2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158781 بازدید | 14067 پست
سمیه جون فکر میکنم شما هم باید تو بارداری هپارین مصرف کنی . دکتر خوب مخصوص حاملگی های پر خطر برو . دکتر اشرف معینی تو جردن خیلی خوبه و منم 3 تا سقط داشتم و پیشش دو قلو باردار شدم الان دخترام 15 ماهشونه .
باید از اول بارداری زیر نظر دکتر خوب باشی . برات آرزوی بهترین ها رو میکنم . منو بی خبر نزار .
بهاری جون خیلی بی معرفتی یه خبر از خودت بده نگرانتم .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

ازی جون واقعا از دلگرمیهات ممنونم .حتما بعد از ازمایش وسونو وبرگشتن به حالت عادی پیش یه دکتر خوب میرم .میشه ادرس دکترو بهم بدی.قربونت حتما از وضعیتم خبر میدم....راستی امپول هپارین برای چیه؟ازکجا معلوم میشه باید امپول بزنیم.
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سمیه جون شماره دکتر معینی 22015591 است . من آزمایشاتم هیچ مشکلی نداشت ولی دکترم گفت باید بزنی . هپارین خون رسانی به جفت رو زیاد میکنه . سمیه جون موفق باشی ایشاله زود زود مامان میشی . هر چی دیرترم بشی بهتر است چون بیشتر جوونی میکنی من حسرت یک دقیق سکوت به دلم مونده ههههههههههه

سلام به همگی.
رویای عزیزم امیدوارم زود زود حالت خوب بشه . اگر میای نی نی سایت از خودت خبر بذار چون خیلی ها نگرانت هستند.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام ازی جون مرسی شماره رو برام گذاشتی.امیدوارم موفق باشی
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....
سلام به همه دوستاهای گلم
روز بیستم رفتم سونو خدارو شکر همه چی خوب به نظر میرسید قرار شد سه هفته دیگه برای nt برم داروهام رو باید ادامه بدم از اینکه به یادم هستین ممنونم برام دعا کنید
نیکی جون از اینکه به یادم هستی و برام نذر کردی ممنونم هرگز فراموش نمیکنم میبوسمت
سلام فرزانه جون میشه شمارشو بدی یه تحقیقی کنم تخصصش چیه؟
سلام بچه ها من دوقلو باردارم و سرگذشت رویا جونو خوندم برا من تجویز سرکلاژ کردن من خیلی نگرانم مثه رویا نشم آیا رویا هم سرکلاژ کرده بود ؟
و اینکه هر کی سرکلاژ کنه آیا ممکنه بازم این اتفاقبارش بیوفته توروخدا راهنماییم کنین
ممنون
مامان پری جون نگران نباش منم سه تا سقط تو ماههای اول داشتم و بار آخر دوقلو هام رو بدون سر کلاژ و هیچی بدنیا آوردم بیا تو تایپیک بارداری های دوقلو ببین چند نفر دوقلو رو بدون درد سر زایمان کردن . فکرهای خوب بکن تا بهترین ها برات پیش بیاد.