2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
تبسم جان تا اونجایی که من میدونم و خودم آز دادم..یه آز کاریوتایپ هست که بمنظور بررسی کروموزومها انجام میشه که مال من و همسرم سالم بود و نقصی نداشت

چون خیلی وقتا سقط جنین مربوط به نقص مادرزادی میشه که از نقص کروموزومها نشات میگیره

یه سری آز دیگه هم هست که ژنها رو بررسی میکنن از نظر جهش یافتگی و معیوب بودن

مثلا من دوتا ژن معیوب و جهش یافته داشتم که باعث میشه خونم لخته بشه که اکثر کسانی که مجبور به مصرف هپارین یا آسپرین شدن این ژن رو دارن

اگه این ژن حالت هومو داشته باشه مصرف آسپرین کفایت میکنه در غیر این صورت باید هپارین مصرف کنی

این تجربیات من بود..شاید دوستان دیگه بهتر از من بدونن

ضمنا عوامل محیطی خیلی روی جهش ژنها موثرن مثل هوای آلوده ..امواج نامرئی ..سموم کشاورزی و غیره
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممم

غزل جون و بقیه بچه ایی که ابن سینا میرین

بگم که ابن سینا آزمایش هایی که تو انتقال خون انجام میشه رو قبول داره

من بیشتر آزهامو اونجا دادم که قیمتش خیلی کمتر بود نسبت به جاهای دیگه و دقتش در حد بالا
جز چند تا آزهای تخصصی که خود ابن سینا انجام دادم

غزل جون من دو سال پیش کاریوتایپ رو توی انتقال خون انجام دادم نفری 45 هزار تومان !!!!

در حالی که جاهای دیگه نفری 150 در میومد.
تبسم جان خواهش میکنم عزیزم ..وظیفمه..چون خودمم دوس دارم جواب کامل بگیرم

غزل جان

منم پارسال توی شهر خودمون انجام دادم که نفری 50 تومن میشد اما ما با بیمه خدمات درمانی نفری 5000 تومن دادیم

بیمه تامین اجتماعی که خیلی بهتره
Khatati.com
غزل جون منم بیشتر آزمایشایی رو که ابن سینا نوشته بود رفتم انتقال خون انجام دادم خیلی ارزونتره. کاریوتایپو 5 سال پیش جای دیگه دادم 120 تومن شد. اما انتقال خون شنیدم 50 تومنه. اما باید تلفنی روزش رو هماهنگ کنی . همینطوری نرو.
سلام بچه ها اگه می شه داستان بارداریهای منو بخونید و راهنماییم کنید: سه بار باردار شدم بار اول تو 8 هفتگی

سقط شد ولی قلبش تشکیل شده بود توی یکی از سونوها دکتر گفت فیبرم داری ولی دیگه نگفت که پیگیر فیبرم

بشم شاید اون موقع خیلی کوچکتر بود و راحتر می شد عمل کرد منم چون در این زمینه اطلاعاتی نداشتم اهمیتی

ندادم تا این که سه ماه بعد دو باره باردار شدم ولی این بار هم اخر ماه دو سقط شد دکترم رو عوض کردم باز هم دکتر

فیبرم رو دید ولی گفت فعلا عمل نمی کنیم برای بار سوم باردار شو و من هم اقدام کردم تا اینکه بعد از 8 ماه باردار

شدم ولی این دفعه قلبش تشکیل نشد و مجبور به سقط شدم دوباره دکترم رو عوض کردم می گه باید عمل بشی و

فیبرمت رو برداریم شاید دلیل سقطها همین فیبرم باشه رفتم یه دکتر دیگه آز کاریو تایپ نوشته که انجام بدم حال

ا نمیدونم حرف کدوم دکتر رو گوش بدم دکترها از روی بی مسئولیتی به سقطهای مکرر من اهمیت ندادن و من هم به

حرف دکتر گوش می دادم و به طور جدی به دنبال علت سقطهام نبودم ولی الان می خوام بهترین راه حل رو پیدا کنم

چون عمل فیبرم ممکنه عوارض داشته باشه ومی ترسم عمل کنم ولی فیبرمم هم بزرگه حدود 12 سانت، بچه ها اگه

کسی می تونه منو راهنمایی کنه کمکم کنه
غزل جان خواهر منم فیبروم داره اما چون تازه ازدواج کرده فعلا بچه نمیخواد. دکتر معینی بهش گفته عملش خیلی حساسه و اگه عمل کنه دوباره ممکنه عود کنه. حالا شرایط آدمها با هم فرق میکنه. اما اگه خواستی عمل کنی حتما پیش دکتری برو که از کارش مطمئن باشی چون عمل فیبروم خیلی مهمه.

راستی به این کلوپ یه سری بزن و سئوالتو مطرح کن.من پستاشونو خوندم. یکی از اعضاش با وجود یه فیبروم بزرگ بارداریش تا حالا خدا رو شکر خوب پیش رفته. شاید تجربیاتش به دردت بخوره.
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=13841
غزل جان

واقعا که خیلی دکترت نابغه بوده!!!!!!!!!

من یه پولیپ 3 میلیمتری دارم و دکترای ابن سینا تاکید کردن که باید برش دارم چون هم مانع بارداری میشه هم باعث سقط!

اونوقت شما یه فیبروم 12 سانتی داری و دکترت هنوز برش نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا که عجب دکتر احمقی!

تازه فیبروم وجودش توی رحم خیلی مضره در حالیکه پولیپ ها اینجوری نیستن

خانومی هرچه سریعتر برو ابن سینا تا برات عملش کنن وگرنه روبروز بزرگتر میشه

مامان من یه فیبروم توی رحمش داشت که به مرور زمان بزرگ شده بود و استرس و فشار عصبی باعث شده بود

فیبرومش بشه اندازه پرتقال!!!

بعد یهو عود کرد و به خونریزی شدید افتاد..

اخرش دکتر مجبور شد بخاطر اون فیبروم بزرگ کلا رحم مامانم رو تخلیه کنه!

نمیخوام بترسونمت اما میخوام بگم این فیبروم 12 سانتی یه مانع بزرگ سر راه بارداریته و هر بار هم که باردار بشی اون نمیذاره جنینت رشد کنه چون فضای رحم رو گرفته!

واقعا بعضی دکترا چقدر احمقن!
Khatati.com
غزل جان مسلما با وجود این فیبروم باید خونریزی های شدیدی داشته باشی ..چرا سهل انگاری کردی؟؟؟؟؟/

اگه نظر منو میخوای برو همون ابن سینا عمل کن..حداقل از جاهای دیگه مطمئن تره

ولی پشت گوش ننداز....این سقط کردن های مکرر اثر بدی روی بدنت میذاره..معلومه که استعداد بارداری داری خدا رو شکر و مشکل تخمدانی نداری

نذار بخاطر بی خردی دکترا گرفتار بشی
Khatati.com
چند ماهی بود که وقتی پریود می شدم خیلی شدید بود حتی آخرین بار قبل از حاملگی سوم 14 روز طول کشید وقتی به دکتر هم می گفتم اهمیت نمیداد، تصمیم گرفتم عمل کنم ولی گاهی مطالب نی نی سایت رو میخونم که در مورد عوارض عمل هستش باز دوباره دچار تردید می شم
عزیزم به حرفایی که توی این سایت میشنوی زیاد بها نده..این سایت فقط برای مشورت گرفتن خوبه و استفاده از تجربیات دیگران..منتهی شرایط آدما با هم فرق داره..آخر سر این خودتی که باید تصمیم بگیری

واقعا دلت میخواد بچه دار بشی یا نه؟؟؟؟؟؟؟ دوس داری هنوزم خونریزی های طولانی داشته باشی؟؟ دوس داری دچار کم خونی بشی خدای نکرده؟؟؟

عزیزم گاهی اوقات عمل جراحی لازمه..گاهی اوقات عوارض عمل نکردن چندین برابر عمل کردنه

حالا بازم خود دانی

الان من بخاطر یه لوله بسته و یه پولیپ توی رحمم قراره عمل بشم..با این تجربیاتی که داشتم کاملا به این نتیجه رسیدم که عمل به نفعمه ..ممکنه حین عمل ایرادات دیگه هم باشه که برطرف بشه و به امید خدا بتونم باردار بشم

شما هم همین فکرو بکن
Khatati.com
بیتا جون از راهنماییت ممنونم، دوشنبه نوبت دکتر دارم و آخرین سونو رو هم بدم تا وضعیت نهاییم بررسی بشه و دکتر نوبت بده برای عمل،ولی این دکتر که جدیدا می رم با اطمینان کامل بدون این که ذره ای شک داشته باشه و یا منو دچار استرس و تردید بکنه می گه من عملت می کنم بدون این که مشکلی واست پیش بیاد می گه چند ماه بعد حامله می شی و فقط ممکنه سزارین بشی خیلی امیدوارانه حرف می زنه