2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام به همه دوستانم، سلام به صنم عزیزم. بچه ها منم از قدیمی های این تایپیک هستم و قبلا هم گفتم بعد از سه بار سقط حتی پیش پاکروش نتیجه نگرفتم ولی خدا کمک کرد و چهارمین بارداری ام موفق بود. البته همسرم عمل کرد ولی آزمایش اسپرم قبل و بعد از عملش زیاد متفاوت نبود. به نظر من فقط و فقط خدا و بعد از اون ایمان به خودتون و اون دکتری که خدا سر راهنون میذاره ولی نا امید نباشید.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مریم جان (سوما 2) یعنی میشه .سه بار سقط پیش پاکروش داشتی .از چه روشی برای بارداریت استفاده کرد و نتیجه نگرفت.طبیعی حامله شدی. منو راهنمایی کن تورو خدا .دارم میمیرم من پبش پاکروش 2 بار تحریک تخمک گذاری داشتم اولین بار 4 تا تخمک داشتم و طبیعی نشد دومین دار 6 تا مه بازم نشد.شوهرو مورفولوزی و حرکت اسپرماش بده 5% مورفولوزیش نرمال مال شوهر شما چه طور بود مرسی
ممنونم آرزو جان

بچه ها کسی از شما هست که لکه بینی قبل از پریود داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
جدی میگی شهره جان ؟؟؟

من قبلا هم داشتم اما مثلا یکی دوروز قبل از شروع پریودم بود..اما مدتیه که به یه هفته رسیده و این اذیتم میکنه

البته من کلی مشکل دار مثلا پولیپ دارم ..ممکنه تیروئید داشته باشم..ممکنه پرولاکتینم بالا باشه و..........

اما نمیدونم مربوط به کد.وم اینا میشه
Khatati.com
سلام به همه خانومهای عزیز من عضو جدید هستم یه بچه چهار ساله دارم اذرماه دوباره برای بچه دوم اقدام کردم ولی متاسفانه درهفته ی8 قلب تشکیل نشد بود وخود به خود سقط شد بعد از دوماه دوباره باردار شدم باز هم در هفته8سونوانجام دادم ولی قلب تشکیل نشده بود تمام ازمایش هارو انجام دادم اما دکترم گفت که هیچ مشکلی ندارم ولی شوهر یکساله که دچار بیماری لوپوس شده ایا این میتونه دلیل سقط های من باشه کسی از شما ها مثل من بوده
سلام

شهره جان ترشح ندارم ..حتی دکتر یه بار معاینه هم کرد اما شیر نیومد

بار اخر خیلی پرولاکتینم بالا بود که دوماه دارو خوردم امابعدش چون میخواستم بیام ابن سینا دیگه چک نکردم ..الان اونا برا آز نوشتن

بچه ها من شنبه از دکتر طرازی وقت گرفتم برای مشاوره هیستروسکوپی ..میرم ابن سینا

وقت دکتر داخلی هم دارم برای تیروئیدم

احتمالا هم هفته دیگه عمل هیستروسکوپی دارم

اخرش هم کسی اینجا بمن نگفت که طرازی خوبه یا نه!؟
Khatati.com
سارا جان بازم خدا رو شکر که که بچه داری

سارا بیماری لوپوس به جنین منتقل نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید همین بیماری همسرت باعث سقطت شده؟!!!
Khatati.com