2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158781 بازدید | 14067 پست
سلام
روزتون به خیر
آزی جون من سه هفته استراحت بودم اما شکر خدا فعلا حالم خوبه
تو چطوری؟
دو قلت خوبن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهاری جون استراحت کن بعد از تشکیل قلب تا ماه 3 خیلی ها لکه بینی دارن استراحت تو سه ماهه اول خیلی مهمه بعدش جنین میره بالا و سفت تر میشه .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام به همگی من تازه واردم شرح حالی از خودم. من 2 تا سقط داشتم یکی حاملگی پوچ و اون یکی تو هفته 8 بدون صربان قلب.بعد از سقط دوم کلی از دادم که مشخص شد غلضت خون دارم و هر روز اسپرین میخورم و قراره هپارین هم تو حاملگی تزریق کنم..به امید روزی که نی نی بیاد و زندگیمون شیرین تر بشه.دوستون دارم..
سلام به همگی من تازه واردم شرح حالی از خودم. من 2 تا سقط داشتم یکی حاملگی پوچ و اون یکی تو هفته 8 بدون صربان قلب.بعد از سقط دوم کلی از دادم که مشخص شد غلضت خون دارم و هر روز اسپرین میخورم و قراره هپارین هم تو حاملگی تزریق کنم..به امید روزی که نی نی بیاد و زندگیمون شیرین تر بشه.دوستون دارم..
رکسانا جان سلام من هم دو بار سقط داشتم هر دو هم به دلیل عدم تشکیل قلب بود بعد از کلی آزمایش مشخص شد غلظت خون دلیلشه که زمانی که بند ناف میخواد خون رو به جنین برسونه دچار مشکل میشه و جنین از بین میره دکترزنانم من رو به دکتر متخصص خون و آنکولوژی معرفی کرد و اون هم با توجه به مشکلم یک نوع دیگه از خانواده هپارین رو برام تجویز کرد چون در حامگی دومم کلکزان میزدم ولی باز هم سقط شد ولی خدارو شکر این دفعه همه چی خوب پیش رفته و یکشنبه برای آزمایش غربالکری میرم بهت پیشنهاد میدم پیش یه دکتر آنکولوژی برو که داروی مورد نیاز شدت غلظت خونت رو تجویز کنه امیدوارم این دفعه که باردار بشی نی نیت برات بمونه چون من هم این تجربه رو داشتم و میدونم چقدر به آدم ضربه روحی و جسمی میخوره
سلام خانوما مطالبو خوندم خیلی متاثر شدم انشاا... خدا همگی شما ذو حاجت روا کنه امیدوارم من مشهدم منبه خاطر مشکل قلبی خودم 5روز پیش مجبور شدم بچه 11هفته سالمو سقط کنم من خودم یه پسر دارم شما هم دعا کنید
سلام نانا جون

خدا رو شکر که بارداریت موفقیت آمیزه
ایشاله بقیه راه رو هم به راحتی طی کنی.

عزیزم مشکل منم مثل شماست میشه بگی اسم آمپولی که از خانواده هپارینه چیه؟ آیا فرگمین هستش؟
اگه اینه میشه قیمت و تعدادش رو در روز برام بگی؟؟؟؟