|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام خانما......من برا سومین بار حاملگیم پوچ بود.بعد دومین سقطم رفتیم چکاب کامل و هیچ چیز مشکوکی نبود.........تو بارداری سومم هپارین و آ اس آ استفاده کردم ولی متاسفانه بازم همون مشکل برام پیش اومد و الان 2 روزه که کورتاژ کردم......
زهرا جونم فدات شم فکر نمیکردم منو یادتون باشه ههههههه ابن سینا میرم ممنون میترا جون
من تهرانم تبسم جون بستگی به خودتون داره دیگه
نگار جون منم بارداری پتجمم با هپارین هم جواب نداد ایشاالله دیگه براتون تکرار نمیشه من فقط این سری قبل بارداری 2 ماه پردنیزولون خوردم الیته اسپیرین و فولیک 5 هم خوردم که سریای پیش قبلش اسپیرین و پردنیزولون نمیدادن بهم بعد قطعش کردن و از شروع بارداری بهم دادن و از این هفته باید کمش کنم
سلام مژگان جان تبریک میگم انشالله به سلامتی و دل خوش خیلی خوشحال شدم از صممیم قلب برات آرزوی سلامتی میکنم و امیدوارم این چند ماه باقی مانده رو هم به خوشی و سلامتی طی کنی مواظب خودت باش. مرسی از خبری که دادی
مژگان جون مرسی منم خدارو شکر خوبم نی نی هم تا حالا که دختر خوبیه و مامانش و اذیت نکرده امیدوارم نی نی شما هم به سلامتی به دنیا بیاد و اون روزهای سخت و پر درد برای همه ماها تموم بشه و از این روزها لذت ببریم و کام همه شیرین بشه . یه روز که برای تزریق داروهای ماهیانه ام رویان رفته بودم یکی از خانمهای که برای عمل تخمک کشی اومده بود بعد از عمل اومد پای تخت من سوال کرد که حامله ای ؟ گفتم بله خیلی خوشحال شد و با حالت خاصی گفت هر وقت بچه ات تکون خورد برای من هم دعا کن من که تا بیستم بهمن تکونهاش رو حس نکرده بودم زیاد یادش نبودم ولی با اولین تکونی خورد نه تنها یاد اون خانوم افتادم بلکه برای تمام کسانی که در آرزوی مادر شدن هستن دعا میکنم مخصوصا ماهای که تا لب چشمه رفتیم و تشنه برگشتیم از خدا میخوام هممون رو دل شاد کنه
مژگان جان نگران نباش فقط استراحت کن بهاری هم مثل تو از اول تا دو هفته پیش هم لکه بینی داشت خدارو شکر نی نی حالش خوبه بعضی وقتها این لکها از پشت جفته به دکترت بگو راستی برای ان تی برو پیش معینی خیلی کارش خوبه