2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
لیلاجون ایشالا که بهتر میشه. خدا رو شکر شما که مشکل خاصی نداشتین.

عادله جان یک سری از آزمایشهایی که ابن سینا میده رو اگه برات سخت نیست میتونی بری انتقال خون هم انجام بدی از لحاظ هزینه کمتر میشه. اما بعضیاشو نداره و دوباره باید بری ابن سینا انجام بدی. خودشون توی ابن سینا نمیگن اما هر جای دیگه ای بجز انتقال خون بری قبول نمیکنن. برای اینکه مشکلی پیش نیاد قبلش با ابن سینا هماهنگ کن.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام
من از بچه های قدیمی این تاپیکم ولی خیلی وقت کلا به نی نی سایت سر نمیزنم.......احساس میکنم برام استرس زااست ولی حالا واقعا به مشکل بزرگی خوردم.
من تا الان 5تا سقط داشتم. پیش دکترای زیادی رفتم .همه هم دکترای خوبی بودن.حتی این مدت پیش دکتر معینی و دکتر طرازی که هردو از دکترای ابن سینا هستن رفتم .دکتر قبلیم دکتر پاکروش بوده از کارش راضی بودم ولی هم خودش و هم مطبش بشدت استرس زا است.......حالا چند وقتیه چند نفر دکتر صاحب کشاف را بهم معرفی کردن .......اونجا هم رفتم ولی تا 600هزار تومان ندی و یکسری آزمایشات را انجام ندی نمیتونی بری پیش خودش........مشکل پول نیس..........میخام بدونم آیا واقعا ارزش داره؟آنقدر که ازش تعریف میکنن دکتر خوبی هست؟ دیگه از اینهمه دکتر رفتن خسته شدم میخام ی جای خوب برم و حتما بچه دار بشم.......کمکم کنین؟
Lilypie Pregnancy tickers
سلام صنم جون

خیلی خوشحالم که خبر از خودت دادی...
من همیشه مشتاقم ببینم بچه های قبلی کلوب کارشون به کجا رسیده

عزیزم یعنی مشکل نازایی داری؟
یا اینکه واسه سقط هات می خوایی یه دکتری پیدا کنی که بتونه کمکت کنه؟

به نظر من یه سر به دکترهای سنتی بزن
من واقعا می بینم نتیجه ای که از این درمان های سنتی آدم می گیره به مراتب بهتره
صنم جان

اولا که همه چیز دست خداست و تا اون نخواد هیچ اتفاقی نمیفته..هممون اینجا با هم همدردیم و این مطلب برامون کاملا قابل درکه که دکترا فقط وسیله اند

بعدشم عزیزم زیاد به اسم و رسم دکترا توجه نکن..اینجوری فقط پولتو توی جوب میریزی

بنظر شخص من به یه مرکزی مثل ابن سینا یا یه دکتری که خیلی بهش اعتماد داری مراجعه کن و تا آخر درمانتو پیش همون انجام بده..بیخود اینقد خودتو گرفتار این دکتر و اون دکتر و استرسش نکن

به حرف اینو و اون هم زیادگوش نده..هرکی از هر دکتری که نتیجه میگیره میگه همون خوبه!اما عزیزم مشکلات همه مثل هم نیست

منم مثل شما سقط کردم اما ممکنه علت سقط من زمین تا آسمون با شما فرق کنه ..پس درمان من برای شما موثر نیست و درمان شما برای من

تازه دکترای معروف هم ته تهش که به نتیجه ای نمیرسن مرضشونو ارجاع میدن به ابن سینا یا رویان!چون دیگه این دوتا مرکز آخر راهن! و هر اتفاقی بخواد بیفته اونجا میفته

حالا بگو ببینم توی ابن سینا تا چه حد پیشرفتی؟؟؟؟// فهمیدن که مشکلت چیه؟؟؟//

راستی صنم جان از دکتر طرازی راضی بودی؟؟؟؟؟؟؟/

آخه من برای مشاوره هیستروسکوپی ازش وقت گرفتم میخوام ببینم خوبه یا نه؟ اخلاقش چطوره؟

بچه ها کسی دیگه از شما ها هست که پیش طرازی رفته باشه؟

ضمنا برای غدد هم از صمدانی پور وقت گرفتم
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
صنم جون من هم خیلی‌ وقتا می‌خوام از غصه دیوونه بشم، اما سعی‌ می‌کنم به خودم روحیه بدم، و صبور باشم، و نا امید نشم. و درمان را در پیش بگیرم. من شنبه میام تهران، خاطره جون یادت نره اسم منو بنویسی‌، ممنون،

می‌خوام برم ابن سینا و اشرف معینی و احتمالا نیلفروشان. ببینم چی‌ می‌شه برام دعا کنید.
من تازه وارداین سایت شدم و یک بد بخت به معنی واقعی هستم .3 بار سقط کردم.مشکل تیرویید دارم. شوهرمم مشکل اضافه وزن ومورفولوژی بد اسپرم داره که اصلا همکاری نمیکنه .فقط به فکر شکمش بی تفامت و بی مسولیت به تمام معنی.2 ماه پیش با داروهای پاکروش تحریک تخمک گذاری کردم 4 تا تخمک 20 داشتم نشد.این ماه دوباره 6 تا تخمک داشتم روز 25 هستم اما هیچ علائمی ندارم دارم دق می کنم می خواهم خودمو بکشم ترو خدا کسی مثل من هست
من تازه وارداین سایت شدم و یک بد بخت به معنی واقعی هستم .3 بار سقط کردم.مشکل تیرویید دارم. شوهرمم مشکل اضافه وزن ومورفولوژی بد اسپرم داره که اصلا همکاری نمیکنه .فقط به فکر شکمش بی تفامت و بی مسولیت به تمام معنی.2 ماه پیش با داروهای پاکروش تحریک تخمک گذاری کردم 4 تا تخمک 20 داشتم نشد.این ماه دوباره 6 تا تخمک داشتم روز 25 هستم اما هیچ علائمی ندارم دارم دق می کنم می خواهم خودمو بکشم ترو خدا کسی مثل من هست
صنم جان سلام پستتو خوندم چرا پاکروشو ول کردی به نظرم پاکروش دکتر خیلی خوبی اگرچه منم نتیجه نگرفتم مشکل خودت بود یا شوهرت .چون به نظر من پکروش در مورد آقایان اگر مشکل داشته باشن منی تونه خیلی خوب باشه
سلام
صنم جان به نظر من یه دکتر ادامه بدی بهتره
ابن سینا هم واسه درمان سقط مکرر مثل دکتر پاکروش عمل میکنه با این تفاوت که پاکروش جزئی تر کار میکنه ومرد رو هم بررسی میکنه و روی غذا هم تاکید داره
اما در مورد دکتر کشاف تا اونجایی که من شنیدم واسه نازایی خیلی خوبه وکلا توی عمل ها کارش خیلی خوبه

آرزو جان میشه بگی جنین هات تا چه مرحله رشد داشتن و داروهایی که مصرف کردی تا الان چی بوده؟

خاطره جان خوشحالم که بارداریت داره به خوبی پیش میره .
میشه بگی چند وقت بعد قطع پردنی باردار شدی؟

بچه ها اینقدر نا امید نباشید حتما دنبال درمانتون باشید اما روحیه تون رو از دست ندید و همه چیزو بخدا بسپارید.

شهره جان ممنونم برام دعا کن تا آخر خوب پیش بره. من بعد از قطع پردنیزول، توی سومین ماه اقدام باردار شدم.
آرزو جان من هم مریض پاکروش هستم
الان 3 ماه تحت نظرش هستم
به من گفته هیچ مشکلی ندارم (بعد از انجام کلی آزمایش)
به شوشو گفت مشکل کبد و تیروئید داره
به نظرت مشکل ما حل می شه ؟
آخه گفتی پاکروش اگه مشکل از شوهرها باشه خیلی خوب حل می کنه
من تا حالا 2 تا سقط تو هفته 6بعد ازتشکیل ضربان قلب داشتم
دوست دارم نظرتو بدونم عزیزم
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57