2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی
دوستای گلم از همتون ممنونم که تو این مدت به یادم بودین و برای منو فرشته هام دعا کردین .از تک تکتون که برامون دعا کردین نذر کردین و ....
روزای خیلی خیلی سختی رو گذروندم و میگذرونم کوجولوهام وقتی به دنیا اومدن گریه کردن و نفس میکشیدن دکترشون گفته بود چون گریه کردن و خودشون تونستن نفس بکشن خوب میشن ولی بعد از دو سه ساعت به دستگاه وصل شدن. خیلی خیلی کوچولو بودن............

من روز شنبه مرخص شدم و همه بهم میگفتن حسابی به خودت برس که دیگه نی نی ها بیان نمیتونی به خودت برسی همه هم نمونه میوردن که بچه هاشون هفت ماهه بودن الان بزرگ شدن و ....

ولییییییییی خدا نخواست فرشته های من پیشم بمونن هردوشون رو برد بهشت پیش خودش و منو تنهای تنها گذاشت الان نمیدونین چه حالی دارم و ارزو میکننم هیچوقت هم کسی همچین روزایی رو تجربه نکنه تو این روزا خیلی دلم باهاتون بود اما چون دوروبرم خیلی شلوغ بود نمیتونستم بیام .دلم برای همه میسوزه برای شوهرم برای مامانم نمیدونین چقدر دلم میخواد تنها باشم و زار بزنم اما از ترس اونا برای اینکه ناراحت نشن و غصه نخورن خیلی خودم رو نگه میدورم و سعی میکنم کمتر گریه کنم تو رو خدا مامانا وقتی بچه شیر میدین برای من و شوهرم دعا کنین مامانایی که باردارین وقتی نی نی ها توی دلتون تکون میخورن یاد منو شوهرم هم بکنین شماها دعاتون مستجابه برای ماهم دعا کنین خصوصا برای شوهرم که به ارامش برسه ...تنها دلخوشیم اینه که زودتر برم پیش فرشته هام الان اینطوری خودم رو دلداری میدم که این دنیا یه گذر کوناهه و من بزودی میتونم برم پیششون .....

تو رو خدا نترسین همه میگن بچه ی هفت ماهه که به دنیا بیاد زنده میمونه اما صلاح خدا نبود بچه های من بمونن خدا نخواست من فرشته هامو بغل بگیرم همه میگن اونا ذخیره ی اون دنیات میشن و انجا تو بهشت منتظرتن کاش زودتر بتونم برم پیششون حسرت یه لحظه بغل کردنشون به دلم مونده.خیلی دلم براشون تنکههههههههه به خدا نمیخوام ناراحتتون کنم اما انگار با شما درد دل میکنم سبک تر میشم ....

خیلی طول کشید تا همین چند خط رو براتون بنویسم پهنه ی صورتم اشکه و دلم خون فقط به دعاهاتون خیلی محتاجم خیلییییییی............

برای همتون مامانای دوقلو و مامانای نی نی های بهمنی و همه ی کسایی که باردارن ارزو میکنم نی نی های سالمی به دنیا بیارین و سایه تون همیشه بالای سرشون باشه ...خیلی مواظب خودتون و نی نی های نازتون باشین.

من تقریبا استراحت مطلق بودم و تمام وقتم رو پای نی نی سایت الان دیگه نمیدونم چیکار کنم دلم براتون تنگ میشه میام پستاهاتون رو میخونم ولی دیگه شاید پست نزارم و خواننده خاموش باشم

راستی پریا جان اگه اومدی اینجا از طرف من از تایس عذر خواهی کن و بگو نمیتونم سفارشام رو تحویل بگیرم ..

مامی سمیرا جون فرشته هاتو دیدم خدا برات نگهشون داره خیلی نازن خیلی مواظبشون باش و قدرشون رو بدون .

شبنم جونم نترس عزیزم الان اگر هم نی نی هات بیان سالمن و نیاز به دستگاه هم ندارن عزیزم مواظب خودت باش .
دکتر به من گفت شاید انقباض داشتی و نفهمیدی ولی من فقط یکم روی شکمم سفت میشد حدود سه چهار ثانیه درد هم نداشتم یعنی اگه میفهمیدم انقباضه .اگه میرفتم دکتر .بچه هام میموندن ؟ یعنی اگه خدا میخواست نمیتونست نگهشون داره؟ یعنی اگه دوهفته دیگه میموندن سالم بودن ؟> وای خدا هزار تا از این اگه ها به ذهنم میاد و ازارم میده روزی صد هزار بار خودم رو سرزنش میکنم که ای کاش اینکار و میکرم کاش میرفتم دکتر کاش تکون نمیخوردم کاش کاش کاش تو رو خدا کمکم کنین بگین چیکار کنم دارم دیونه میشم....

من لیاقت نداشتم و خدا امانتی هاشو ازم پس گرفت ...همه میگن حکمتی داشته و ما از درکش عاجزیم حتما همینطوره منم راضیم به رضای خدا .خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
رویای عزیز این چند روز همه به یادت بودیم. با خوندن پستت تموم وجودم لرزید. این شرایط خیلی سخته خیلی... اما نگو که لیاقت نداشتی. چون اگه نداشتی که اصلا خدا بهت نمیدادشون. خودت رو هم بخاطر این اگه ها سرزنش نکن. حتما همینطور که خودت هم میگی حکمتی تو کاره. خیلی هم خودتو کنترل نکن و توی خودت نریز.
امیدوارم به حق همین روزهای عزیز خدا یه روزی دلتو شاد کنه..............
خیلی ناراحت شدم...........

رویاجون خدا بهت صبر بده... دیگه نمیدونم چی میشه گفت. بغضم گرفته. قرارب ود با همکارام روز عاشورا برای نینیهات دعا کنیم...........

خدایا به رویا و خانوادش آرامش بده. فقط همین
خدای خوبم. ممنون
ولی به این نوشته در جریانات سقطم باور پیدا کردم:

ذهن من!
چرا از چیزی به چیز دیگر می گریزی؟
هر آنچه اتفاق افتاده است باید روی می داده است.
پس دیگر نه نگران گذشته باش و نه از آینده بیمناک

به دامان نیلوفرین خداوند متوسل شو، و آنجا زیبایی، سرور و آرامش حقیقی را دریاب.

(دعا میکنم خدا بهتون صبر بده)
خدای خوبم. ممنون
رویا جون نمی دونی وقتی پستت و خوندم چه حالی شدم از خدا فقط برای تو همسرت صبر می خوام ..........عزیزم عروس خاله منم دو قلو باردار بود و بچه هاش تازه تو 9 ماه کامل به دنیا اومدن ولی دو روز بیشتر زنده نموندن خواست دوباره خدا بود که طبیعی باردار شد و الان دو تا پسر داره .................ایشاا... خدا همچین چیزی رو هم برای تو در نظر گرفته عزیزم................. می دونم گفتن این حرفها شاید آرومت نکنه ولی عزیزم این گریه ها ی تو هم بی جواب نمی مونه ..............دیروز داشت این همایش شیرخواران علی اصغر امام حسین و نشون میداد اونقدر بی صدا گریه کردم که حتی همسرم که کنارم بود نفهمید خیلی دلم برای خودم و امسال خودم می سوخت از اینکه این همه داریم انتظار می کشیم آخرشم وقتی انتظارمون سر می یاد اون وقت این طوری میشه ..................ایشاا... به حق علی اصغر امام حسین اول از همه خودتون از لحاظ روحی خوب خوب بشید و اون وقت خدا دامنت و سبز کنه
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
رویا جونم
منم خیلی ناراحت شدم .. دعا میکنم خدا به تو و خانواده ات صبر بده که بتونی با این اتفاق کنار بیای
ای کاش ها رو بذار کنار. این اتفاق تقصیر تو نیست و فقط خواست خدا این بوده و دلیلشم فقط خودش میدونه.
منم با خاطره جون موافقم. خیلی هم تو خودت نریز چون باعث میشه بعدا این غم و غصه ها از یه جایی بزنه بیرون و بیشتر اذیت بشی. الان که وقتشه براشون گریه کن و دلتو خالی کن تا در آینده حال روحیت بهتر باشه.
همیشه به یادتم و برای به آرامش رسیدنت دعا میکنم.
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
رویا جون از خدا میخوام بهت صبر بده
واقعا تمام وجودم لرزید
احساس می کنم دیگه امیدی برای بارداری و داشتن بچه ندارم
امیدم و ازدست دادم
من نمی دونم مگه چه گناهی کردیم که خدا این کار و با ما می کنه
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
رویای عزیزم نمی دونم چی بگم که دردت تسکین پیدا کنه تمام تنم داره می لرزه از خوندن این خبر تکان دهنده ات...... نمی دونم چی بگم.....................
مراقب خودت باش
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
رویا جون خدا بهت صبر بده.

منم تو 4ماهگی مجبور به سقط شدم وخیلی سخته !ولی همکارم تو 7ماهگی کیسش ترکید وبچش موند والان تاخیر در

حرکت داره وخیلی زحمتش رو میکشه .فکر میکنم الان شاید پیش خودش بگه که ایکاش بچم مرده بود واینجوری به دنیا نمیومد .

بچه های زودرس اگر بمونن خیلی مشکلات دارن طوریکه خودت آرزوی مرگشونو میکنی .پس شاکر باش ومطمئن باش به

صلاحت بوده.توکلت رو به خداکن.باز هم فرصت هست.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
رویای عزیز خیلی ناراحت شدم از خوندن خبر بد! با اینکه نمی شناختمت ولی با تمام وجود ناراحت شدم. می دونم هیچ حرفی تو رو تسکین نمیده. فقط برات از خدا طلب صبر می کنم. نریز توی خودت الان تو از همه اطرافیانت ناراحت تر هستی... نگران اونها نباش گریه کن ناراحتی هاتو تو خودت نریز....

اگر کاری از دستمون برمیاد بگو تا برات انجام بدیم. دوستت دارم خیلی زیاد.

مراقب خودت باش.
سلام رویا جون
خیلی خیلی ناراخت شدم
میدونم برات خیلی سخته ولی دنیا پر از فراز و نشیبه،خاله من بد سقطش خدا بهش 3قلو داد ،اونام زود به دنیا اومدن،بعد یه هفته یکی یکی رفتن ،خالم آرزو می کرد کاش یکی فقط یکی بمونه اما......
چند ماه عد طبیعی باردار شد،هشتمین ماه بارداریش کیسه آبش سوراخ شد،بیچاره خالم یک ماه دقیقا یه ماه تختش بر عکس بود،فکر کن پاهات بالا باشه و سرت پایین،هر روز میبردنش سونو،دکتر میگفت یه روزم یه روزه
بالاخره بعد یه ماه عذاب و اون همه دردسر خدا بهش یه گل یاس زیبا داد
یاس الان 8 سالشه یه گل شاداب و زیبا....
کوچیکتر از اونم که نصیحتت کنم ،اما تجربه خالم رو بهت منتقل میکنم،رویا جان گره کن تا سبک شی
ایمانت قویه حتما خدا نتیجه صبرت رو میده....
ان شا الله
سلام رویا جان از صمیم قلب برات متاسف شدم عزیزم
امیدوارم هر چه زودتر این روزهای سخت رو پشت سر بگذاری عزیزم مادر شوهر من پسر سی ساله تازه داماد رو که خانمش چهل روز بود فارغ شده بود تو یک تصادف از دست داد و دقیقا چهل روز بعد نوه سه ماهش هم بدون هیچ علتی ایست قلبی کرد اون روزها مثل یک کابوس بود ولی مادر شوهرم به خاطر بچه های دیگش تحمل کرد بهت پیشنهاد میکنم غم از دست دادنشون رو خیلی طولانی نکن و با کمک یک روانشناش خوب این ایام سخت رو طی کن چون تو دوباره باید با روحیه خوب اقدام کنی و اثر این غم رو از زندگیت پاک کنی زندگی انقدر در خودش روزهای خوب برات میاره که نمیتونی فکرش رو بکنی