2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام خانما......من برا سومین بار حاملگیم پوچ بود.بعد دومین سقطم رفتیم چکاب کامل و هیچ چیز مشکوکی نبود.........تو بارداری سومم هپارین و آ اس آ استفاده کردم ولی متاسفانه بازم همون مشکل برام پیش اومد و الان 2 روزه که کورتاژ کردم......

حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CafeMom Tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممممممممممممممم

زهرا جونم فدات شم فکر نمیکردم منو یادتون باشه ههههههه
ابن سینا میرم
ممنون میترا جون

من تهرانم تبسم جون
بستگی به خودتون داره دیگه

نگار جون منم بارداری پتجمم با هپارین هم جواب نداد
ایشاالله دیگه براتون تکرار نمیشه
من فقط این سری قبل بارداری 2 ماه پردنیزولون خوردم الیته اسپیرین و فولیک 5 هم خوردم که سریای پیش قبلش اسپیرین و پردنیزولون نمیدادن بهم
بعد قطعش کردن و از شروع بارداری بهم دادن و از این هفته باید کمش کنم
سلام
مژگان جان تبریک میگم انشالله به سلامتی و دل خوش خیلی خوشحال شدم از صممیم قلب برات آرزوی سلامتی میکنم و امیدوارم این چند ماه باقی مانده رو هم به خوشی و سلامتی طی کنی مواظب خودت باش.
مرسی از خبری که دادی
سلام مژگان جونم...یعنی لازم نیست بازم پیگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه میگم تمام آزمایشاتم رو اگه تونستم بیارم ابن سینا........

تبسم جونی خود کرمانشاه هم دکترای عالی کم نداره..........من برای خرداد ماه پیشه چوبساز وقت گرفتم...
CafeMom Tickers
مژگان جون مرسی منم خدارو شکر خوبم نی نی هم تا حالا که دختر خوبیه و مامانش و اذیت نکرده امیدوارم نی نی شما هم به سلامتی به دنیا بیاد و اون روزهای سخت و پر درد برای همه ماها تموم بشه و از این روزها لذت ببریم و کام همه شیرین بشه .
یه روز که برای تزریق داروهای ماهیانه ام رویان رفته بودم یکی از خانمهای که برای عمل تخمک کشی اومده بود بعد از عمل اومد پای تخت من سوال کرد که حامله ای ؟ گفتم بله خیلی خوشحال شد و با حالت خاصی گفت هر وقت بچه ات تکون خورد برای من هم دعا کن من که تا بیستم بهمن تکونهاش رو حس نکرده بودم زیاد یادش نبودم ولی با اولین تکونی خورد نه تنها یاد اون خانوم افتادم بلکه برای تمام کسانی که در آرزوی مادر شدن هستن دعا میکنم مخصوصا ماهای که تا لب چشمه رفتیم و تشنه برگشتیم از خدا میخوام هممون رو دل شاد کنه
مژگان جان نگران نباش فقط استراحت کن بهاری هم مثل تو از اول تا دو هفته پیش هم لکه بینی داشت خدارو شکر نی نی حالش خوبه بعضی وقتها این لکها از پشت جفته به دکترت بگو
راستی برای ان تی برو پیش معینی خیلی کارش خوبه