2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام به همه

لیلاجان راجع پاکروش من نظرم قبلا گفتم .. نظری نمیدم
صنم جان من تعریف کشاف رو برای نازایی شنیدم..
یعنی 2 نفر با واسطه مستقیم دیدم که خیلی سالها با آی وی اف اینها جواب نگرفته بودند دیدم زیر نظر اون زایمان کردند.

ولی در رابطه با سقط چیزی نشنیدم...
خدای خوبم. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صنم جون مگه آزمایش ژنتیک دادی؟ مشکلی داشتی ؟
لیلا جون من تو سه تا بارداری اولم فقط آسپرین مصرف کردم وسقط شد.و اینجا اکثریت بچه ها با هپارین مشکلشون حلل شده . منم پیش معینی میرفتم دکتر فوق العاده ایه همیشه دعاش میکنم .
لیلا تا حالا عکس رنگی انداختی اگه پیش معینی بیایی اولین کاری که به شما میگه بکنی عکس رنگی از رحمه یا هیستروسکوپی که خدایی نکرده مشکلی تو رحمت نداشته باشی و بعد تو حاملگی هپارین میده . البته حتما قبل از بارداری باید متفورمین بخوری و تا ماه 4 ادامه بدی خیلی مهمه .چون من تو حاملگی هام که منجر به سقط شد متفورمینو به محض بارداری قطع کردم که معینی گفت خیلی اشتباه کردی .
اگر برات سخته بیایی تهران روش معینی اینه و با دکترت در میون بزار .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام من بازم چند تا سوال ذارم دوستان.
1-مشاوره ایمونولوژی دقیقا یعنی چی؟( که تو ابن سینا از اولین کاراییه که باید بکنی)
2- هیسترو یعنی چی؟
3-آز APCA و آز کاریوتاب رو چه موقع میگیرن؟ جزو همون آز هاییه که اول کاری که میری برای سقط مکرر علت یابی کنی ازت میگیرن یا مراحل بعد تر میگیرنش؟
4-عکس رنگی هم ابن سینا تجویز میکنه؟
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
بچه ها من یه مصاحبه با یه خانم دکتر خوندم درباره ی سقط مکرر که گفته بود 5 تا دلیل عمده داره.
5%موارد به علت حالت غیرطبیعی کروموزومی والدین
12%موارد حالت غیر طبیعی شکل رحم باعثش میشه
17%مشکلات هورمونی
5%عفونت ها
50%فاکتورهای ایمنی
10%انعقاد خون و علل متفرقه دیگه

حالا اینطور که از حرفای شما تو این تایپک فهمیدم
برای چک کردن حالت "غیرطبیعی کروموزومی والدین" آز کاریوتاب میگیرن
برای چک شکل رحم عکس رنگی میگیزن.
برای رفع انعقاد خون آسپرین و هیپارین میدن.
سوال من اینه که برای بقیه ی موارد(یعنی مشکلات هورمونی،عفونت ها و فاکتورهای ایمنی) چه آزهایی میگیرن؟
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
تبسم جان برای ایمنی هم یکسری آز تخصصی تو ابن سینا انجام می دند که اگه مشکل داشته باشی براون اساس بهت پردنیزولون می دن...
هورمونها هم همون fsh ها و انواعش هست که انجام می دند توی روز 2 تا 3 پری اگه مشکلی باشه می گن...
پس نگران نباش یه دکتر انتخاب کن و بهش اعتماد کن تا کارات درست بشه....
آز کاریوتایپ هم اصولا همون اول که می بینن 2 تا یا بیشتر سقط داشتی انجام می دن....
توی این سینا apca انجام نمی دن یعنی معتقدند که این روش منسوخ شده است...
عکس رنگی هم اره توی ابن سینا اگه ببینند نداری بهت حتما تجویز می کنن

امیدوارم تونسته باشم سوالاتو جواب داده باشم
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام به همگی
لیلا جون ممنون که یادم هستی
منم این ماه دومی که تو اقدامم . ماه پیش هم کلومیفن و آمپول hmg استفاده کردم. معینی این ماه باز برام کلومیفن نوشته. فردا که روز 17 پریودمه وقت سونو دارم .
توکل به خدا
سلام به همه
آزی جون من کاریوتایپ دادم و جوابش خوب بود ولی چون ازدواجمون فامیلی بوده حالا که کم آوردن میگن برای اونه.......راستش من از معینی دیروز وقت گرفتم برای 10 اردیبهشت .خیلی دیره دیگه حوصله جلوگیری ندارم.میخام شروع کنم برای اقدام.
میتراجون منم شنیدم کشاف برای نازایی خوبه ...احتمالا نرم....

راستی برام خیلی دعا کنین...خیلی کلافم.دلم میخاد خودم سرخود پردنیزولون بخورم و پیش هیچ دکتری نرم........کاش میشد....
Lilypie Pregnancy tickers
آزی جون ممنون که جواب دادی. یعنی علت سقط های من تنبلی بوده و با متفورمین مشکلم حل میشه؟
دکتر من اشرف معینیه و بهم متفورمین و فولیک اسید داده.
از چند وقت قبل از اقدام برای بارداری باید متفورمین خورد؟
متفورمین حال آدمو خیلی بد میکنه؟
صنم جون امیدت به خدا باشه ولی دکتر خوب خیلی مهمه سر خود خود درمانی نکن تا خدای نکرده دچار مشکل نشی
لیلا جون دکتر اشرف معینی خییییییییییلی دکتر خوبیه من اکثر کسایی که پیشش رفتن رو ددیدم که جواب گرفتن .
متفورمین رو از روزی یک دونه همراه با غذا باید شروع کنی تا به 3 تا 4 تا برسه از همون ماه اولی که شروع کردی باید اقدام کنی اگر ماه اول حامله شدی چه بهتر اگر خارجیشو بگیری بهتره ولی یکی دو هفته اول تهوع میاره ولی عوضش لاغر میکنه . من چون تا ماه 4 خوردم چاق نشدم.
ولی وقتی دکترت معینیه خیالت راحت باشه ایشالاه سال دیگه نی نی ات بغلته و میفهمی که چه دوران خوشی داشتی قدرشو ندونستی ههههههه
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

خاطره جون شاید خودت باردار بشی و نیازی نباشه از دارو استفاده کنی

آزی جون من دفعه دوم که باردار شدم بعد قطع کردن متفورمین نی نی و از دست دادم
تازه یادم اومد که همین که ضربان قلب دیده شد دکتر گفت متفورمین و قطع کنم
بعد که رفتم سونو گفت همون موقع نی نی مو ازدست دادم
یعنی امکان داره به خاطر متفورمین باشه
؟
یعنی با هپارین جواب می گیرم؟
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57