2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممممممممممممممممم
نگار جون خیلی براتون خوشحالم

خاطره جونم تبریک میگم خانومی
خاطره جون خوب دکتر خودش صداش رو براتون نذاشت
من که یه جورایی هی تند تند سونو میشدم اصلا برام صدای قلبشو نذاشتن تا اینکه خودم
سونوی 20 هفته رفتم گفتم صداشو برام میزارین ؟
گفتن اره و یه چند ثانیه گوش کردم

الانم که 24 هفته و 4 روزمه به لطف خدای بزرگ هر دفعه میرم صداشو نمیزارن تا اینکه خودم بخوام
بعد اینکه تو ابن سینا سونو کیت نمیزارن ولی امکان داره دکترتون از چهارماهگی هر دفعه بری برات صدای قلبشو با اون دستگاه پخش کنه

مامانا برای پسمل تو دلیه منم دعا کنید
مژگان و نگار و خاطره عزیز می‌شه بگین شما چند بار سقط داشتید، و آیا آزمایش دادید چیزی مشکل داشته و چه داروهایی استفاده میکردید. خیلی‌ وقته که دیگه از ته دل نخندیدم، فکر و خیال یک لحظه راحتم نمی‌ذاره. تصور اینکه شاید هرگز بچهٔ خودمو در آغوش نگیرم ذره ذره داره آبم میکنه.

من یک تحقیقی تو اینترنت کردم، یک سلولهایی در رحم هستند به اسم نچرال کیلر. تعدادی از این سللول‌ها برای حاملگی‌ لازمه ولی‌ اگه از یک حدی بیشتر بشه به نطفه حمله میکنند و نمیذارند رشد کنه. کسی‌ میدونه آیا ابن سینا روی این سلول‌ها هم آزمایش انجام میده؟

از صمیم قلب برای همه شما که الان باردار هستید آرزو می‌کنم که بچهای سالم و تپل مپلی به دنیا بیارید و این مرحله سخت را به خوبی‌ پشت سر بذرید . ممنون که میاید اینجا مینویسید و به بقیه دلگرمی‌ میدید.
عادله جان در درجه اول فقط توکل کن به خدا و بسپرش دست خودش......برا من یکی که این جوری بود.........

3 تا بارداری اولم با برنامه ریزی بود که هیچکدوم قلبشون تشکیل نمیشد و نموندند ولی این یکی خدا خواسته بود و تا الان که همه چیز شکر خدا خوبه.......

من 2 تا سقط که داشتم با عدم تشکیل قلب اومدم تهران پیش خانم دکتر سولماز پیری که فوق تخصص طب مادر و جنین بودن که تمام آزمایشات لازم رو برا خودم و شوشو نوشت که تو انتقال خون و بهار انجامشون دادیم......بعد که نتیجه هارو بردم گفتش اصلا مشکلی ندارین و تو بارداری بعدی هپارین میزنی و آسپرین هم میخوری ....

تو بارداری سومم همه رو رعایت کردم که بازم قلبش تشکیل نشد........

اسفند 90 کورتاژ کردم و اردیبهشت فهمیدم که باردارم و همون داروها رو مصرف کردم چون دکترم به چیز دیگه ای اعتقاد نداشت...........خدا رو شکر ایندفعه قلبش تشکیل شد و تا الانم مشکلی نیست جز لکه بینی که اونم تو سونو دکتر گفت از جنین و ساک و جفت نیست و خدا رو شکر مشکلی از اون لحاظ نیست فقط هر روز 2 تا شیاف استفاده میکنم.......

انشالا شما هم میای و خبر خوب رو بهمون میدی......

موفق باشی

CafeMom Tickers
عادله جان من دوبار سقط داشتم هردو پایان 5 هفتگی.
اولی رو گفتن مهم نیس اما بار دوم که تکرار شد رفتم ابن سینا . همزمان پیش اشرف معینی میرفتم که هم دکتر مامانم بود هم تعریفشو شنیده بودم. تا یه جایی با ابن سینا پیش رفتم روش شون خوب بود اما دیدم خیلی آدمو این آزمایش و اون آزمایش میکنن و هر دفعه هم که یه دکتر زنان ویزیتم میکرد . خلاصه همون داروهایی رو بهم دادن که اشرف معینی بدون هیچ آزمایشی 4 ماه قبلش بهم داده بود.
خلاصه اینبار نمیدونم به خاطر آسپرینه یا هپارین یا پردنیزولون تا الان خدا رو شکر همه چیز خوب پیش رفته . البته دارو وسیله است خواست خدا بوده.

برامون دعا کن که تا آخر به سلامت طی بشه

شما هم عزیزم ناراحت نباش منم اوایل ناراحت بودم. تازه با دارو هم باردار میشدم شاید باورت نشه اما همون ماهی که بیخیال بودم همه چیزو سپردم به خدا و گفتم هر چی تو صلاح بدونی همون ماه باردار شدم.
خاطره جان من هم ۲ سقط داشتم در ۵ هفتگی. سقط دومم ۵ ماه پیش بود، بعد از سه ماه، اقدام به بارداری کردم اما هر بار یک پریود سنگین داشتم با کلی‌ لخته نمیدونم این‌ها هم سقطه یا نه!

عزیزم من خیلی‌ راجبه پردنیزلون خوندم که میتونه مفید باشه. این سلول‌های کشنده (نچرال کیلر) هم یک راه درمانشون استفاده از پردنیزلون است. اخیرا یک مقاله خوندم که یک خانومی که ۱۹ تا سقط داشته با مصرف پرنیسلون تونسته حامله بشه. من که به همتش حسودیم می‌شه. به هر حال روش آزمایشی‌ خاصی‌ می‌خواد تا بتونی‌ میزان این سلول هارا اندازه گیری کنی‌. نمیدونم ابن سینا انجام میده یا نه. اما یک مقاله از دکتر افلاطونیان در یزد خودندم که به این مساله پرداخته. هر چند که درمان کور هم خوبه، یعنی‌ همینطوری دارو بدی شاید اثر کنه، ولی‌ من دوست دارم دلیلشو بفهمم بدونم چی‌ داره مشک ساز می‌شه تا بهتر بتونم دارمان کنم.

از صمیم قلب براتون دعا می‌کنم، که خدا کمکتون کنه و همراهتون باشه. امیدوارم لطف خدا شامل حال من هم بشه.
نگار عزیز کتر برا چی به شما هپارین واسپرین داد...؟
احتمالا شما مشکل انعقاد خون داشتین ...
اخه منم سقط داشتم هر چی به دکترا میگم سر این یکی یه دارویی بدین من سقط نکنم میکن مشکل انعقاد خون نداری

الان دوباره افتادم رو لکه بینی خدای من چی کار کنم؟
خدای مهربون ممنونم که زیباترین گل بهشتی رو به من هدیه کردی و من مادر شدم
CafeMom Tickers
سلام خاطره جان
خوبی عزیزم
نی نی خوشگلت خوبه
دیروز رفتم پیش پاکی و جواب آزمایشامونو دید
گفت که من مشکلی ندارم و چند تا آمپول بکمپلکس داد هفته ای 1 دونه
ولی به شوهرم گفت نطفه ات معیوبه به خاطر کبدت هست
یک سری دارو داد برای کبد شوشو
گفت دو ماه دیگه شوشو آزمایش بده دوباره بریم پیشش
فعلا که اقدام تعطیله
مواظب خودت و نی نی نازمون باش
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
دف جان آزمایشات من هیچ مشکلی رو نشون نداد فقط دکتر گفت چون عدم تشکیل قلب داشتی باید اینارو استفاده کنی.....

مشکل شما چیه عزیزم.چرا سقط میشن؟؟؟؟؟؟چند بار سقط داشتی؟؟؟؟؟آخه من تو بارداری سومم بهم دارو دادن.....
CafeMom Tickers