2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
واااااااااااااااااااای اروشا جون..بمیرم الهی! تو دیگه خیلی ناراحتی تحمل کردی خواهر

من که خودم دوتا سقط داشتم کلی افسرده شدم ..خدا بداد شما برسه..

والا تجربه من یه نفر که میگه همه دکترا کارشون مثل همه!..فقط بعضیا بیشتر اسم در کردن!

بازم میل خودت...من که شناختی از پاکروش ندارم

خانومی رحم شما رو خیلی دستکاری کردن به علاوه اینکه 7 تا سقط هم داشتی!بنظرت بهتر نیست یه مدت به بدنت استراحت بدی؟؟؟؟؟/

دکتر صاحب کشاف هم خیلی معروفه ..اگه اون کاری نتونسته بکنه بعیده پاکروش هم بتونه!

ضمن اینکه همه چیز فقط و فقط دست خداست..بهتره اول از خدا بخوای..دکترا فقط وسیله ان

بنظر من که مشکل شماباید ریشه یابی بشه..چون جنینهای شما همشون مشکل تشکیل قلب داشتن!

آز ژنتیک دادی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رحم اجاره ای هم خیلی دردسر داره..راستی از نظر شرعی مجازه؟؟؟؟؟؟؟؟

باید اون کسی که پیدا میکنی خیلی مطمئن باشه..بعدا نزنه زیر همه چیز و براتون دردسر ساز بشه؟

ایشالا که گره از مشکلت باز بشه خانومی
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
سلام دوستان

نانا جون تولد دختر گلت مبارک باشه
تا اونجایی که یادمه شماپردنیزولون رو دوران بارداری مصرف میکردی
میشه بگی از روی چه آزمایشاتی این دارو واست تجویز شد؟وآیا هپارین هم زدی؟؟؟؟
در ضمن تحت نظر کدوم دکتر بودی؟؟؟؟؟؟

اروشا جون اولا تبریک میگم به این روحیه قوی و اراده محکمت
من که با 2 تا سقط داغونم و.....
درضمن عزیزم زیر نظر یه دکتر باش ومدام دکترت رو عوض نکن پیش پاکروش یه سر بری امتهانش ضرری نداره
ولی دکتر سختگیریه ودر صورتی پیشش جواب میگیری که کاملا دستوراتشو رعایت کنی

نمیدونم ولی یجورایی دلم واست روشنه
ان شالله بزودی یه نی نی سالم وزیبا بیاد بغلت

سحر جون من که خودم از ابن سینا کاملا ناراضی هستم
بعدا میام جریان رو مینویسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با سلام به همگی‌، من رفتم مطب اشرف معینی تجربهام شاید مفید باشه . من ایران نیستم فقط یک ماه یک سر زدم ایران، منزلم هم در تهران نیست. به هر حال با هر مشقتی که بود رفتم مطب ایشون، جز بار اولیها بودم بعد از کلی‌ معطلی تونستم وارد مطبش بشم، دو تا ماما یا دکتر تازه کار اونجا بودند یکیشون جمعا ۲-۳ دقیقه با من حرف زد و به قول خودش شرح حال گرفت، یک نگاه سر سری هم به آزمیشام انداخت و همینطوری الکی‌ بدون معاینه بهم مترونیدازول داد، و یک قرص دیگه که برای قارچ و عفونت است که من اصلا این مشکلو ندارم. بعدش هم گفت باید عکس رنگی‌ بگیرم و دوباره بیام، اصلا دکتره افتخار نداد باهام حرف بزنه. خلاصه چند هفته بعد عکس رنگی‌ گرفتم و دوباره با مشقت زیاد رفتم اونجا، این دفعه دیگه جالب تر بود، اصلا اجازه ندادند وارد مطب بشم منشی‌ آزمایشم را برد تو، یکی‌ از ماما‌ها اومد بیرون و گفت ما مشکلی‌ ندیدیم و نمی‌تونیم کمک کنیم! گفتم بذارید با دکتر حرف بزنم گفت نمی‌شه! جالب تر اینکه یک نفر قبل از من هم بود که ازمیشاشو برده بودند تو، اولش آزمایش‌های منو با اون قاطی‌ کرده بودند و همه را داده بودند به اون و از روی آزمایشهای من بهش توصیه هم کرده بودند! خلاصه اینقدر دقیق هستند! من ۲۰ هزار تومن پول ویزیت دادم، ۲ روز از ظهر تا غروب معطل شدم حتا یک ثانیه هم نتونستم با دکتره حرف بزنم و حداقل سوالمو بپرسم! حیف این همه وقت و انرژی. واقعا آدم بی‌ مسئولیت و پول پرستیه این خانوم دکتر، اگه از همون اول میگفت که دکتر وقت نداره من می‌تونستم این وقت انرژی را روی یک دکتر دیگه بذارم که ارزششو داره. آدم دلش کباب می‌شه واسه اون همه آدم که از شهرستان اومده بودند.
سلام خاطره جان
اومدم خبر مامان شدنمو بهتون بدم
از دیروز هپارین و پروژسترون و پرودونیزول و شروع کردم
خیلی نگرانم
واسم دعا کنید
هر چی خواست خدا باشه همون می شه
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
وای لیلا جون هزار بار تبریک !!!
تمام موهای بدنم راست شدن از خوشحالی. ایشالا که همه چیز به خوبی پیش میره.

منم سونوی سه ماهه دوم رو رفتم خدا رو شکر سالم بود. جواب کشت اول آمنیوسنتز هم اومد سالم بود . خدا رو شکر.
راستی نینی م دختره!!!
سلام به دوستای گلمممم

خاطره جون تبریک به خاطر دخملی
ایشالله بقیه دوران بارداری رو هم به سلامتی طی کنی

لیلا جونم بازم تبریکککککککککککککککککک

منم که از خودم بگم
خدا رو شکر چند روز پیش صدای قلب جوجوم رو شنیدم...
تو 4 تا بارداری قبلی هیچ وقت قلب نداشتن
خیلی خدا رو شکر می کنم
خیلی التماس دعا دارم ازتون
بوووووووس
سلام بچه ها
نمیدونم منو یادتون هست یا ؟از بچه های قدیمی تاپیکم که البته الان کلا خیلی کم به نی نی سایت میام.5 تا سقط داشتم.اگه یادتون باشه امده بودم پیشتون در مورد صاحب کشاف بپرسم. راستش بلاخره به اصرار اطرافیان رفتم بعد از اینکه 600هزار تومان ازمون گرفتبخاطر آزمایشای الکی ...و تونستیم بریم پیشش تازه فهمیدیم برای سقط مکرر هیچی حالیش نیس...........سه روزه با شوهرم داریم حرص میخوریم که کاش حداقل ی حرف درست و حسابی بهمون میزد.
قبلا ی ویزیت پیش طرازی رفته بودیم و با اینکه خیلی جوانتر از صاحب کشاف بود ولی حرفاش خیلی منطقی تر و علمی تر بودن.حالا با شوهرم تصمیم داریم بریم پیشش(البته ما مطبش رفتیم من خودم محیط ابن سینا را دوس ندارم) البته از رزاقی و عارفی هم خیلی تعریف میکنند. شماهایی که ابن سینا میرین کدوم یکی از این دکترا توی ابن سینا از نظر سقط متبحرترند؟
Lilypie Pregnancy tickers
صنم جون به نظر من مزیت خیلی بزرگ ابن سینا به دکترهای ایمونولوژی که داره هستش.
مخصوصا دکتر زرنانی

حتی همین دکترهای زنان رو حرف ایشون حرف نمی زنن و تصمیمی که اون بگیره بهترین تصمیمه
چون تخصصش در این زمینه است

به نظرم یکبار برو پیشش با تمام آزمایش هات و نظرش رو بدون
بعدش رزاقی و طرازی تقریبا بهترن تو ابن سینا
الیس عزیز بهتون تبریک میگم منم دوتا سقط در هفته 8 داشتم میتونم ازتون بپرسم این دفعه چه داروهایی دکتر براتون تجویز کرد و چند ماه پس از سقط دوباره باردار شدین امیدوارم که هم خودتون هم نینی تون همیشه سالم وشاد باشین