2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
رویا جونم امیدوار باش و مطمئن به خدایی که این نی نی ها رو گذاشت تو دلت از خدا میخام به حق این روزای عزیز و به حق شش ماهه ی امام حسین (ع )نی نی هات رو برات صحیح و سالم نگه داره .........رویا یه چیز دیگه اینکه اگه تو ماه هفتم بودی نی نی ها با دستگاه رشد میکنن خیلی از بچه های همین سایت بودن که نی نی هاشون با دستگاه موندن و الان سالم و سرحال دارن زندگی میکنن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رویا جونم من مدتیه به نت دسترسی ندارم گلم
امروز به شو گفتم من و ببر کافی نت میخوام از حال دوستم با خبر شم
چقدر ناراحت شدم پستت و دیدم ...........امیدوارم خدا بهت صبر بده میدونم چقدررررررر سخت و غیر قابل تحمله
از خدا میخوام به حق صاحب این ماه بزودی زود دلت و شاد کنه دوستم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
رویای عزیز سلام. تو این مدت چون دنبال تایید هویت نبودم نتونستم چیزی بنویسم ولی همیشه به اینجا سر می زدم. وقتی خبر بارداریتو خوندم خیلی ذوق کردم و گفتم شکرخدا بچه ها یکی یکی دارند مادر میشن تا اینکه خبر زایمانتو خوندم خیلی ناراحت شدم ولی میدونستم خدا بخواد میمونه و اگر نخواد هیچ کاری نمیشه کرد. خبر از دست رفتن دخترها خیلی خیلی غصه دارم کرد وقتی خبرشو به مارال دادم اونم خیلی گریه کرد. رویا تو اینجا یه جورایی تکیه گاه همه بچه ها بودی و هستی و خودم به شخصه توی روزهای سختی سقطهام خیلی حرفهات کمکم کرد الان هم نمیدونم چی بگم که خودت اونقدر قشنگ نوشتی که جایی برای نصیحت و حرفهای بقیه نذاشتی. رویا جان فقط صبور باش مطمئنم خیلی زود یه فرشته کوچولو دوباره میاد توی دلت. از خدا میخوام به تو و همسرت صبر بده. خیلی سخته حتی تصورش هم دردآوره. خدایا به حق همین ماه به حق علی اصغر امام حسین دل رویای ما را آرام کن.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=149318&postID=6615415#6615415....بیاااا این جاااا یک مقدار.....دعااا بخون ...شاید گره گشااا شد...این یک ختمممم...حلقه مهم....قوی ...معنوی
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
سلام دوستان عزیز برام دعا کنید تا نی نیم سقط نشه من تازه 1ماهم شده ولی 12 روزه خونریزی دارم
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....
ازی جون مرسی از دل گرمی که بهم دادی اخه من خیلی غریبم کسی نیست باهاش درد دل کنم .
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....
سلام ازی جون بله هنوز خونریزی دارم ولی کمه .الان هفته 4 هستم تا حالا8 تا امپول پروجسترون زدم .و2هفته هست که خونریزی دارم اخه من 2 هفته از پاک شدنم میگذشت که بعد از نزدیکی دچار خونریزی شدم بعد 2 روز با چک بیبی فهمیدم حامله ام .ازمایش خون دادم رو324 بود بعد 4 روز شد 105 و این مسا له من و بیشتر ناراحت کرده حالا قراره بعد از تموم شدن امپولام دوباره ازمایش بدم تا ببینیم خدا چی میخواد .ولی خیلی ناراحتم یعنی اگه بخواد سقط بشه با این که 2 هفته از خونریزیم گذشته ممکنه؟ چقدر انتظار سخته ........
سمیه جون غصه نخور ولی چون بتات اومده پایین احتمال اینکه بارداریت موفق نباشه هست . خیلی این موضوع اتفاق میوفته و مهم اینه که تو میتونی باردار شی .فعلا استراحت کن و از خدا بخواه هر چی صلاحته اتفاق بیوفته . الان هورمونات بهم ریخته و روحیتم ضعیفه خودتو تقویت کن که اگر خدایی نکرده این نی نی ات نموند برای بارداری بعدی قوی باشی . تا حالا باردار شده بودی ؟؟ عزیزم شایدم پروژسترون رحمت کم بوده و الان مشکلت برطرف شده باشه ؟ کی قراره بری سونو؟
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام بچه ها

رویاااااااااااااااا جونم امیدوارم این روزا هر چه زودتر زودتر بگذره ........همش به یادت هستم همین که می یام نی نی سایت اول می یام اینجا سر می زنم ببینم پست گذاشتی یا نه ................تو رو خدا هر وقت اومدی از خودت یه خبر بزار ............من یکی هنوز منتظرم که تو باز همون طور قوی باشی و بیای به ما امیدواری بدی

منم قرار شد میکرو کنم قراره از اسفند داروهامو شروع کنم چون ماه دیگه خانواده شوشو میرن مکه از اونجایی هم که باید استراحت داشته باشم گفتم از اسفند شروع می کنم..........امیدوارم خدا همون چیزی که به صلاحمون هست برامون در نظر بگیره
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلام ازی جون واقعا از همدردی ممنونم واز اینکه به من دلداری دادی مچکرم واقعا هرچی صلاحه همون میشه .ازی جون من پارسال بعد از 3 سال حامله شدم ویه تشک سنگین بلند کردم تو یه ماهگی بعد از 10روز بارم رفت.3ماه بعد حامله شدم مول یا همون بچه خوره شد تو 2ماهگی کورتاج کردم.حالام که بعد 6 ماه حامله شدم این مشکل پیش اومده .تو هفته 3 رفتم سونو ساک حاملگی مشکوک دیده شد حالا قراره 2هفته دیگه برم ازمایش خون بدم بعد برم سونو .برام دعا کن خیلی نگرانم.