2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
تبسم جان هر چند اینجا جایی نیست که بشه خوش آمد گفت... انشالله مشکل شما هم زودتر حل بشه

اینجا خیلیها مشکلهاشون حل شده انشالله مابقی دوستان هم مشکلشون حل شده...

گریهههههههههههههههههههه یاد رویا افتادم......

خدای خوبم. ممنون
تبسم جان من هم اولین کامنت نی نی سایتم رو تو این کلوپ گذاشتم فکر کنم الا تو صفحه اول این کلوپ هنوز هست.

الان3 سالاز اون موقع میگذره و من خدا رو شکر مشکلم حل شد.

انشالله مشکل همه بچه های این کلوپ زودتر حل شه.

خدای خوبم. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممممممممممممم

من رفتم ان تی شکر خدا همه چی خوب بود ...
جواب ازم سه شنبه اینده اماده میشه و باز میرم برای چکاب ایشاالله

التماس دعای فراوون

رویا جونم الهی که زودی بیای و کلی خبرای خوب برامون داشته باشی
مژگان جان خیلی خوشحالم امیدوارم همیشه خوش خبر باشی دقیقا این روزهای پر اضطراب رو گذروندم مخصوصا روزی که برای دیدن قلبش رفته بودم داشتم از ترس سکته میکردم روزی هم که برای nt رفته بودم خیلی دلشوره داشتم .
از خدا میخوام مشکل همه بچه ها رو حل کنه دل هم ما هارو شاد کنه
سلام بچه ها خوبین؟

چند تا سوال دارم:

-آزمایش ان تی چیه؟ آخه دیدم خیلیاتون انجام دادین

-چجوری باید از ابن سینا وقت بگیرم؟

-آیا زود وقت میدن یا باید معطل بشم؟

- دکترم قراره منو لاپاراسکوپی کنه اما اول ازم خواسته برم ابن سینا تا اونا ازم آزمایش بگیرن تا ببینن لاپاراهیستروسکوپی باید بکنم یا همون لاپاراسکوپی فقط

-کسی از شما هست که لاپاراسکوپی کرده باشه؟

میشه جوابمو بدید
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
سلامممممممممممممم
ممنونم نانا جون
خداییش استرس تمومی نداره
الان ان تی رفتم نگرانه ازمایش هستم

تبسم جان ایشاالله زودی تجربش میکنی

بیتا جون ان تی سونوی سلامت جنینه
ابن سینا باید زنگ بزنی بستگی داره دیگه که کی بهت وقت بدن 22644701
من لاپراسکوپی نشدم
ایشاالله زودی مشکلتون حل میشه
سلام بچه ها..خیلی خوشحال شدم خبر بارداری نانا و مهسا و مژگان را شنیدم.........و از اتفاقی که برای رویا افتاده جدا ناراحت شدم......گاهی وقتا نمیدونم باید بخدا چی بگم................
راستش ازی جون نی نی منم نموند.شش ماهه از پیشم رفت.......الانم دیگه کار خاصی نمیکنم...راستش پیش دوتا دکتر خوب رفتم(البته هیچ کدوم متخصص سقط نبودن) وهردومیگن دوباره برای بارداری اقدام کن ولی راستش خیلی میترسم.....سقط دوباره بشدت منو میترسونه..تحمل یکی دیگه ندارم.........هردوهم میگن پردنیزولون احتیاج نداری زیاد قرص خوبی نیست ولی چون فقط آن باری که قلب تشکیل شد با این قرص بود همش میگم نکنه دوباره نخورم و سقط کنم...الان دارم آسپیرین و اسید فولیک و لووترکسین میخورم.........دائم به رفتن پیش دکتر معینی و ابن سینا فکرمیکنم. شوهرم زیاد با ابن سینا موافق نیس .....میگه حوصله چند تا دکترو نداره....مثل اینکه همه آزمایشارم از اول میگیرن و حوصلشو نداره.......حالا نمیدونم با همون دکترم ادامه بدم و بهش اصرار کنم بهم پردنیزولون بده؟ به شوهرم اصرار کنم بریم ابن سینا؟ یا برم پیش معینی ...راستش از بعد از بلاهای دکتر پاکروش زیاد با دکتر مرد راحت نیستم؟....نمیدنم چکارکنم؟
راستی دکترم میگه پیش یه متخصص ژنتیک مثل دکتر فرهودم بریم ولی بازم دلم نمیخاد برم؟این بار دکتر بازبون بی زبونی گفت بتید اینقدر حامله شی تا یکیش بمونه؟
حالا به نظر شما چکارکنم بهتره؟
Lilypie Pregnancy tickers
سلام
ممنون صنم جونم
ایشاالله زودی همه حاجت روا شن
ابن سینا تمام ازهایی رو ک قبلا دادی رو قبول میکنه و اگه چیزی رو نداشته باشی بهتون میده

بعد کلا درمانش برای سقط مکرریا این طوریه که حدود 2 ما پردنیزولون میده بعد قطعش میکنه و اجازه اقدام میده
بسته به شرایط شاید تو بارداریم بدن

امیدوارم زود زود خوش خبر باشی
برای ما هم دعا کن
صنم جون به نظر من دکتر اشرف معینی کارش خیلی خوبه و هم زنه و هم روش کارش با محسن یکیه
موضوع سقط دلیلای مختلف داره مثلا من اصلا پردنیزولون نخوردم و فقط تو بارداری روزی یک دونه سلکزان میزدم و من جای تو بودم حتما شوهرم رو قانع میکردم که پیش یک دکتر خوب برم تا اذیت نشم و خیلی زود مامان شم
بیتا جون منم لاپارا هیستروسکوپی شدم و توپ عمل دکترمعینی برای من تشخیص سپتوم دادن و ورش داشتن و عملش
خیلی ساده بود و بعد دو سه ماه باردارشدم
من رویان جراحی کردم و کارشون و قیمتاشون خیلی خوب بود
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام به همه..؛اینجا همه حرف دل ادم رو نگفته می فهمن.بدون اینکه مجبور باشی برای رسوندن احساست به دیگران خودتو خفه کنی ..کاش هیچ کس هیچ وقت توی شرایطی قرار نگیره که بیاد اینجا..امیدوارم مشکل همه حل و دل همه شاد بشه..
من 2 سال پیش حامله شدم و 8 هفتگی که برای سونو رفتم جنین ضربان داشت و طبیعی بود ولی 13 هفتگی که برای سونوی Nt رفتم گفتن دیگه ضربان نداره و رشدش توی 9 هفتگی متوقف شده .با دارو سقط کردم.6 ماه بعد دوباره حامله شدم که رشدش توی 4 هفته متوقف شده بود و کورتاژ کردم.دکتر میگه که تنبلی تخمدان دارم ولی تحقیق که کردم دیدم علامتای تنبلی تخمدان پریای نامنظم و موی زاید و لک و جوشو باردار نشدنه که من هیچ کدومو ندارم.شوهرم هم وایکوسل داره ولی آز که داد اسپرماش طبیعی بودن و سرعتشون هم بد نبود..کسی هست که در این مورد اطلاعاتی داشته باشه؟؟
لیلا جون منم مثل شما تنبلی تخمدان داشتم و هیچ کدوم از نشونه هاشو نداشتم ولی متفورمین و ادامه اون تا ماه 4 باعث عدم سقط تو این موضوع میشه البته من مشکلات دیگه ای هم داشتم مثل سپتوم که جراحی کردم و از هپارین هم تو بارداری استفاده کردم با اینکه غلظت خون نداشتم . بارداری راحتی داشتم (با اینکه 3 تا سقط تو دو ماه اول داشتم )موفق باشی
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

پیش دکتر اشرف معینی ی بار رفتم ولی گفت برو پیش یه متخصص زنتیک.....حالا مگه متخصص زنیتیک چی میخاد بگه آخرش میگه شما فامیلیت فایده ای نداره؟ یا میگه برو آی وی اف کن...دکترم هم گفت خودتو توی سیکل آ وی اف نداز یه عالمه خرج میکنی آخرم معلوم نیس سقط نشه........شوهرم با دکتر معینی مشکلی نداره....از ابن سینا خوشش نمیاد.....راستی دکتر کشاف برای ماها خوبه؟ی نفر گیر داده برو آنجا.....حالم از همه دکترا بهم میخوره.........
Lilypie Pregnancy tickers
سلام آزی جون
شما 3 تا سقط بدون مصرف هپارین داشتی ؟
من تا حالا 2 تا سقط توی هفته 6 داشتم
دکترم می گه این دفعه که باردار بشم باید روزی یک دونه هپارین 10000 تزریق کنم
دفعه های قبل از اسپرین استفاده می کردم ولی جواب نداد
نی نی های من بعد تشکیل ضربان قلب سقط می شن
به نظر شما اگه اینبار باردار بشم نی نی با هپارین می مونه
یا اینکه بیام تهران برم پیش دکتر پاکروش
من همه جور ازمایشی انجام دادم (آزمایش های خون و ژنتتیک و عکس رنگی)
مشکلی نداشتیم
شوشو هم همین طور
به نظرتون چی کار کنم بیام تهران یا اینکه به دکتر خودم اعتماد کنم
دکترم خیلی دکتر خوبیه
توی این سایت همه آخرش به هپارین ختم میشه
دکتر منم که همین و می گه
نظر شما دوستان چیه ؟؟؟
خوشحال می شم نظراتونو بهم بگین
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57