2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یچه ها

من قبلا ایتجا می یومدم و کلی درد دل می کردم خواستم بگم من الان 5 روزه انتقال جنین و انجام دادم سه تا نی نی برام گذاشتن تنها چیزی که ازتون می خوام برام دعا کنید که خدا بهم بچه سالم و صالح بده

واقعا به دعای تک تکتون نیاز دارم

منم برای شماها دعا می کنم
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
وارش جان

چه دعای وحشتناکی برای مامانی کردی!

سه تا بچه اونم توی این زمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامانی جان امیدوارم هرچی صلاحته برات پیش بیاد خانومی و هرچی که خودت آرزو داری نصیبت بشه

امیدوارم نی نی هات چه سه تا شون موندن چه یکیشون فقط و فقط سالم باشن دوستم
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
سلام به همه خانوم های گل
طاعاتتون قبول ، امیدوارم حاجات همه برآورده بشه
من هم 4 بار سقط داشتم و الان برای بار پنجم باردار شدم ، تحت نظر ابن سینا هستم
سه روز بعد از تاخیر پری رفتم آز دادم و بتا 4162 بود روز ششم تاخیر یعنی توی هفته 5 رفتم ابن سینا سونوی واژینال ساک دیده شده اما جنین نبود و بهم گفتن پوچه و احتما خونریزی زیاده
نمی دونم چرا اینقد زود نظر میدن بعد از سه روز تاخیر با این بتا پوچ بودن ممکنه ؟
هفته 5 برای دیدن جنین زود نیست ؟
فقط به پرونده ام نگاه کرد و چون یکی از بارداری هام پوچ بود گفت این هم مثل اون شده

سلامممممممممممممممممم

مامانی یه فرشته
خیلی وقت بود ازت بی خبر بودیم
الهی به حق این شبای عزیزززززززززززززززززززز بهترینها در انتظارت باشه و نی نی های جیگرت صحیح و سلامت بیان بغلت

سحر جونم اول اینکه تبریک میگم بهتون
واقعا متعجب شدم از حرف دکتر ابن سینا
منم ابن سینا میرم البته الان میرم مطب رزاقی که قبلا تو ابن سینا بود
کدوم دکتر ویزیتت کرد ؟
واقعا متاسفم براشون

اگه هپارین اینا میزنی حتما ادامه بده و ایمان داشته باش که تو دلیت رشد میکنه
سلام به همه

بعد مدتها تونستم بیام تو کلوپ

امیدوارم همه تون خوب باشید و مشکل همه تون زودتر برطرف شه

مامانی فرشته انشالله میمونن استراحت کن و درمانت رو ادامه بده.. توکل به خدا... هر وقت دلت بد رفت آیت الکرسی بخون...

انشالله که میمونن...

از بقیه چه خبر کس دیگه ای مامان نشد؟؟؟؟؟؟؟
خدای خوبم. ممنون
سلام مژگان جون
ممنونم
آره الان قرص آ اس آ و آمپول هپارین می زنم
دکتر مختار ویزیتم کرد
دیگه ابن سینا نمی رم
من از خراسان شمالی میام و 12 ساعت تو راهم تا می رسم تهران ، بعد اینا اینقدر ساده می گیرن و میگن برو تا خونریزی کنی
من اومدم اونجا تا مشکلم حل بشه وگرنه تو شهر خودم هم 4 بار این مشکل برام پیش اومده
راه که قرض ندارم ، شدیم موش آزمایشگاهی اینا
سلام به همه دوستای خوبم
من یکم تیر دخترم دنیا اومد در تمام لحظه ای که تو اتاق عمل بودم تا به الان به یاد همتون بودم ولی وقتی رو نداشتم بیام بهتون خبر بدم
رویا جان خیلی خیلی به فکرت هستم و میدونم میای و میخونی با تمام وجود برات دعا کردم و از یادت غافل نمیشم عزیزم
یک چند وقت دیگه سرم خلوت بشه میام و کلی براتون حرف دارم�
سلام دوستان عزیز بعضی از پستهاتون را خوندم من 7 بار سقط داشتم اولیش در 17 هفتگی دومیش 19 هفته با استراحت سومی پوچ چهارمی سرکلاژ کردم ام 22 هفته کیسه اب پاره شد رفتم ابن سینا همه ازمایشهام نرمال بود کاندید هیستروسکپی شدم قبول نکردم ورفتم پیش دکتر صاحب کشاف اونجا مجبور شدم قبول کنم هیسترو ولاپاراسکپی کردم سقف رحم را بازتر کردند حاملگی بعدی 6هفته قلب داشت اما 8هفتگی بدون قلب ؛سلکسان هم میزدم دوماه بعد دوباره باردار شدم تا 26 هفتگی رفت با سر کلاژ و سلکسان و شیاف اما به دستور دکتر سلکسان را 3 هفته قبل از 26 هفتگی قطع کردم که باعث سقط شد مجبور شدم سزارین کنم اما بچه فقط 2 ساعت زنده موند 7 ماه بعد دوباره باردار شدم از ابتدا سلکسان زدم اما اونم تا هفته 8 قلب داشت و یک دفعه بدون قلب شد مجبور شدم با دارو سقط کنم دیگه خسته شدم همه جنینها هم سالم بودند،استرس زیاد دارم تصمیم دارم رحم اجاره ای بگیرم اما شوهرم هنوز راضی نشده تعریف دکتر پاکروش را شنیدم نمی دونم پیش این دکتر هم برم می تونه کاری برام بکنه از شما دوستان می خواهم کمکم کنید امیدوارم همگی به خواسته هاتون برسید