته 4 بعد از نزدیکی لکه بینی پیدا کردم که بعد از مراجعه به دکتر و استفاده از شیاف پروژستون و مقداری استراحت خدارو شکر برطرف شد. من الان 3 ماه هست که آ اس آ و فولیک اسید مصرف میکنم، دکترم به اصرار خودم برام هپارین نوشت ولی گفت من بهت توصیه نمیکنم و چون خودت میخوای برات مینویسم. من هنوز آمپولها رو تهیه نکردم حالا خواستم ازتون بپرسم با توجه به اینکه لکه بینیم قطع شده آمپول رو استفاده کنم؟ از کی باید مصرفش شروع بشه،دکتر برا من 18 تا آمپول نوشته. ودیگه اینکه قیمتش چنده چون داروخانه گفته 17000 تومن.خواهش میکنم جوابم رو بدید ازتون ممنون میشم.
نانا جون بهت تبریک میگم و خدار و شکر میکنم که نتیجه گرفتی. خواستم بپرسم مگه پردنیزولون هم برا غلظت خونه؟ من هر چی به دکترم میگم برام بنویسه قبول نمیکنه و میگه کورتونه و ضرر داره.من آزمایشای انعقادی رو دادم و هیچ مشکلی هم توشون نبوده ولی با این حال 3 ماه هم هست که آ اس آ مصرف میکنم.
سلام نانا جون منم پیش دکتر توگه رفتم ک آزمایشات انعقادی و نوشت...
منم 2 تا سقط داشتم..اولی پوچ...دومی هم قلب نداشت...من تو آزمایشات ایمنی م هم آنتی لیستریام بالا بود ک دکترم گفت واسه ویروس آبله مرغونه...دکترم گفت باید آب زیاد بخوری...منم دکترم رو عوض کردم از دکتر محسن معینی وقت گرفتم...عکس هم از رحم گرفتم ک رحمم مشکلی نداشت فقط انتهای لوله ها یه پچیدگی کوچیک داره ک دکتر گفت احتمالا با تزریق حاذب از بین رفته....
Lilypie First Birthday tickers
protein c
protein s
homocystal
lupus
anti coegolant
rubella
cmv
anti phospholipid
anti cardiolipin
anti tpo
ana

سلام خانوما منم با وجود 2 تا سقط زیر 3 ماه رفتم دکتر و این آزمایشها + کاریوتاپ رو برام نوشت. میشه بهم بگین شما علاوه بر این آزمایشها دیگه چه آزهایی دادین؟

دکتر من بم گفت اینا آز هورمونی اند ولی اینطور که من فهمیدم این ها همه مربوط به غلظت خون و سیستم دفاعی بدن هستن و آز هورمونی آزمایشهای fsh و انواعش هستن که تو روز2-3 پریود انجام میشن.
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
کاریوتاپ بررسی کروموزمی والدینیه که سقط مکرر دارن. فکر کنم بیشتر چون ما فامیل بودیم اینو بم داد.
آخه چرا بعضی از آزمایشها رو به پریسا داده و به من نه و برعکس؟ کسی میدونه اینا برای چین؟
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.