|
مشاهده متن کامل بحث +
1158849 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام خاطره جان حتما این ماه باردار می شی من خودم اولین بار با همین آمپول باردار شدم موفق باشی فقط اگه می شه هر چی که دکترت واست تجویز کرد چه قبل و چه بعد بارداری برام بنویس مرسی گلم
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام دوست جونیا من دیروز روز 27 بودم که ب.ب گذاشتم و + کمرنگ شد... برای فردا که میشه سه شنبه و روز 29 سیکلم بتا میدم و میرم دکتر از دیروزم داروهامو شروع کردم
سلام بچه ها ..........من ازقدیمیهای این تاپیکم..........البته هنوز مامان نشدم.............خیلی نی نی سایت نمیام چون اتفاقای بد نی نی سایت حالمو خیلی بد میکنه....................راستش خیلی دلم میخواست بدونم نی نی های رویا چی شدن .......انشاله که بسلامتی به دنیا امدن........دخترن یا پسر؟الان دیگه اینجا نمیاد؟
مهسا جون ایشالاه که بارداری سالم و بی دردسری داشته باشی صنم جون متاسفانه نی نی های رویا زود دنیا اومدن و نتونستن زنده بمونن و ما همچنان منتظر رویاییم که بیاد و از خودش بهمون خبر بده و بگه دوباره بارداره بهاری جون کجایی ؟ بیا از وضعیتت بگو ؟ نی نی ات دخمل یا پسر؟
روز 29 سیکلم بتام کم بود یعنی 45 بودش برای 6 روز بعد یعنی روز 35 ام بتام شد 740.
خودم فکر می کردم خوب رفته بالا...چون به حساب اینکه هر 48 ساعت بیشتر از 2 برابر رشد داشته ولی وقتی دکترم دید آزم رو گفت نینی خوب بتاش هر روز دو برابر میشه !!! خیلی ناراحت شدم و خورد تو ذوقم...